ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Esports

Esports

Diumenge, 11 abril 2021 19:30

Estreno amb derrota

Publicat per
La Unió Esportiva Llagostera s'ha estrenat aquest migdia contra el Levante Atlètic en la segona fase d'ascens després de descansar la primera jornada.

La primera part ha sigut molt igualada i amb molt respecte al rival per part dels dos equips, on les poques ocasions han sigut per els gironins amb atacs de Sascha o Gil Muntadas. A la represa, Sascha l'ha tingut però ha sortit fora fregant el pal. Els granotes han fet un pas més i han tingut 3 ocasions claríssimes però el pal i Marcos Pérez ho han impedit fins que Cantero al minut 68, ha avançat als locals. La reacció dels llagosterencs ha sigut bona i 5 minuts després un xut imparable de Sergio Cortés per l'escaire ha empatat el partit. El domini local era clar i en una rematada de cap Ferni feia pujar el segon al marcador. El Llagostera ho ha intentat a la desesperada fins l'últim moment sense èxit, deixant el marcador amb el 2 a 1.

El proper partit al serà al Municipal de Llagostera contra la Núcia.


Dilluns, 29 Març 2021 14:49

El bàsquet torna al Pavelló

Publicat per

Després de gairebé set mesos sense poder disputar partits, aquest cap de setmana el Club Bàsquet Llagostera ha pogut celebrar-ne de nou al Pavelló Municipal. Han estat partits amistosos, ja que el retorn de la competició federativa serà, si la situació epidemiològica ho permet, el cap de setmana del 10 i 11 d’abril.

El Mini B i el Sots-25 Masculí van ser els equips del Club Bàsquet Llagostera que van jugar dissabte al matí contra el Blanes i diumenge a la tarda contra el Palamós, respectivament. Ho van fer seguint els més estrictes protocols de prevenció i seguretat contra la COVID-19, tant a la pista com a la graderia.

Aquesta setmana, segueix l’activitat al Pavelló Municipal, amb el campus de bàsquet organitzat pel Bàsquet Girona i amb la participació del Club Bàsquet Llagostera.

Diumenge, 28 Març 2021 20:18

Feina feta

Publicat per
Avui la Unió Esportiva Llagostera ha jugat l'última jornada de la 1a fase contra el Prat. El partit ha començat amb un clar domini de la possessió de la pilota dels potablava, però amb un Llagostera molt sòlid al darrera amb Aimar i el debutant Juan Forlín, el reforç de luxe per aquesta segona fase. Un jove Juvanteny marcava les recuperacions i el joc en atac i Sergio Cortés, Sascha i Dubasin esperaven en les jugades finals. Al minut 36, jugada típica, Marcos en jugada llarga, pentina Sascha, prolonga Guiu i Dubasin fa pujar el primer gol al marcador. La segona part ha sigut més tranquil·la tot i que Padilla ha tingut dues ocasions però sense encert. A les acaballes del partit una gran jugada de Guiu ha sigut rematada per un Sascha impecable de cap fent pujar el segon gol al marcador. Amb aquesta victòria els nois d'Oriol Alsina acaben la primera fase 4rts amb 29 punts a 2 de jugar l'ascens a 2a A, en una temporada més que notable.

Dimarts es fa el sorteig de la segona fase d'ascens a la segona B Pro.


El Club Patinatge Llagostera obté 68.6 punts i acaba setè, dels vint-i-dos equips que participaven al Campionat de Catalunya celebrat a Olot. Amb aquest resultat el club llagosterenc millora la classificació de l'any passat i es classifica per el Campionat d'Espanya.

Aquest diumenge, se celebrarà la segona jornada, en la que participaran els grups Grans de Xou i que es pot seguir en directe per per www.xala.cat, a partir de les 16h. El CPA Olot defensarà el títol davant el CPA Girona, vigent campió del món.


Dissabte, 27 Març 2021 13:25

Llagostera patina de nou

Publicat per

Després d'un any sense competició, el Club Patinatge Llagostera torna al Campionat de Catalunya de grups on competirà en la categoria de Xou Petit. Avui a les 16.30h torn dels Xous petits i diumenge, a les 16h, Xous grans on competeixen l'Olot i el Girona.

La competició es podrà seguir en directe per www.Xala.cat o per l'app de la Federació Catalana de Patinatge.

Diumenge, 21 Març 2021 20:53

Sense premi a Olot

Publicat per
La Unió Esportiva Llagostera ha perdut el duel al camp de l'Olot per 1 gol a 0. Els dos equips afrontaven el partit amb moltes baixes.

L'Olot ha fet una gran primera part dominant i fent pujar el marcador al minut 34 amb un gol de Juan Delgado. El Llagostera ha tingut dues ocasions de Joan Maynau però sense èxit.

