ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Esports

Esports

Diumenge, 17 Gener 2021 20:08

Derrota de la U.E Llagostera a Andorra

Publicat per
La Unió Esportiva Llagostera ha visitat avui el fred camp de Prada de Moles per disputar la 12a jornada de lliga. El partit ha començat molt igualat per part dels dos equips. Sense una clara superioritat l'Andorra s'ha trobat amb el gol de cara al minut 15 amb una jugada on Carlos Martínez aconseguia rematar de cap. El Llagostera encara no havia assimilat l'ensurt i en dos minuts veia com el mateix davanter andorrà feia pujar el segon gol al marcador. A partir d'aquí, l'equip dels Pirineus s’ha acomodat davant d’un Llagostera que pressionava sense fortuna de cara a la porteria. A la segona part els homes d'Oriol Alsina han sortit a per totes. Marcos Pérez ha evitat amb tres parades espectaculars que s'ampliés el marcador. El partit ha finalitzat amb el marcador a 2 – 0. La setmana vinent el Llagostera té jornada de descans i tornarà el 31 de Gener contra l'Hospitalet.
Diumenge, 20 Desembre 2020 15:30

Derbi d’infart al Municipal

Publicat per
La Unió Esportiva Llagostera ha disputat aquest migdia el partit de lliga al Municipal, contra l’Olot amb moltes cares conegudes, Jordi Masó, Albert Vivancos, Roger Barnils i Eloi Amagat, tots ells ex jugadors del Llagostera, ara a les files del conjunt garrotxí.

La primera part ha sigut de molta intensitat per part dels dos equips on l’Olot ha portat el pes del partit. Les jugades d'estratègia han estat les que semblaven que marcarien la tònica del partit, però sense ser definitives. El conjunt local ha vist com al minut 42, en una jugada a pilota parada, l'àrbitre no ha pitat un penal claríssim de Vivancos sobre Andreu Guiu i amb el marcador a zero s’ha arribat a la segona part.

Al minut 90 Jordi Masó en una jugada a la frontal, ha aprofitat un rebuig i ha col·locat la pilota al fons de la portería de Marcos Pérez.

L'alegria dels olotins ha durat només tres minuts. El Llagostera, bolcat en atac, ha empatat meritòriament el partit amb un pilota penjada a l’àrea, on David García després de lluitar amb la defensa ha aconseguit rematar al fons de la porteria. Un punt molt treballat pel conjunt d’Oriol Alsina abans de les vacances de Nadal. El proper partit serà contra El Prat el diumenge 10 de gener.

Dimecres, 16 Desembre 2020 22:41

Adéu a la Copa del Rei

Publicat per
El Llagostera ha disputat el partit d’eliminatòria de la Copa del Rei contra l'Espanyol de Barcelona.

Una primera part molt intensa per part dels dos equips, on els gironins es podien haver avançat amb un penal al minut 29, però Oier ha aturat el xut de Sergio Cortés que avui no ha tingut fortuna. Els llagosterencs han portat el pes del partit i no s'han deixat intimidar per les estrelles del conjunt pericu.

La segona part ha sigut més del mateix amb un gran joc local fins que al minut 65 Julen Monreal ha vist en una pilota dividida la targeta vermella deixant el Llagostera amb 10.

El desgast de les últimes setmanes es començava a fer evident i els barcelonins anaven guanyant terreny, però les intervencions de Marcos a la porteria i de Diego González en defensa aguantaven les il·lusions dels gironins. Amb 0 a 0 s’ha arribat a la pròrroga.

Només començar els llagosterencs veien com amb una jugada magistral Miguelón feia una assistència perfecte per Puado que al 93 feia pujar el 0 a 1 al marcador. La resta de la pròrroga fins al final, els llagosterencs han tirat d’èpica i ho han donat tot sobre la gespa, però no han tingut premi.

Gran partit de la Unió Esportiva Llagostera que ha donat una gran imatge però que no ha pogut passar l'eliminatòria.

El proper partit de lliga, serà diumenge contra la Unió Esportiva Olot.

Diumenge, 13 Desembre 2020 15:07

Desfeta a Tarragona

Publicat per

El Llagostera ha caigut avui (3-0) contra el Nàstic de Tarragona.

El conjunt d'Oriol Alsina ha fet una primera part molt bona, controlant el partit i no deixant al conjunt local fer el seu joc, que les poques ocasions que han tingut han sigut als minuts finals. Només començar la segona part, l'arbitre no ha pitat un claríssim penal a favor dels llagosterencs sobre Julen Monreal que veuria com el col·legiat s'inventava una expulsió del jugador visitant deixant el Llagostera amb 10. Al minut 50 pujava al marcador el primer gol dels tarragonins, obra de Gerard Oliva.

El Llagostera ha intentat situar-se en el partit, però la inferioritat numèrica i les decisions arbitrals li han posat molt difícil on ha arriscat amb els canvis intentant anar endavant, però veient com el conjunt local li marcava dos gols més deixant el marcador final en 3 a 0.

El proper partit serà dimecres contra l'Espanyol en partit de Copa del Rei.

Diumenge, 06 Desembre 2020 19:54

Passadís i victòria

Publicat per
Aquesta tarda la Unió Esportiva Llagostera ha disputat el partit de la 8a jornada de lliga contra el Barça B. El filial barceloní ha fet el passadís al Campió de la Copa Federació a la sortida de vestidors.

La primera part ha sigut molt disputada per part dels dos equips, amb moltes anades i vingudes, però amb molta solidesa defensiva i poc encert al davant per part dels dos equips.

La segona part ha començat amb un Llagostera que anava a per totes, amb molta més presència en camp contrari i amb les ocasions més clares, on no es notava el desgast físic de les últimes setmanes, fins que al minut 60, Sergio Cortés, un dels protagonistes a la final dimecres passat, en una jugada de contraatac per la banda ha fet una centrada enverinada als tres pals, que el porter barceloní ha aconseguit tocar, però no el suficient com per desviar la pilota fent pujar el primer gol al marcador. Un golàs al que ja ens té acostumats el vallesà del conjunt llagosterenc últimament. A partir del gol local el Barça ha posat una marxa més i ha arribat amb més freqüència a la porteria de Marcos que ha estat molt segur tot el partit.

Al minut 87, l’àrbitre ha sancionat una falta fora de l'àrea amb un penal inexistent a favor dels barcelonins. Pena màxima que el porter Marcos Pérez ha repetit la gesta de Las Rozas, endevinant la trajectòria de la pilota i evitant un gol que no hagués fet justícia.

El partit ha finalitzat amb el marcador 1 a 0 a favor del Llagostera que s’ha situat a la part alta de la classificació amb 10 punts.

El proper partit serà diumenge al camp del Nàstic de Tarragona.


Dimecres, 02 Desembre 2020 21:11

Campions de la Copa Federació

Publicat per
La U.E Llagostera ha tornat a fer història guanyant la Copa Federació que ha disputat al camp de Las Rozas. Les mesures per contenir la Covid-19 han impedit que l’afició llagosterenca es desplacés per animar el seu equip.

A la primera part els dos equips s'han dedicat a controlar al contrari i observar-se mútuament. El Llagostera molt fort al darrera, però sense sort al davant ha trobat molt a faltar les baixades de Sascha Andreu que no ha jugat per sanció.

Al minut 20 l'equip visitant ha vist com en una jugada de córner a Christian Dieste li pitaven penal a l’intentar rebutjar la pilota dins l'àrea fent falta al davanter.

Però com tantes vegades sant Marcos Pérez ha endevinat el xut del davanter de Las Rozas. Els dos equips han tingut ocasions, però sense èxit fins la mitja part.

A la segona part l'equip d'Oriol Alsina ha intentat sortir amb una marxa més, però l'esgotament per acumulació de partits s’ha fet notar.

L'equip madrileny ha intentat aprofitar la seva superioritat física, però entre un immens Julen Monreal i un espectacular Marcos Pérez han aconseguit aguantar el marcador a 0, que ha motivat la pròrroga on s’ha evidenciat l’esgotament dels dos equips.

A la segona part de la pròrroga ha arribat el gol del conjunt llagosterenc en un contraatac on Yossef es quedava sol i amb una jugada de killer pur i murri feia una autopasada i posava la pilota al fons de la xarxa marcant en el minut 111.

Els llagosterencs han intentat fer-se forts al darrera, i fins i tot quan millor joc feien, veia uns minuts després com en una jugada el davanter madrileny feia un xut imparable que Marcos no podia aturar.

Amb l’empat a 1 els dos equips es veien arribant als penals, però en la última jugada quan l’àrbitre tenia ja el xiulet a la boca per xiular el final del partit, el Llagostera rebia una falta arran d'àrea, sense Pitu Comadevall al camp, Sergio Cortés agafava la responsabilitat de xutar la falta. Un xut fort, col·locat a l'escaire del primer pal feia aixecar el trofeu al conjunt llagosterenc.

Amb l’1 a 2 al marcador el Llagostera s’ha proclamat campió de la Copa Federació.

El proper partit serà diumenge al Municipal de Llagostera contra el Barça B.

Diumenge, 29 Novembre 2020 20:46

1 punt al camp del líder

Publicat per
Aquesta tarda el Llagostera ha jugat al Nou Municipal de Cornellà contra el líder del grup amb les sensibles baixes de Sergio Cortés i Pitu Comadevall.

A la primera part cap dels dos equips ha dominat clarament, s'han repartit les ocasions i han esperat a veure-les venir i aprofitar les ocasions. El Cornellà ha tingut l'ocasió més clara amb un xut d'Ontiveros fregant el pal, però la bona actuació dels centrals Lucas Viale i Julen Monreal i els encerts de Marcos Pérez han mantingut el marcador a 0. A la represa la Unió Esportiva ha sortit decidit, amb ocasions de Sascha, Aimar o Guiu que en diferents jugades han posat en alerta la porteria de Ramón.

