ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Esports

Esports

Dilluns, 24 Març 2014 07:47

Empat del Llagostera amb l'Alcoyano

Publicat per

El Llagostera ha sumat un punt aquest diumenge a casa davant de l’Alcoyano on ha empatat a 1 en un partit amb un ambient espectacular amb 1.200 espectadors. Podeu llegir la crònica del partit des del web oficial de la U.E Llagostera.

Dissabte, 22 Març 2014 22:08

El CB Llagostera s'estrena a Tossa de la millor manera

Publicat per

Després de disputar una fase prèvia, formada per 12 equips, dels quals el CB Llagostera (Sènior Masculí) va poder guanya-los a tots en la primera volta; l’equip es va classificar entre els 4 primers per poder afrontar la promoció d’ascens a Campionats Sènior.
Aquest dissabte 22, l’equip llagosterenc s’ha estrenat a Tossa de la millor manera, guanyant (77-84) en un ambient hostil i el pavelló de gom a gom.
El primer període s’ha viscut amb gran tensió, degut a que els intercanvis en el marcador eren constants; fins al 13-14, que amb un triple de Sàbat i un altre d’Albertí, han col·locat el 13-20 al final dels primers 10 minuts. 

En el segon període, el Llagostera ha gestionat i treballat de manera correcta amb el resultat a favor que tenia fins al minut 9, moment en què el Tossa s’ha col·locat per davant, 10 minuts més tard. Cazorla ha respòs amb una penetració i Maag, pel Tossa, amb triple, situant-se 2 punts per davant fins que Ortíz ha tornat a deixar les coses com estaven deixant el marcador a 34-35.
En els darrers 2 segons s’ha després la gran tensió acumulada dels jugadors i s’ha transformat en una picabaralla al ben mig de la pista, on el més perjudicat ha estat González, del Tossa, que sense haver jugat cap minut, ha estat desqualificat per dirigir-se de manera despectiva a un jugador llagosterenc. Llavors, el Llagostera disposava de dos tirs lliures i 2 segons per intentar augmentar l’avantatge; i així ha estat, al descans 34-39.
A la represa, ja amb els ànims més calmats, s’han vist minuts emocionants, i bones ocasions pels dos equips. Tot i així el Tossa ha fet més, i al final del tercer període el partit estava empatat a 56.
Ens esperaven 10 minuts intensos de bàsquet, on l’emoció estava assegurada.
Els primers 7 minuts han transcorregut amb un Llagostera més efectiu que el seu rival, amb un parcial de 7-12. A partir de llavors, una falta clara sobre Torrent, el jugador núm. 11 tossenc, ha perdut els papers i ha “engegat” al col·legiat, el que ha suposat la desqualificació d’aquest, i la segona del partit.
Aquests darrers 3 minuts s’han pogut veure fins a 44 tirs lliures, entre els dos equips. Però l’eficàcia del 50% (16/32) dels llagosterencs, han fet nul qualsevol intent del Tossa a posar-se per davant, que en el darrer minut ha anotat 3 triples, Nadal (2) i Fernández(1).

DADES:

• Eliminats: Tossa; 5 FP (Guthier, A. Capdevila, A. Capdevila, Díaz) ; DQ (González i Jarrillo) - Llagostera; 5FP (Ying).

• T3: Tossa; 11 Triples - Llagostera; 8 Triples.

• Tirs Lliures: Tossa; 10/28 - Llagostera; 26/48.

77 - ADET UA TOSSA (13+21+22+21); Gauthier (10), Fernández (17), J. Capdevila (11), A. Capdevila (4), Nadal (12) - Cinc inicial - González (0), Seifert (3), Jarrillo (2), Maag (7), Coris (2), Díaz (9).

84 - CB LLAGOSTERA (20+19+17+28); Cazorla (17), Torrent (4), Fumado (6), Bonmatí(12), Ying (9) - Cinc inicial Sàbat (10), Plana (0), Alberto (0), Ortíz (16), Albertí (9), Serrano (0).

Diumenge, 16 Març 2014 08:12

Empat del Llagostera a València

Publicat per

Segon empat consecutiu del Llagostera. En aquesta ocasió sense gols al camp del València - Mestalla, en un partit en amb dues parts totalment oposades, Podeu llegir la crònica des del web de la Unió Esportiva Llagostera.

Diumenge, 09 Març 2014 22:25

El Llagostera suma un punt

Publicat per

El Llagostera ha sumat un punt molt valuós aquest diumenge a casa després d’empatar a 3 amb l’Olímpic de Xàtiva. Podeu llegir la crònica del parit des del web oficial de la Unió Esportiva Llagostera.

Diumenge, 02 Març 2014 08:19

El Llagostera segueix imparable

Publicat per

El Llagostera tenia clar que no podia confiar-se amb l’Ontinyent, un equip situat a la part baixa de la classificació en zona de descens. Els llagosterencs volien sumar els tres punts i així ho han fet guanyant per 1 gol a 2 davant d’uns 1.500 espectadors. Podeu llegir la crònica del partit des del web oficial de la U.E Llagostera.

