ELPOLLTV

Dis20042024

Back Estàs aquí:Inici Agenda

Agenda

Dimarts, 15 Maig 2018 12:06

Dissabte de Festa Major

Publicat per

Les activitats previstes pel dissabte 19 de maig són:


De 9 a 14 h. Entrenament de TIR AL PLAT al camp de tir de can Fonollerons (Org.: Societat de Caçadors Sant Hubert).

11 h. III EMBOLADA. Activitat organitzada pel grup jove Escanyapolls i els monitors de l’Esplai El Papu-Tisores. Al parc de l’Estació, davant del CAP.

12 h. Inauguració de les exposicions de treballs de l’ESCOLA DE BELLES ARTS i CARTELLS DE FESTA MAJOR a l’Escola Municipal d’Art Pere Mayol (plaça Llibertat, 1).

12.30 h. Inauguració de l’exposició de PUNTA AL COIXÍ al Local Social “La Caixa” (carrer Consellers, 12).

13 h. II DINAR DE JOVES al Casal Parroquial Llagosterenc. (Org.: Comissió de Festes)

16 h. 49è Concurs Infantil de DIBUIX RÀPID. Inscripcions a la plaça Catalunya (Org.: G.E. Bell-Matí).
17 h. Plantada de gegants al parc de l’Estació per a la XXII TROBADA DE GEGANTS DE LLAGOSTERA (Org.: Colla Gegantera de Llagostera).
18 h. GRAN CERCAVILA DE GEGANTS
Itinerari: parc de l’Estació, pg. Romeu, pg. Pompeu Fabra, c. Ferrer, pl. Campmany, c. Doctor Flèming i pl. Catalunya.

19.30 h. BALL DE GEGANTS I CAPGROSSOS a la plaça Catalunya.

20 h. EXHIBICIÓ CASTELLERA a càrrec de la colla CASTELLERS DE LES GAVARRES i la colla convidada CASTELLERS DEL MARESME (Maduixots), a la plaça Catalunya.

22.30 h. CORREFOC amb ELS DIABLES DE L’ONYAR. Itinerari: pl. del Castell, c. Sant Pere, c. Santa Anna, pl. del Mercat, c. Major, c. Santiago Rusiñol, c. Bonaire, pl. Campmany, c. Ferrer, pg. Pompeu Fabra, c. Àlvarez de Castro i pl. Catalunya.

00.00 h. Z-INFECTION. Joc en viu d’aventura pels carrers i espais del poble. Més informació a www.z-infection.com (Org.: Z-Infection).

00.30 h. CONCERT: ORQUESTRA MARIBEL, LA MASOVERA BARBUDA I ANIMAL SHOW a l’edifici Polivalent. Entrada gratuïta / Aforament limitat.


Dilluns, 14 Maig 2018 11:49

Arrenca la Festa Major!

Publicat per

El divendres 18 de maig arrenca la Festa Major de Llagostera amb un seguit d’activitats:


18 h. Inauguració del 28è CONCURS-EXPOSICIÓ DE FLORS, PLANTES I APARADORS i lliurament del PREMI 2018 DE L’ASSOCIACIÓ LLAGOSTERA EN FLOR a la Sala de Plens (Org.: Llagostera en Flor).

18.30 h. Repic de campanes i cercavila amb els Gegants de Llagostera i la Cuca Feliua a càrrec de la COLLA GEGANTERA DE LLAGOSTERA i amb la col·laboració de l’ESPLAI EL PAPU-TISORES. Itinerari: pl. del Castell, c. Sant Pere, c. Joan Maragall, c. Ganix, c. Barceloneta, c. Donzelles, c. Almogàvers i pl. Catalunya.

19.30 h. PREGÓ a càrrec de COMISSIÓ DE FESTES 1999 a la plaça Catalunya. Presentació de l’Hereu i la Pubilla 2018.

20 h. CORREVARANS i CONCURS DE SAMARRETES. Inici a la plaça del Castell amb la presència de LORY MONEY. Cercavila amb el grup BUFANT FORT STREET BAND. Itinerari: pl. del Castell, pl. Llibertat, c. Major, pl. del Mercat, c. Santiago Rusiñol, c. Bonaire, pl. Campmany (parada Pub l’Enrenou), c. Dr. Fleming, pl. Catalunya, c. Almogàvers (parada Bar El Set), c. Donzelles i pl. Barceloneta (parada final Bar Modoni). Org.: Comissió de Festes.

22 h. CONCERT: EL LLEGAT DEL REI DE LA RUMBA. MILIU CALABUCH I DIEGO CORTÉS al teatre Casino Llagosterenc.