Passaven els minuts i el joc no tenia un clar dominador, però ja entrada en la fase final un Cornellà més viu físicament assetjava la porteria dels llagosterencs però sense èxit. El patit ha finalitat amb repartiment de punts. Un punt molt treballat si es té en compte la càrrega de partits que arrossega el conjunt llagosterenc.

El proper partit serà dimecres 2 de desembre contra Las Rozas al camp madrileny on es disputarà la final de la Copa Federació.


Dijous, 26 Novembre 2020 21:43

L'acumulació de partits passa factura

Publicat per
La Unió Esportiva Llagostera ha disputat aquest dimecres el partit de lliga ajornat per la Covid contra el Lleida. Els primers minuts han sigut molt disputats per ambdós equips lluitant per aconseguir la pilota. El Llagostera ha pressionat fort sense deixar fer el joc als lleidatans i aconseguint ser molt perillós a pilota parada.

Durant la primera part els lleidatans han cedit la pilota a l'equip visitant que feia les ocasions més clares amb un gran xut de falta de Julen Monreal o amb una gran rematada de cap de Dieste que ha fregat el pal, fins arribar a la mitja part amb 0 a 0 al marcador.

La segona part ha començat amb un Lleida que ha intentat posar una marxa més i on el Llagostera ha començat a notar el desgast de l'acumulació de partits (10 en un mes i mig). Tot i així, Oriol Alsina ha donat pas a canvis per donar aire fresc a l’equip amb la intenció clara d’aconseguir els 3 punts. Però quan semblava que el Llagostera tenia el partit més controlat ha arribat el gol del Lleida al minut 30 de penal xutat per Raúl.

Després del gol s’han complicat les coses pel conjunt llagosterenc amb la segona groga a Sergio Cortés deixant l'equip amb 10 jungadors.

En el temps afegit la U.E Llagostera ha vist com Pitu Comadevall primer de jugada i després amb un llançament magistral de falta tenia dues ocasions clares de gol però el porter Pau Torres evitava el gol llagosterenc.

Ha estat un partit dominat pel Llagostera, però el sobre esforç dels últims dies i un àrbitre molt han impedit sumar els tres punts.

El proper partit tindrà lloc diumenge a les 18h. al camp del Cornellà.

Diumenge, 22 Novembre 2020 20:59

Imbatuts

Publicat per
Aquest migdia al Municipal de Llagostera s'han vist les cares el conjunt d'Oriol Alsina i l'Espanyol B. El partit ha començat amb intensitat per part dels dos equips, però el conjunt local tot i no mostrar-se molt fort en els primers minuts, ha marcat clarament la seva intenció d'anar a per el partit.

Avui un gran joc per bandes on Andreu Guiu ha demostrat la seva qualitat mentre Gil Muntadas feia les seves incursions amb l'elegància que el caracteritza. D'una d'aquestes jugades al minut 37, Gil ha servit una centrada mil·limètrica que Sascha Andreu ha rematat al primer pal posant la pilota a l’escaire de la porteria col·locant l’1 a 0 al marcador.

El filial del Espanyol no ha renunciat al partit, però no ha sigut capaç de ser efectiu en els seus atacs.

A la segona part cal destacar la parella de centrals llagosterencs, Diego González i Julen Montreal, que han blindat la porteria de Marcos Pérez on avui ha tingut poca feina, però fent la seva parada miraculosa de cada partit.

Al minut 57 ha arribat el segon gol. Una jugada on Diego ha penjat la pilota a l’àrea, Sascha Andreu l’ha tocat allargant la trajectòria i Gil ha rematat a plaer fent pujar el 2 a 0 al marcador. Durant la resta de la segona part, el conjunt local ha sabut controlar el partit.

Llagostera es posa amb aquesta victòria 7é empatat a 6 punts i dos partits pendents per la Covid-19 amb el Lleida, proper rival aquest mateix dimecres a les 19h. a les terres de ponent.

Ahir es va sortejar, a l’estadi La Cartuja de Sevilla, la primera eliminatòria de la Copa del Rei, en la qual participarà la Unió Esportiva Llagostera.

Als llagosterencs els podia tocar un equip de Primera o Segona Divisió A. Malgrat no tenir sort en un sorteig que els va evitar un equip de la màxima categoria, el rival serà l’Espanyol, que actualment juga a la Segona Divisió A. Els blanc-i-blaus visitaran el Municipal de Llagostera el pròxim 16 de desembre, amb la incògnita de si es podrà jugar o no amb públic.

Aquest va ser el moment del sorteig en el qual va sortir l'eliminatòria entre el Llagostera i l'Espanyol