Diumenge, 23 Febrer 2014 19:00

Més líders que mai

Publicat per

Cop d’autoritat del Llagostera aquest diumenge al Municipal. El primer equip de Llagostera ha demostrat un cop més que està en plena forma i no ha deixat que l’Atlètic Balear, segon classificat, li prengués el liderat. El marcador ha quedat 3 a zero. Podeu llegir la crònica del partit des del web oficial del Club.

Diumenge, 16 Febrer 2014 19:27

Derrota del Llagostera a casa de l'Hospitalet

Publicat per

El Llagostera ha caigut avui a casa de l’Hospitalet (2-1). Podeu llegir la crònica del partit des de uellagostera.com

Dijous, 13 Febrer 2014 18:10

Any de transició pel Bike Area MTB Racing Team

Publicat per

La temporada 2013 s’ha acabat pel Bike Area MTB Racing Team. Ha estat un any de transició després del súper 2012 que vam tenir amb l’ajuda d’un patrocinador fort. Vam ser segons al rànking d’equips català. Aquest any, amb un pressupost més modest, hem finalitzat setè equip català i primer Gironí.

Després de l’èxit de l’any 2012 amb l’ajuda d’un patrocinador fort, Bike Area MTB Racing Team fa balanç del 2013 descrivint-lo com un any de transició.

Enguany han finalitzat setens en equip català i primers en àmbit gironí.

Cal destacar el primer lloc el sots-campionat de Catalunya i el Bronze al Campionat d’Espanya d’en Pere Batllori en categoria Màster-50 i la gran progressió del local Arnau Donate en Cadets, passant de ser el 15è català al 2012 al 3er aquest 2013, aconseguint la tercera posició a la general de la Copa Catalana Internacional. En Màster-30 en Ramon Asgleyas ha fregat el podi a Girona tot l’any i ha finalitzat la Copa Catalana en 11è lloc de la general. Per l’Eduard Figueras i en Jan Canaleta ha estat un any de transició degut als seus estudis universitaris, tot i així han defensat amb esforç els colors del Club.

Per l’any 2014 han reforçat l’equip amb la incorporació d’en Cristian Collados, en José Leon Garcia, en Roger Gispert, en Marc Antoni Duch i l’Adrià Bachs en Sots-23.

Bike Area MTB Racing Team espera un 2014 ple d’èxits esportius que els permeti referents a Girona en quant a l’estructura de competició per al BTT i dona les gràcies als seus patrocinadors pel seu suport: Recuperacions Marcel Navarro i Fills, Càmping Tossa, Piscines Bragulat i Bike Area Llagostera.

Dijous, 06 Febrer 2014 17:58

XXII Festival de Patinatge

Publicat per

El diumenge 9 de febrer a les 17:30, al Pavelló Municipal d'Esports, es celebrarà el XXII Festival de Patinatge de Llagostera.

Hi prendran part les més de 80 patinadores que té actualment el club llagosterenc que portaran a terme actuacions de grup en cadascun dels nivells, des de P6 (les més petites) fins a P1 (els més grans). També hi haurà actuacions a nivell individual a càrrec de les patinadores locals de competició, l’actuació del Grup Xou Petit “IN CRESCENDO” que ha participant recentment en els campionats provincial i de Catalunya.

Hi haurà un reconeixement per a les tres patinadores que van aconseguir el Certificat d’Aptitud la temporada passada i, per tant, van debutar: Alàxia Pérez, Carla Salguero i Alexia Cosmello. Actuacions de clubs convidats: CPA Sarrià i CPA Girona que interpretaran els seus Grups Xous Gran i Juvenil, respectivament.

Per acabar, l’espectacular “Marxa del Club” que, com sempre, marcarà el moment més estel·lar del Festival.

Els nens i nenes de Cicle Inicial de l'Escola Lacustària estan treballant el projecte "LLAGOSTERA ABANS I ARA". L'objectiu és elaborar una exposició de fotografies, que s'exposaran a la Biblioteca Municipal,  on es puguin apreciar els canvis que hi ha hagut al municipi al llarg del temps en diferents aspectes: els oficis, els espais i els jocs.

En aquest sentit, alguns dels alumnes del Cicle Inicial han passat per les instal·lacions del Poll TV per prendre una fotografia des del balcó i així obtenir una instantània actual i comparar-la amb una fotografia de temps passat.

És un projecte interdisciplinari, ja que s'hi relacionen totes les àrees. Treballen la fotografia, les descripcions i comparacions de les imatges en català, castellà i anglès, l'eix cronològic, l'elaboració de cartells i díptics, els jocs d'abans, ... Es pretén despertar l'interès de l'alumnat vers l'entorn i la curiositat per descobrir la nostra història.