ELPOLLTV

Dij25042024

Back Estàs aquí:Inici Agenda

Agenda

Dimecres, 16 Novembre 2016 11:31

"La màgia de l'Esplai" amb els Escanyapolls

Publicat per

Aquest diumenge 20 de novembre el grup jove de l'Esplai Papu-Tisores, els Escanyapolls, organitzen una activitat en el marc del Dia Universal del Dret dels Infants. Sota el lema "La màgia de l'Esplai" duran a terme un taller de màgia gratuït pels infants i posteriorment un espectacle a càrrec del Mag Fri. Els tallers començaran a partir de les 11h del matí a la Plaça Catalunya i a les 12:30 s'iniciarà l'espectacle. Durant l'acte hi haurà un barret de màgia on els assistents podran col·laborar de manera voluntària per ajudar als joves a finançar-se la ruta a final de la temporada d'esplai.


Dimarts, 15 Novembre 2016 21:16

Sortida del Bell Matí a la Vall de Bianya

Publicat per

El proper diumenge 20 de novembre el Grup Excursionista Bell Matí ha organitzat la seva sortida mensual a la Via Romana de la Vall de Bianya.

Serà una ruta circular amb sortida i arribada a Sant Salvador de Bianya amb pujada a la Via Romana fins al Coll de Capsacosta i la posterior baixada per un antic camí fins a Sant Salvador,

La ruta és de 12km, la sortida serà des de davant del Polivalent amb cotxes particulars a les 7 del matí i la tornada està prevista entre les 14h-15h.

Informació de la ruta: http://ca.turismegarrotxa.com/cultura/camins-historics/via-romana-de-capsacosta/


Dimarts, 15 Novembre 2016 11:55

I Trobada de compostaires

Publicat per

El proper dissabte 19 de novembre s’ha organitzat la primera trobada de compostaires de Llagostera d’11 a 13h a la Deixalleria Municipal.
Més de 150 famílies llagosterenques reciclen les seves restes orgàniques i utilitzen el compost resultant com a adob per les plantes.

A la trobada en Jordi Serrat i la Teresa Puertolas exposaran els seus coneixements en matèria de compostatge i horticultura ecològica, es durà a terme una mostra comparativa de diferents tipus de compost, un taller de sembra i planter i un col·loqui final.

Per a més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació.


Dimarts, 15 Novembre 2016 06:58

Les famílies davant el procés d’envelliment

Publicat per
Emmarcat dins del programa “Ser Gran en Dignitat”, aquest dijous 17 de novembre s’ha organitzat la xerrada ‘Les famílies davant el procés d’envelliment’ a càrrec de Miquel Gusart, Psicòleg i terapeuta familiar. La xerrada, oberta a tothom, tindrà lloc a les 19 h a la sala polivalent del Centre Cultural Can Roig (edifici de la Biblioteca). Amb aquesta xerrada, organitzada per Càritas, amb la col·laboració dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Llagostera, es pretén donar a conèixer aquest servei i alhora, animar a futurs voluntaris que vulguin participar d’aquest programa d’acompanyament a la gent gran.
Divendres, 18 Novembre 2016 10:00

Mercat de segona mà i solidari a Llagostera

Publicat per
Llagostera acollirà el proper diumenge 20 de novembre, un mercat d’articles de segona mà. El mercat tindrà lloc a la Plaça Catalunya de 9 a 14 h, on també hi haurà una parada de l’entitat “Lluito per tu”, promoguda per la família de l’Àlex Reina, el nen llagosterenc afectat de paràlisi cerebral des del seu naixement. Totes les persones interessades en participar amb una parada poden posar-se en contacte amb els organitzadors trucant al 609685059 (Isa) o al 606641644 (Angi). Durant el matí es sortejarà una panera a benefici de “Lluito per tu”.
Dimarts, 08 Novembre 2016 17:44

Exposició: "Filigranes de suro"

Publicat per

El proper dissabte 12 de novembre a les 19 h s’inaugurarà al Centre d’Interpretació Can Caciques la nova exposició de La Temporal, Filigranes de suro.

L’artesania de suro que és l’element central de l’exposició procedeix de la família Amat Madí i és un obsequi que un taper desconegut va fer al seu patró Josep Madí, que a finals de segle XIX tenia una fàbrica de taps.

La Temporal té com a objectiu anar mostrant peces de la col·lecció etnològica que no tenen cabuda en l’exposició permanent i descobrir al visitant aspectes propis de la vida domèstica, la indústria i els oficis o costums populars de Llagostera.


Dimarts, 08 Novembre 2016 17:38

Teatre infantil: Gúllivert al país de Lil·liput

Publicat per

El proper diumenge 13 de novembre a les 18h es durà a terme al Teatre del Casino Llagosterenc la representació teatral “Gúllivert al país de Lil·liput” a càrrec del Centre de titelles de Lleida.

Sinopsi: En Gúlliver sempre somia fer-se a la mar i convertir-se en capità de goleta. En créixer podrà viure la seva primera aventura que el durà a naufragar i caure presoner dels habitants de Lil·liput. En aquell món, Gúlliver és talment un gegant i els lil·liputencs estan ben esporuguits. Ell, però, se’n guanya la confiança i l’amistat fins al punt d’arribar a ser l’heroi d’aquell poble. De fet és ell qui, d’una vegada per totes, farà desaparèixer les disputes i les guerres entre Lil·liput i Belfuscú.

Preu: 5€.


Dilluns, 07 Novembre 2016 09:04

“On neixen les paraules”

Publicat per
Aquest divendres ha quedat inaugurada l’exposició “On neixen les paraules” de Lluís Gálvez –pierre d. la. Fins al 27 de novembre, tots els caps de setmana i dies festius es podrà visitar al Local Social d’11 a 14 h i de 17 a 20 h. “On neixen les paraules” sorgeix de l’encontre entre un escultor que utilitza el ferro i un poeta visual que s’expressa a través del paper.
Diumenge, 06 Novembre 2016 09:22

Dinar solidari contra el càncer

Publicat per
La junta local llagosterenca de l’AECC-Catalunya contra el càncer, organitza un any més, el dinar solidari per recollir fons i destinar-los a la lluita contra el càncer. El dinar tindrà lloc el proper 20 de novembre al Restaurant Vichy Catalán de Caldes de Malavella. Les reserves poden fer-se fins al 12 de novembre a les farmàcies Joan i Magda Saurí, a la Llibreria Sureda o bé trucant els vespres al 972830149 (Ma. Teresa Coris) o bé all 972805642 (Fina Isern).
Divendres, 04 Novembre 2016 17:12

III Llagostrail

Publicat per

El proper diumenge 13 de novembre es disputarà la tercera edició de la Llagostrail. Com cada any els participants tenen dues opcions de ruta: una de 12km i una de 21km.

Podeu inscriure-us a través d’aquest enllaç.

Per a més informació podeu consultar el web del Bell – Matí.