ELPOLLTV

Dim23042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Divendres, 03 Juliol 2015 12:11

Antònia Coll Bueno guanya els 500€ de Calçats Llinàs

Publicat per

En motiu del 25è aniversari de Calçats Llinàs, durant els mesos de maig i juny i per cada 25 euros de compra, s’optava al premi  valorat en 500€ per bescanviar per productes de la mateixa botiga.

El passat dilluns 1 de juliol, es va fer el sorteig i un grup de nens van escollir un val dels molts que es van dipositar al terra de la botiga.

La propietària del val, Antònia Coll Bueno, està molt contenta de ser l’afortunada i vol repartir aquest premi amb la seva família.

Dijous, 02 Juliol 2015 12:39

Rebaixes d'estiu a Llagostera

Publicat per

Aquest dimecres han començat les rebaixes d'estiu i duraran fins el 31 d'agost.

Segons una enquesta realitzada per la Federació d’Usuaris i Consumidors Independents la despesa mitja per persona superarà els 100 euros, i el sector estrella tornarà a ser, com és habitual, el de la moda i el calçat, amb descomptes de fins al 70%, tot i que també guanyarà protagonisme el sector de l'electrònica.

Dijous, 02 Juliol 2015 07:49

Fermí Santamaria promet el càrrec de diputat

Publicat per
Aquest dimecres s’ha constituït la nova Diputació de Girona que finalment serà presidida per l’ex alcalde de Llançà Pere Vila, en lloc de Fermí Santamaria o Miquel Noguer, tal i com s’havia especulat. L’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria ha presidit la mesa d’edat com a diputat de major edat, juntament amb l’alcalde de Vidreres Jordi Camps, com a diputat més jove. Santamaria, a promès el càrrec juntament amb la resta de diputats i, tot i que encara falta concretar-se el cartipàs, ja s’ha posat a disposició de tots els ajuntaments gironins.

Per tercer any consecutiu l’Ajuntament de Llagostera obre la convocatòria d‘ajuts per a l’escolarització a les llars d’infants municipals per al curs 2015-2016. El termini per solicitar l‘ajut comença aquest dimecres 1 de juliol i finalitzarà el proper 10 de juliol.

Podeu consultar les bases de la convocatòria des d’aquí, imprimir-vos la sol·licitud, així com la declaració jurada.

Per a més informació us podeu dirigir a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , 972830375 (extensió 1) o a les oficines municipals de la Plaça del Castell, 1.

Protecció Civil de la Generalitat manté la fase d’Alerta del Pla de Protecció Civil PROCICAT per Onada de Calor atès que les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya indiquen que l’episodi de temperatures extremes arreu del territori es pot allargar almenys fins dimecres. També s’ha posat en prealerta el pla INFOCAT per elevat risc d’incendis sobretot a les comarques de Barcelona i Girona. Protecció Civil de la Generalitat recomana a la ciutadania que s’informi de com fer front a aquest augment significatiu de les temperatures, sobretot en el cas de les persones més vulnerables a la calor (gent gran, nadons, malats crònics,...)
Els tres regidors d'ERC renunciaran a l’augment de retribucions que proposa CiU i el destinaran a fins socials, tal com han anunciat aquest cap de setmana mitjançant un comunicat i l'ús de les xarxes socials. El grup municipal d’Esquerra Republicana troba “desproporcionada i poc solidària amb la situació de crisi actual” la puja de les retribucions que planteja l’equip de govern. ERC assegura que “aquesta puja suposa passar de 600 o 750 euros mensuals, segons el cas, a 850 euros al mes i que amb aquesta puja, “es dóna la paradoxa que el conjunt de regidors (tret de l’alcalde, que rep un sou de l’ajuntament per dedicació exclusiva), cobraran més en aquesta legislatura (amb 8 regidors) que l’anterior, en què tenien 10 membres”. Segons ERC, “el canvi de sistema de càlcul representa un sobrecost per al conjunt dels llagosterencs de 1.500 € mensuals (18.000 € l’any).” En el cas dels regidors a l'oposició les retribucions seran de 250 euros mensuals, amb un increment de 25 euros, que segons ERC destinaran a finalitats socials. Des de l'equip de govern de Convergència s'assegura que aquesta proposta “no és definitiva, tal i com ja s'ha explicat als grups de l’oposició en les reunions prèvies al ple del cartipàs” que tindrà lloc aquest dilluns al vespre. Segons Convergència, “el sistema de retribucions i indemnitzacions per assistències que s'acabarà liquidant als regidors en aquesta legislatura, comportarà un estalvi, en tant anual, de 10.200 euros respecte la despesa que hi havia fins ara i això ja s'ha explicat als grups de la oposició”. El portvaeu de Convergència, Ramon Soler ha manifestat que: “segurament hi ha moltes ganes de fer oposició per part d'ERC i ho celebrem, però la cortesia democràtica acostuma a donar 100 dies de marge per començar a governar i criticar el govern". Soler ha lamentat que "pel que sembla, aquests dies no hi seran per part d'ERC, però com a mínim estaria bé esperar a fer el primer Ple”.

Diumenge, 28 Juny 2015 09:21

Llagostera celebra la Festa del Segar

Publicat per
Llagostera ha celebrat aquest dissabte la setena edició de la Festa del Segar, organitzada pel col·lectiu de segadors i segadores del municipi. Amb aquesta activitat es pretén mostrar l’art i la tècnica del segar tal i com s’ha vingut fent des dels anys 40 fins a l'actualitat. La festa tindrà continuïtat el proper 26 de juliol, amb la celebració de la Fira del Batre.

Protecció Civil de la Generalitat ha activat l’Alerta del Pla de Protecció Civil PROCICAT per Onada de Calor davant la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) de l’inici d’un episodi de temperatures extremes que pot durar diversos dies. En paral·lel, seguint el seu protocol intern i d’acord amb aquest avís de l’SMC, l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) ha posat en fase 2 d’alerta el Pla d’actuació per prevenir els efectes de les possibles onades de calor sobre la salut (POCS). Així mateix el risc d’incendi forestal és elevat a bona part del territori i cal extremar la vigilància. En aquest sentit s‘ha activat el Nivell 2 del Pla Alfa a diverses comarques entre elles el Gironès.

El Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya ha activat el nivell 2 del Pla Alfa davant l’elevat risc d’incendi forestal a diverses comarques, entre elles el Gironès. El Pla Alfa és el procediment operatiu que té establert el Cos d'Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya per definir les actuacions dels efectius de vigilància i prevenció d'incendis forestals desplegats sobre el territori, davant les situacions de perill d'incendi que es produeixin. L'activació del Pla Alfa ve donada pel mapa de perill diari d'incendi forestal i altres eines d'anàlisi de risc. En funció de les situacions de perill es gradua en una escala de 4 nivells operatius, de 0 a 3, per cada comarca. Podeu consultar el mapa des d’aquí.

Divendres, 26 Juny 2015 08:03

El Club Patinatge Llagostera necessita el teu vot

Publicat per

El Club Patinatge Llagostera participa en el concurs Citylift per optar a un premi de 6000€.

Per tenir opcions de guanyar és molt important aconseguir el màxim de votacions en el Facebook de Citylift en aquest enllaç:  https://premium.easypromosapp.com/voteme/32488/620624877

Vota pel vídeo del Club Patinatge Llagostera i ajuda’ns a aconsegui-ho!.