ELPOLLTV

Dij30062022

Back Estàs aquí:Inici Agenda

Agenda

Dijous, 17 Juliol 2014 22:00

Competició de petanca

Publicat per

El Club de Petanca Llagostera ha organitzat pel diumenge 20 de juliol a les 9h una competició a les pistes de petanca del poble.

Dijous, 17 Juliol 2014 12:17

Cabaret eròtico-literari

Publicat per

Pel proper diumenge 20 de juliol, Can Toni de les Euges i l’Espai Jove Ca La Viudi han organitzat un Cabaret eròtico-literari.
L’acte, consistirà en la lectura de textos eròtics, un sopar i un concert amb  el grup Wikipop.
El preu és de 10€ i serà a les 21h al Parc de l’Estació.

Dijous, 17 Juliol 2014 09:45

Era Electrònica 2014

Publicat per

Pel proper dissabte 19 de juliol, els organitzadors del Festival’Era han organitzat una festa diürna de 12 hores de música electrònica als jardins de la Masia Can Gascons de Llagostera.
Aquest esdeveniment és el preàmbul de la gran festa programada pel proper 30 d’agost al mateix recinte, el Festival’Era 2014.
Les entrades tenen un preu de 20€ i inclouen el pàrquing.
Per més informació, podeu consultar el cartell adjunt a continuació.

Dimarts, 15 Juliol 2014 09:38

Nit de la Sardana

Publicat per

Pel proper divendres 18 de juliol, l’Agrupació Dansaires Sardanistes de Llagostera ha organitzat a la Plaça  Catalunya una doble audició de sardanes amb les cobles ‘Genisenca’ i ‘Foment del Montgrí’.
L’acte començarà a les 22h.
Per més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació.

Dijous, 10 Juliol 2014 10:38

Tot a punt per la "Nit Market"

Publicat per

Aquest divendres a les 21h. tindrà lloc l'inici del Nit Market que serà el tret de sortida d'un cap de setmana ple d'activitats. Les botigues oferiran les seves promocions especials a la plaça i els bars oferiran promocions de 2x1 i els restaurants, descomptes de dos euros en els menús de cap de setmana. Amenitzaran la vetllada actuacions musicals a diferents locals i se sortejaran nits gratuïtes als diferents allotjaments del poble. 

 

Dimecres, 09 Juliol 2014 17:59

La pluja impedeix fer el cinema a la fresca

Publicat per
La sessió de cinema a la fresca prevista per aquest dimecres 6 de juliol a les 22 hores queda suspesa per la pluja. La sessió és farà el proper dimecres 16 de juliol segons ha informat l'Ajuntament.
Dimarts, 15 Juliol 2014 09:15

Cinema a la fresca amb ‘Gravity’

Publicat per

Aquest dimecres 16 de juliol, comencen les sessions de cinema a la fresca a la Plaça Catalunya, ja que la setmana passada es va suspendre la sessió per la pluja. La pel·lícula que es projectarà serà ‘Gravity’. El film, protagonitzat per George Clooney i Sandra Bullock va guanyar 7 premis Oscar a la passada edició del certamen.

Dijous, 03 Juliol 2014 20:21

Club de Lectura Infantil a la Biblioteca

Publicat per

Pel proper dijous 10 de juliol, la Biblioteca Julià Cutiller ha organitzat una nova edició del club de lectura infantil. La sessió tractarà sobre el llibre ‘Cabretes al país de les meravelles’. Els nens que ho vulguin poden demanar-ne un exemplar en préstec per llegir-lo, però si no se’l han llegit també hi podran assistir.
L’activitat, dirigida a nens i nenes d’entre 5 i 8 anys, començarà a les 17.30h

El Grup Excursionista Bell-Matí organitza pel proper dissabte 12 de juliol la 20a edició de la Caminada a la Llum de la Lluna. La concentració es farà a les 20:30h davant la piscina municipal i se sortirà mitja hora més tard, a les 21h. Els responsables del grup recomanen vestir i calçar convenientment per la caminada,  portar banyador per l’arribada i alguna cosa per menjar, ja que es farà una parada per fer sopar. El recorregut durarà unes 3 hores i en acabar hi haurà un refrigeri a la piscina.
Per més informació podeu consultar el cartell adjunt.

El Grup Excursionista Bell Matí ha organitzat pel proper diumenge 6 de juliol una sortida al Pic de Bastiments, sortint des de les pistes de Vallter 2000. L’excursió, de dificultat mitja, tindrà una durada aproximada de 5 hores per tant caldrà dur esmorzar, dinar i aigua.
Podeu consultar tota la informació referent a la sortida al cartell adjunt.