00 h. CONCERT: ELS CATARRES, RUC’N’ROLL I LES BARBIES MORENES a l’edifici Polivalent. Entrada gratuïta / Aforament limitat.


Dilluns, 14 Maig 2018 11:00

III Embolada

Publicat per

Després de l’èxit de les altres dues edicions, aquesta Festa Major arriba la III Embolada el proper dissabte 19 de maig a les 11h al parc de l’Estació. Es tracta d’una divertida prova d’habilitat per competir entre colles que emularà el mític joc de taula dels hipopòtams “tragaboles” organitzada pel grup jove Escanyapolls i els monitors de l’Esplai El Papu-Tisores.


Dilluns, 14 Maig 2018 10:51

Ball de la Gent Gran

Publicat per

El proper dijous 17 de maig a les 21h es durà a terme Ball de la Gent Gran amb el conjunt Gran Premier a l’edifici Polivalent.
Hi haurà coca i cava per a tothom. Durant la mitja part es farà el lliurament dels premis del Concurs d’engalanament de carrers i balcons.


Divendres, 11 Maig 2018 07:49

IX Trobada de cotxes antics i clàssics

Publicat per
Organitzada per Lacustària Clàssics, aquest diumenge 13 de maig el Passeig Pompeu Fabra acollirà la novena edició de la Trobada de cotxes antics i clàssics. La trobada començarà a partir de les 9 amb una concentració de vehicles i un esmorzar. Per a més informació podeu contactar amb el Bar El Passeig trucant al 972 83 12 92.
Divendres, 11 Maig 2018 07:42

"Vermut Varanero" a la Plaça de Can Caciques

Publicat per
Aquest diumenge 13 de maig a les 12 h, tindrà lloc el Vermut Musical "varanero", suspès la setmana passada pel mal temps, a la Plaça de Can Caciques.

La Comissió de Festes l’ha organitzat com a prèvia de la Festa Major, amb servei de bar, música ambient, la venda de mocadors i tiquets del Correvarans i l’exposició de l’obra escultòrica de Lluís Gàlvez.

Divendres, 11 Maig 2018 07:21

Tot a punt per celebrar l'Aplec de Panedes

Publicat per
Coincidint amb el cap de setmana anterior a la Festa Major de Llagostera, aquest diumenge se celebra l’Aplec de Panedes, que enguany arriba a la 38ena edició.

Organitzat pel Grup Excursionista Bell-Matí, les activitats començaran a dos quarts de vuit del matí, per a tots aquells que vulguin anar-hi a peu, des de la Plaça Catalunya. A les 9.30 h, a la Plaça de l’Ermita, es farà el pregó de benvinguda i la convocatòria del concurs de flors boscanes. A continuació tindrà lloc la missa solemne i el 12è campionat mundial de llançament de rabassa.

A les 14h començarà l’arrossada popular. A la tarda hi haurà sardanes amb la Cobla Foment del Montgrí i es lliuraran els premis del concurs de flors. L’Aplec finalitzarà a les 19 h amb el cant dels adéus.

Els tiquets del dinar es poden comprar al preu de 12 euros a la Llibreria Sureda.


Dimecres, 09 Maig 2018 12:29

Ultra Clean Marató

Publicat per

La Ultra Clean Marató és un esdeveniment on els participants recolliran residus mentre corren per espais naturals, tot augmentant el seu compromís en la cura del medi ambient. Es tracta d’un gran repte esportiu i ambiental que es celebrarà del 13 al 19 de maig a Catalunya.

La primera etapa serà aquest diumenge de Sant Feliu de Guíxols a Girona tot seguint la ruta del carrilet.

Us hi podeu inscriure al següent enllaç.


El proper dissabte 12 de maig la Residència Josep Baulida ha programat una jornada de portes obertes amb activitats des de les 10.30h del matí fins a mitja tarda.
Durant tot el dia es podrà visitar l’exposició dels treballs dels residents.

Per a més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació.


Dimecres, 09 Maig 2018 11:57

Festival Espurnes

Publicat per

Llagostera acollirà aquest dissabte 12 de maig la primera edició del festival Espurnes, un nou festival organitzat conjuntament pel grup llagosterenc Sotrac i la revista musical La Tornada que vol convertir-se en un aparador musical i artístic. Durant 12 hores, el Parc de l’Estació viurà concerts, tallers, circ i activitats per a tota la família, que es completaran amb una àmplia oferta de food trucks.
Podeu consultar la programació del festival al següent enllaç.