ELPOLLTV

Dic24042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Diumenge, 09 Novembre 2014 18:17

A les 18 h han participat 2.757 persones a Llagostera

Publicat per
A les 18 h a Llagostera han participat un total de 2.757 persones. A partir de les 20 hores un cop es doni per tancat l’espai de participació, es procedirà al recompte de vots.

Diumenge, 09 Novembre 2014 13:29

A les 13 h han participat a Llagostera 1.727 persones

Publicat per
A les 13 h a Llagostera han participat un total de 1.727 persones. L’espai de participació, habilitat a l’IES Llagostera, ha obert les seves portes sense cap incidència a les 9 del matí on s’han constituït les 7 meses previstes. A les 18 hores s’actualitzaran les dades de participació. Joana Ortega, vicepresidenta del govern de la Generalitat, ha comparegut a dos quarts de dues d'aquest diumenge i ha llegit un comunicat sobre la participació ciutadana que a les 13h arribava a 1.142.910 persones. Fins a les 20 hores es pot participar.

Diumenge, 09 Novembre 2014 10:00

#9N2014: Tot en marxa a Llagostera

Publicat per

A les 9 en punt s’ha obert el punt de participació habilitat al gimnàs de l’IES Llagostera. Sense cap incidència s’han pogut constiturt les 7 meses previstes a Llagostera. Totes les persones amb domicili al municipi majors de 16 anys, poden participar-hi.


Avui, divendres 7 de novembre a les 20 hores hi ha prevista una reunió informativa destinada a totes les persones que s’han ofert voluntàries al procés participatiu previst pel diumenge 9 de novembre. La reunió tindrà lloc a la Sala Polivalent del Centre Cultural Can Roig (Accés per Plaça August Vidal). Es preveu poder donar informació i esvair possibles dubtes de caràcter organitzatiu.

Dimecres, 05 Novembre 2014 13:08

Parada informativa del 9N al mercat

Publicat per

L’ANC Llagostera, juntament amb Joves per la Terra i les seccions locals de CDC, ERC, AxLL, ICV-EUiA, Rcat, SI i JNC seran presents aquest dijous al mercat amb una parada informativa on es repartiran paperetes i s’animarà a la participació del 9N. La carpa estarà ubicada a l’encreuament del Passeig Pompeu Fabra amb Pau Casals de 9 a 13 hores.


 

Dimarts, 04 Novembre 2014 17:21

El G.E. Bell-Matí visita la Vall de Solius

Publicat per

El passat diumenge 2 de novembre 48 socis i simpatitzants del grup excursionista varen anar a fer una caminada per la Vall de Solius. Aquesta vegada, varen anar acompanyats de la historiadora Maria Teresa Grau. Grau va donar detalls sobre el Castell de Solius, el Menir de Can Llaurador, la Cova de Sa Tuna i el prehistòric poblat ibèric de Planabasarda.


 

 

L’Ajuntament de Llagostera des de l’Àrea de Medi Ambient i la Policia Local, ha instal•lat un total de 32 senyals als accessos dels 10 veïnats del municipi. Amb aquesta actuació s’ha millorat la senyalització dels accessos als veïnats de Panedes, Sant Llorenç, Bruguera, Gaià, Ganix, Mata, Cantallops, Creu de Serra, Pocafarina i Llobatera des de les principals vies de comunicació (C-35, C-65 i GIV6612). Els senyals metàl•lics reflectants, homologats per carreteres, informen del nom del veïnat i el número de les masies i edificacions rurals.


Dissabte, 01 Novembre 2014 08:38

Nova revista de caça

Publicat per
Aquesta setmana s’ha presentat a Manresa el primer número de la revista de caça Cinegeticat. L'acte ha estat presidit pel conseller de Presidència de la Generalitat de Catalunya, Francesc Homs. La nova publicació “és una ambiciosa aposta cap
a la divulgació de les tasques del col·lectiu
caçador com a gestor de fauna salvatge, cap a la tecnificació del col·lectiu i cap a la 
personalització d’un espai editorial propi que cobreixi les necessitats del col·lectiu caçador català”, tal i com ha explicat Eduard Melero , director de la revista. El llagosterenc Dani Camacho forma part de l’equip impulsor del projecte i actualmente ocupa el càrrec de delegat de Cinegeticat a Girona.

Divendres, 31 Octubre 2014 20:24

Inaugurada l'exposició retrospectiva de Peio Pascual

Publicat per

Aquest divendres al vespre ha quedat oficialment inaugurada l’exposició retrospectiva de Peio Pascual. L’exposició es podrà visitar fins al 30 de novembre, tots els caps de setmana i dies festius d’11 a 14 h i de 17 a 20 h.

Divendres, 31 Octubre 2014 19:08

Aprovades inicialment les ordenances fiscals pel 2015

Publicat per

Amb els vots favorables de Convergència i Unió , Esquerra Republicana i l’abstenció d’Alternativa per Llagostera aquest dimecres han quedat aprovades inicialment les ordenances fiscals pel 2015.