ELPOLLTV

Div29032024

Error
  • JUser: :_load: No es pot carregar a l'usuari amb id: 46
Back Estàs aquí:Inici Bàsquet

Bàsquet

Dimarts, 15 abril 2014 15:01

L’ascens s’ha de signar a Salt

Publicat per

Diumenge passat, es van enfrontar dos equips, que en la fase d’ascens, portaven una dinàmica totalment oposada. Per una banda, el CB Llagostera encadenava un 3-0 i disputava el partit amb l’objectiu d’augmentar la diferència als perseguidors. D’altra, la UA Tossa era víctima d’un 0-3 i guanyar al pavelló llagosterenc els hi donava opcions a disputar les places d’ascens i ajustar la lliga.

Però un diumenge més, el darrer d’aquesta temporada, gràcies a la col·laboració de comerços llagosterencs (COMERCIALS MIQUEL VALENTÍ SL i RESTAURANT CA LA MARIA, que van fer entrega d’una “paletilla” de pernil i una caixa de cava, respectivament), van ajudar a que al Pavelló de Llagostera s’hi concentressin des dels més petits fins als més grans, per animar a l’equip Sènior Masculí del poble i fer d’aquest un fortí, només perdre un partit en tota la temporada (el primer).

El partit va començar de forma tranquil·la fins al minut 4, que el Llagostera perdia 2-3. Però com en el partit de la setmana passada, l’equip visitant no es tornarà a posar mai més per davant, després d’un parcial de 18-0 favorable al CB Llagostera. A falta de 2 minuts el marcador reflectia un 20-3. Finalment 28-11, amb la destacada actuació de Manzano pels de Tossa, que va anotar 6 dels 11 punts, i la bona gestió de l’entrenador llagosterenc que va permetre que 7 jugadors diferents encistellessin, fins a 4 triples (Cazorla, Ortíz(2) i Sàbat).

Un segon quart, suau per ambdós equips, transcorreguts 5 minuts van suposar, a base de pilotes perdudes i cistelles errades un parcial de 4-5 pels tossencs. Els darrers minuts, els llagosterencs, van reprendre l’iniciativa i encaixaven un altre parcial d’11-3, amb un triple des de mig camp de Cazorla, i l’últim del partit pels de Llagostera, que posava el 43-19 transcorreguts els 20 primers minuts.

A la mitja part del partit, es va realitzar el sorteig dels productes dels comerços que van col·laborar en la crida envers l’afició. La “paletilla” de COMERCIALS MIQUEL VALENTÍ SL va anar direcció Tossa i la caixa de RESTAURANT CA LA MARIA es va quedar a Llagostera.

Amb una distància de 24 punts respecte el Tossa, el Llagostera estava mentalitzat que aquesta diferència s’havia de mantenir o augmentar. Així doncs, el 3r i 4t període van ser disputats de manera molt tranquil·la, vist el resultat d’11-13 i 16-14, respectivament, semblen ser sense transcendència, però cal destacar que els tirs lliures van prendre un paper molt important: en aquests dos quarts, el Llagostera va llançar 13 tirs lliures i només en va errar 2; el Tossa, en canvi, en va llançar 15 i en va errar 10.

Amb el partit finalitzat (70-46), el Llagostera li queden dos partits per disputar com a visitant: Salt i Santa Coloma de Farners. Ara mateix, NO HI HA RES FET, però guanyant a Salt, independentment de la resta d’equips, el CB Llagostera s’assegura el ser campions i l’ascens.

  • T3: Llagostera; 5 Triples - Tossa; 2 Triples.
  • Tirs Lliures: Llagostera; 21/31 - Tossa; 8/29.
  • 150 espectadors s’han concentrat al Pavelló de Llagostera.

 

70 - CB LLAGOSTERA (28+15+11+16); Cazorla (12), Fumado (10), Bonmatí (2), Plana (5), Ying (6) - Cinc inicial - Sàbat (5), Torrent (6), Fernández (6), Ortíz (11), Albertí (6), Alberto (1).

