ELPOLLTV

Dij25042024

Back Estàs aquí:Inici Agenda

Agenda

Dimecres, 27 Juliol 2016 07:51

Xerrada literària amb Joan Ventura

Publicat per
El periodista Joan Ventura, serà a la Biblioteca de Llagostera aquest dijous 28 de juliol, per parlar del seu llibre, L’aprenent de barber. L'acte tindrà lloc al pati interior de la Biblioteca Julià Cutiller a les 21 h.
Divendres, 22 Juliol 2016 09:19

Sardinada petanquera a La Canyera

Publicat per
El club patanca Llagostera organitza una sardinada el proper 30 de juliol. L'acte oberta als socis i amics de l'entitat, tindrà lloc a les 9 del matí a les instal·lacions de La Canyera. Per a participar-hi cal trucar al ‪660 74 72 15.‬
L’escriptora Noèlia Beltran visitarà Llagostera per presentar el seu llibre “Un tros de paper”. L’autora descriu, a través dels ulls d’una mare que té la seva filla ingressada a la Unitat de Cures Intensives neonatal, el propòsit de la vida, que no és altre que ser viscuda. Reflexions personals, especialment emotives i captivadores, mostren a l’exterior un món que ben pocs coneixen, només aquells que saben que les cartes de la vida poden arribar mal repartides. Una novel•la intimista que ens endinsa en les pors, les angoixes, les ironies, les tendreses i l’amor. Una experiència personal que commou pel seu impecable realisme. L’acte tindrà lloc el proper 28 de juliol, a les 20 h, a la sala polivalent de la Biblioteca Julià Cutiller.
Dimecres, 20 Juliol 2016 09:11

Astroswing, ballada a la llum de la lluna

Publicat per

L’Associació Astronòmica de Girona ha organitzat pel proper dissabte 23 de juliol una ballada sota la llum de la lluna amb diverses activitats com classes de lindy pop, visita a l’observatori astronòmic o música en directe.

L’acte començarà a les 22.30h a l’Observatori de Can Roig (C. Lleó I, 2).


Dimecres, 20 Juliol 2016 08:56

Moritz Festival’Era

Publicat per

El dissabte 23 de juliol, se celebrarà una nova edició del festival rural de música alternativa i electrònica a la Masia de Can Gascons. La música començarà a sonar a les 18h i la festa s’allargarà fins a altes hores de la matinada.

Per més informació podeu consultar el web www.festivalera.com


Dimarts, 19 Juliol 2016 17:27

Nit de la Sardana

Publicat per

El proper divendres 22 de juliol a les 22h tindrà lloc a la Plaça Catalunya la nit de la sardana amb una doble audició de sardanes amb les Cobles Genisenca i Foment del Montgrí.

Per més informació podeu consultar el cartell aquí.


Dissabte, 16 Juliol 2016 13:09

Cinema a la fresca: Ocho apellidos catalanes

Publicat per

Dimecres 20 de juliol a les 22h la Plaça Catalunya acollirà una nova sessió de cinema a la fresca amb la pel•lícula ‘Ocho apellidos catalanes’.
El film, amb escenes gravades a la província de Girona, és la seqüela d’Ocho apellidos vascos.


Dimecres, 13 Juliol 2016 12:57

Fira del Llibre Prohibit

Publicat per

El dissabte 16 de juliol arriba la 3ª edició de la Fira del Llibre Prohibit. Durant tota la tarda hi ha programades activitats relacionades amb les lectures censurades i prohibides al llarg de la història.
Podeu consultar la programació aquí.


El Grup Excursionista Bell-Matí organitza pel proper dissabte 16 de juliol la 22a edició de la Caminada a la Llum de la Lluna. La concentració es farà a les 20:30h davant la piscina municipal i se sortirà mitja hora més tard, a les 21h. Els responsables del grup recomanen vestir i calçar convenientment per la caminada,  portar banyador per l’arribada i alguna cosa per menjar, ja que es farà una parada per fer sopar. El recorregut durarà unes 3 hores i en acabar hi haurà un refrigeri a la piscina.


Dimecres, 06 Juliol 2016 08:54

Fira Rebaixa d'estiu

Publicat per

La Unió de Botiguers de Llagostera ha organitzat pel proper dissabte 9 de juliol una edició estiuenca de la Fira Rebaixa. Coincidint amb el període comercial de rebaixes, les botigues de l’associació exposaran els seus articles al Parc de l’Estació a partir de les 18h.
Per més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació.