ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Dilluns, 09 Febrer 2015 17:38

Trobada del DRAG a Llagostera

Publicat per

Els responsables del programa de gestió policial DRAG (Dispositiu de Recursos per Agents), varen organitzar el passat dijous dia 5 de febrer una trobada amb representants de les policies locals de: Banyoles, Begur, Calella, Cassà, Girona, Llagostera, Lloret, Montornès del Vallès, Olot, Palafolls, Salt i Sant Celoni.

L'objectiu de l'acte va ser intercanviar opinions sobre el funcionament del programa així com ampliació per treballar en xarxa, l'alcalde de Llagostera Fermí Santamaria va presentar la trobada, els responsables del programa DRAG va decidir fer-ho a la nostra població donat que va ser el primer municipi de la comarca del Gironès a fer-ne ús del mateix.


Fermí Santamaria encapçalarà per tercera vegada consecutiva la llista de CiU a les properes eleccions municipals previstes pel mes de maig. Més de 100 persones han omplert de gom a gom el local social de La Caixa. L’acte ha comptat amb la participació del President de la Federació de CDC a Girona, Pere Vila i del vicesecretari general de coordinació institucional de CDC, Lluís Corominas. El president del Consell Comarcal del Gironès, Jaume Busquets i diversos alcaldes de les comarques gironines, entre ells el de Sant Feliu de Guíxols, Campllong, Calonge i l’alcaldessa de Tossa de Mar han assistit també a la presentació. Santamaria s’ha mostrat il·lusionat i amb moltes ganes de seguir sent “el pare d’una gran família que treballa pel poble de Llagostera”.

Dimecres, 04 Febrer 2015 20:33

Concentració en solidaritat amb els fets del 4F

Publicat per

Tot i el mal temps, aquest vespre s’han concentrat uns quants veïns a la Plaça de Catalunya de Llagostera per denunciar els fets del 4F relatats fa poc temps al documental ‘Ciutat Morta’ de TV3. Durant la concentració s’ha llegit un manifest.

Les concentracions s’han dut a terme a varies ciutats i pobles del país.


Dimecres, 04 Febrer 2015 13:57

Baixa al carrer: Avui a les 19h a la Pl. Catalunya

Publicat per

En motiu dels fets del 4-F de 2006 a Barcelona, que s’han conegut i denunciat de manera massiva arran del documental ‘Ciutat Morta’, avui dimecres 4 de febrer a les 19 h s’han convocat concentracions arreu del país.

A Llagostera, la concentració és a la plaça de Catalunya a les 19h.


Amb motiu de la tercera Marató de les Vies Verdes prevista pel proper 22 de febrer, els organitzadors (Diver Sport) busquen voluntaris per fer tasques de control i avituallament al pas de la cursa per Llagostera. Els interessats poden dirigir-se al 972 80 53 84. La sortida de la Mitja Marató es farà des del Parc de l’Estació i els primers 3 quilòmetres transcorreran per diversos carrers de Llagostera. Els voluntaris seran obsequiats amb un esmorzar i una bossa de regals.


CiU Llagostera presentarà aquest divendres 6 de febrer, Fermí Santamaria com a candidat a l’alcaldia de Llagostera. L’acte comptarà amb la participació del vicesecretari general de Coordinació Institucional de CDC, Lluís Corominas. La presentació tindrà lloc al local social de La Caixa a les 20:30 h.

La secció local d’ERC Llagostera segueix treballant per presentar-se a les properes eleccions municipals previstes pel mes de maig. Aquest dilluns hi ha convocada una segona reunió oberta a la militància i als simpatitzants. La reunió tindrà lloc a les 21:30 al local social de La Caixa.

Dissabte, 31 Gener 2015 17:23

La calamarsa emblanquina Llagostera

Publicat per

Una calamarsada ha deixat aquesta tarda de dissabte un paisatge emblanquinat. La Mar Tripiana ens envia aquestes fotografies des del Veïnat de Panedes.


Amb la voluntat de crear un espai de participació política i social i sense descartar presentar-se a les eleccions municipals en un futur, aquest vespre s’ha presentat l’Assemblea d’Esquerres de Llagostera. L’acte ha tingut lloc al local social de La Caixa on hi han participat una quarantena de persones. Segons els seus impulsors, es tracta d’un “moviment assembleari que, al marge de militàncies o adscripcions polítiques, convida a l’adhesió individual de tots els llagosterencs i llagosterenques que comparteixen els principis ideològics que en el nostre àmbit polític defineixen l’esquerra”. Durant l’acte s’ha llegit un manifest que podeu veure des d’aquí.


Divendres, 30 Gener 2015 11:42

Ple ordinari del mes de gener

Publicat per

El primer ple ordinari del 2015 celebrat aquest dimecres 28 de gener, ha servit per aprovar el nomenament dels membres que formaran part del Consell Social Municipal, on hi ha representació de tots els grups municipals. Tots els grups van votar-hi a favor. Durant el transcurs del ple es va donar compte de la delegació de la potestat sancionadora en matèria de trànsit urbà a l’organisme autònom de la Diputació de Girona, Xaloc.