46 - ADET UA TOSSA (11+8+13+14); Díaz (14), Fernández (9), González (0), Manzano (8), Seifert (2)  - Cinc inicial – A. Capdevila (0), Nadal (7), Maag (5), Coris (1), Jiménez (0).

Dijous, 10 abril 2014 07:00

El CB Llagostera s'enfrontarà diumenge al UA Tossa

Publicat per

CB Llagostera s'enfrontarà al UA Tossa en el darrer partit com a local. La victòria llagosterenca tindria gust a ascens (virtual). El partit es disputarà aquest diumenge 13 d'abril a les 19:30 h al Pavelló Municipal de Llagostera. Vine a animar a l'equip en el moment més important de la temporada!

Dilluns, 07 abril 2014 18:43

Una primera volta invictes

Publicat per

A falta de tres jornades i una lliga molt ajustada, el CB Llagostera se la jugava davant l’afició i no va fallar. Guanyat al Farners amb un resultat de 69-53, assoleix una altra volta invicte (ja ho va fer a la primera fase) i posa l’ascens molt a favor, obtenint un cert marge d’error.

Els dos equips van sortir forts, començant amb un 5-0 a favor del Llagostera, que el Farners va saber donar la volta amb un 0-6. L’alternança es va trencar, i el Farners mai més es tornaria a posar per davant, arrel de dos triples (Ortiz i Albertí) i una cistella del mateix Ortiz, que marcaven de nou diferencies. Als dos darrers minuts, el parcial va ser de 9-4 i el Llagostera que començava amb un 22-10.

Un segon quart on es preveien la importància i el protagonisme que prendrien els tirs lliures, el CB Llagostera va encadenar un 7/18, va augmentar la intensitat en defensa i va trobar les millors opcions per anotar i així poder augmentar diferències. Per l’altra banda, el CB Farners amb un 6/16 des de la línia de tirs lliures i només tres cistelles en joc (5 punts de Colomer i 2 de Masó) permetien marxar al descans amb un resultat de 42-23 que pintava molt bé pels interessos llagosterencs.

En la represa, un altre parcial marcat per les faltes i els tirs lliures (7/10 i 6/12 respectivament) van ocasionar un joc poc fluid. D’aquest fet en resulta el parcial baix de 12-13 i el Farners que li costava acostar-se.

Ja en els darrers 10 minuts, el marcador reflectia 54-36, cosa que havia de semblar un quart de tràmit. Tot va ser així fins el minut 5, llavors, un Farners que semblava tocat, va tornar per encadenar un parcial de 2-12, posant l’ai al cor als llagosterencs, que només guanyaven de 9 punts a falta d’un minut. Llavors, a base de tirs lliures (7/8) i rebots el Llagostera recuperava un marge considerable i marcava un darrer parcial de 9-2, que situava el 69-53 final.

DADES:

  • Eliminats: Farners; 5 FP (Torrent, Llort, Valentí i Masó.).
  • T3: Llagostera; 6 Triples - Farners; 3 Triples.
  • Tirs Lliures: Llagostera; 23/52 - Farners; 17/45.
  • 100 espectadors s’han concentrat al Pavelló de Llagostera.

69 - CB LLAGOSTERA (22+20+12+15); Fumado (7), Fernández (8), Bonmatí(4), Alberto (1), Plana (1) - Cinc inicial - Cazorla (7), Sàbat (3), Torrent (3), Ortíz (17), Albertí (13), Ying (1).

53 - CB FARNERS (10+13+13+17); Serra (4), Diosdado(2), Torrent (5), Cid (2), Masó (10) - Cinc inicial – Rodríguez (0), Llort (0), Jangana (4), Valentí (12), Colomer(14).

