ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Agenda

Agenda

Avui 20 de juny és el Dia Mundial de les Persones Refugiades. L’Ajuntament de Llagostera penjarà aquesta tarda a les 17h al balcó de l’ajuntament una pancarta commemorativa realitzada conjuntament pels alumnes de l’Escola Lacustària i l’Escola Puig de les Cadiretes de Llagostera.
El Dia Mundial del Refugiat se celebra cada 20 de juny per commemorar la força, valor i perseverança d’aquestes persones que marxen dels seus països per culpa de guerres, idees polítiques o religioses entre molts altres motius i volen trobar un món millor per les seves famílies. La iniciativa ha estat impulsada per l'entitat local Llagostera acull. 


 

Dilluns, 19 Juny 2017 16:59

IX Marxa popular BTT

Publicat per

El proper diumenge 25 de juny el Club BTT Llagostera ha organitzat la IX Marxa Popular BTT. La sortida será a les 9.30h des del Polivalent i hi haurà dos circuits, un de 21km i un de 32km.
Per a més informació podeu consultar el web http://www.bttllagostera.cat


Dilluns, 19 Juny 2017 16:53

Revetlla de Sant Joan

Publicat per

Llagostera es prepara per celebrar la revetlla de Sant Joan. A les 21h s'encendrà la foguera de Sant Joan amb la Flama del Canigó procedent del Castellet de Perpinyà. L'acte comptarà amb la lectura per part de l'hereu i la pubilla del manifest de la Flama del Canigó.
A continuació es farà el sopar-ball amb disco mòbil a càrrec de Dj Albert i Ruben.
Per a més informació podeu consultar els cartells adjunts a continuació.


 

Can Rodríguez de Llagostera acollirà el proper dissabte 17 de juny una xerrada sobre el futur de la llengua catalana a càrrec d'Albert Rossich. L’acte, obert a tothom tindrà lloc a les 19:30 h al local situat al número 22 del carrer Consellers. Per a més informació podeu consultar aquest enllaç.

Dimarts, 13 Juny 2017 17:08

Cap on va l’escola pública?

Publicat per
En quina salut es troba avui el sistema públic d'educació? Quines esperances i quines amenaces pot representar el projecte Escola Nova 21? Quina és la deriva ideològica i estratègica que s'amaga rere els nous models d'avaluació i l'anomenada "autonomia de centre"? Per què la inversió pública catalana en matèria d'educació és la més baixa d'Europa? Per intentar donar resposta i debatre sobre aquestes qüestions, l'Assemblea d'Esquerres de Llagostera amb la col·laboració de Llagostera Solidària, ha organitzat una xerrada sota el títol de Cap on va l’escola pública? La xerrada, oberta a tothom, tindrà lloc aquest dijous 15 de juny a les 20 h a la sala polivalent del Centre Cultural Can Roig a càrrec del mestre, historiador i escriptor Xavier Díez.
Dimarts, 13 Juny 2017 10:03

Botifarrada solidària

Publicat per

El proper diumenge 18 de juny els Implicats Llagostera han organitzat una botifarrada solidària per recollir fons per participar a l’Oncotrail de Girona.

L’àpat serà a les 10h al porxo del Polivalent però pels que vulguin agafar gana a les 8h s’ha organitzat una passejada per Ridaura.

Per a més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació. 


Dilluns, 12 Juny 2017 21:56

Llibràlegs

Publicat per

El proper dijous 15 de juny a les 21h la Biblioteca Julià Cutiller ha organitzat “Llibràlegs”, una trobada de diàlegs breus entre dos actors i els seus personatges enmig d’una biblioteca en que els llibres i la paraula són els protagonistes. 


Dilluns, 12 Juny 2017 21:47

Propera parada: Referèndum

Publicat per

El proper divendres 16 de juny a les 20.30h s’ha organitzat al Centre Cultural Can Roig una xerrada sobre el referèndum anunciat pel proper 1 d’octubre.

Els ponents seran Teresa Jordà (Diputada al Congrés per ERC) i Jordi Xuclà (Diputat al Congrés per Democràcia i Llibertat. L’acte estarà moderat pel periodista Carles Baldellou.


Divendres, 09 Juny 2017 14:02

Festa del Segar

Publicat per

El proper dissabte 17 de juny se celebrarà a Llagostera una nova edició de la Festa del Segar que enguany arriba al desè aniversari.

A partir de les 17h es faran demostracions del segar, havaneres i un sopar al Polivalent i als seus exteriors.

Per a més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació. 


Diumenge, 04 Juny 2017 20:57

La Festa Major s’acaba

Publicat per

Dimarts 6 de juny, últim dia d’activitats de Festa Major:

De 10.30 a 13.30 h. TALLERS PER A GRANS I PETITS a la plaça del Castell (Org.: Llagostera en Flor)

17 h. A QUANT VA LA MEL?, espectacle infantil a càrrec de la companyia LA TRESCA I LA VERDESCA i XOCOLATADA al parc de la Torre (Org.: Ajuntament de Llagostera i Casal Parroquial Llagosterenc)

19 h. EL MARCADOR LIVE. Emissió en directe del programa esportiu de Llagostera Ràdio des de la plaça Campmany (Org.: Llagostera Ràdio)

22 h. CONCERT: BLAUMUT al teatre Casino Llagosterenc.