A la segona part els almogàvers han sortit amb una marxa més, i ho han intentat fins al final amb ocasions de Sascha i Dieste que han pressionat sense aconseguir premi. Sergio Cortés també ho ha intentat amb xutant una falta en l'últim minut que ha sortit fora per molt poc.

El proper partit serà diumenge al Municipal de Llagostera a les 12 contra El Prat.


Dissabte, 13 Març 2021 21:30

Aquí, no!

Publicat per
Aquesta tarda la Unió Esportiva Llagostera ha jugat contra un Nàstic de Tarragona que fins ara només havia perdut un partit aquesta temporada.

El partit ha començat amb una gran intensitat d'anades i vingudes constants. David Garcia al 25 s'ha retirat del terreny de joc lesionat i l’ha substituït el jove Pau Juvanteny. Al minut 38 el Llagostera ha fet pujar el gol al marcador amb una gran jugada d'estratègia servida per Sergio Cortés que Dieste ha rematat a l’interior de la porteria de Suárez.

La segona part ha començat amb més calma que la primera, amb la solidesa defensiva de Diego, Alejandro i Juvi controlant des de darrera però esperant a la contra una oportunitat on Sasha que les baixava totes i Gil Muntadas fent màgia amb la pilota. De mica en mica el partit ha pujat de to, però el Llagostera molt fort al darrera ha anul·lat tots els atacs dels tarragonins que s’han bolcat a l’atac. Nova victòria del Llagostera al Municipal on el Nàstic no ha guanyat mai. El proper partit serà al camp de l'Olot, el proper diumenge a les 17h.


Avui la Unió Esportiva Llagostera ha visitat el Johan Cruyff Stadium on ha perdut amb el Barça B tot i avançar-se 0-2 al marcador. Al minut 19 un penal claríssim xutat per Sergio Cortés ha fet pujar el primer gol llagosterenc al marcador. El segon gol ha arribat al minut 34 amb una genialitat de Gil Muntadas. Tot semblava de cares per l’equip d’Oriol Alsina però abans del descans ha arribat el primer dels 4 gols barcelonins.

A la segona part el filial del Barça ha sortit a per totes i al minut 48 Kornrag ha empatat el partit. La superioritat dels culers era clara i al 56 i al 66 s’ha arribat al 4 a 2 definitiu.

El Llagostera ho ha intentat però no ha trobat el camí per empatar el partit. Amb aquest resultat la U.E Llagostera és 5é a la classificació i a 6 punts de la promoció.

El proper partit serà diumenge al Municipal de Llagostera contra el Nàstic de Tarragona.


Avui el Llagostera, després d’una setmana moguda per la notícia del seu possible trasllat a l'Estartit, ha tingut una dura prova contra un gegant del futbol i rival directe com el Cornellà.

Al minut 8, en una jugada de córner, Pablo ha fet pujat el 0 - 1 al marcador.

Durant els primers 20 minuts de joc el Cornellà ha mostrar un alt nivell acorralant a l'equip local. Tot i així, Diego i Julen que ja ens tenen acostumats a grans partits, han aconseguit frenar les envestides dels barcelonins dirigits per Eloy Gila.

A la segona part el Llagostera ha sortit endolladíssim amb els canvis de Bigas i Guiu que han donat més velocitat i contundència per les bandes.

Al minut 53, Sergio Cortés ha empatat el partit amb un xut de falta magistral que el porter no ha pogut evitar que entrés per l'escaire.

Al minut 63 ha arribat el 2 a 1 definitiu, obra també de Sergio Cortés, després d’un excel·lent xut de penal comès sobre Andreu Guiu.

El gran treball de pressió i entrega de l’equip llagosterenc fins al final del partit ha dut la U.E Llagostera a la merescuda victòria.

La setmana vinent l’equip d’Oriol Alsina se les veurà amb el Barça B a l’Estadi Johan Cruyff.


La UE Llagostera-Costa Brava, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí i l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de l’Estartit han iniciat converses per estudiar la possibilitat que el club llagosterenc traslladi la seva seu social i esportiva a l’Estartit. En un comunicat, la U.E Llagostera explica que tot i que les converses es troben en un estadi molt embrionari, les tres parts valoren positivament les oportunitats que el canvi de seu podria comportar i és per aquest motiu que ho estan avaluant.

Segons el comunicat, "per a la UE Llagostera-Costa Brava, el trasllat permetria créixer com a club professional, tant en l’àmbit social com econòmic i garantir, així, la seva viabilitat, en un nou entorn, al cor de la Costa Brava, amb tots els serveis que requereix un projecte esportiu sòlid".

Podeu llegir el comunicat des d'aquí.