 

Dimecres, 02 abril 2014 15:22

El CB Llagostera se la juga amb el CB Farners

Publicat per
Després de guanyar els dos primer partits, el CB Llagostera podria situar-se líder si guanya al CB Farners. El partit es disputarà aquest diumenge 6 d’abril a les 19:30 h al Pavelló Municipal de Llagostera. Des del Club llagosterenc es fa una crida a l'afició per animar l'equip local.
Dimarts, 01 abril 2014 22:01

Trobada d'escoles de bàsquet a Llagostera

Publicat per

El pavelló de Llagostera ha acollit aquest diumenge una trobada d’escoles de bàsquet organitzada pel Club Bàsquet Llagostera, on hi han participat diversos clubs, entre ells el C.B. Guíxols, Masmitjà, C.B. La Salle Palamós, C. B. La Salle Cassà, F. D. Cassanec i C. B. Sarrià de Ter, amb nens nascuts entre els anys 2005 i 2008. Durant el matí s'han jugat diversos partits en les modalitats de 3x3 ó 5x5 en funció de l'edat dels participants. El club llagosterenc ha donat esmorzar i un obsequi a tots els participants i espera poder repetir la trobada l’any vinent.

Informació facilitada per Jordi Boadella

 

 

Dilluns, 31 Març 2014 07:43

Una victòria de l’afició

Publicat per

Arribaven a Llagostera els dos equips que, a hores d’ara, eren els invictes. Però al final l’únic que ha mantingut aquesta etiqueta, ha estat el CB Llagostera, amb un resultat de (66-54). Amb un pavelló, que a mesura que passaven els minuts s’ha anat omplint. El partit que disputaven el CB Llagostera i el CB Salt-Palau, ha presentat tots els ingredients que a un espectador pot agrada, alternances al marcador i molt bon arbitratge.

El partit l’ha encetat Alberto, per part local, amb una cistella de dos punts, però fruit dels continus intercanvis de cistelles al final del període s’ha arribat amb un marcador ajustat, 11-12 a favor de l’equip visitant.

Tot el contrari ha estat el començament del segon període, on el Salt ha sortit fort, marcant un parcial de 0-6, amb cistelles d’un destacat Badia. Seguidament, els intercanvis de cistelles han estat continus fins al minut 5. Llavors Fumado amb un tir lliure, Sàbat amb un triple i Ortiz amb una cistella de dos punts, han posat el 23-22. Llavors, entre un poderós Fumado i un incansable Cazorla, han anotat les cistelles suficients perquè els intents de resposta per part del Salt, siguin nuls. Passats els primers 20 minuts, s’arribava al 33-30 pel CB Llagostera.

Ja en el 3r període, el pitjor pels llagosterencs, s’ha iniciat amb un parcial de 7 a 5, fins al minut 5. A partir del 6è minut, els Salt s’ha tornat a reviscut, a costa de Badia i petites aportacions dels seus companys, han pogut realitzar un parcial de 0-12, marcant un (40-47). Diferència  que podia semblar suficient, perquè els saltencs intentessin imposar el seu joc. Però  gràcies a un 4/5 en TL en el darrer minut,  el marcador s’ha tornat a ajustar i ha reflectit el 44-47, que donava emoció als darrers 10 minuts.

En el 4t període, i definitiu, els llagosterencs han sortit molt endollats i al minut 3 ja empataven a 50. Un 4/4 en TL i una cistella de dos de manera consecutiva de Ying, a més dels tirs lliures errats pels de Salt, han ajudat a marcar diferències al marcador a favor dels locals. La bona gestió de la diferència ha ajudat a augmentar-la, arribant al 66-54 final.

Els llagosterencs, líders en solitari a falta de 4 jornades, i merescuda victòria, tan de l’equip com de l’afició, ja estan a l’esperar del CB Farners del diumenge vinent, duel directe perquè els llagosterencs puguin mantenir la primera posició.

DADES:

  • Eliminats: Llagostera; 5FP (Bonmatí) - Salt; 5 FP (Maso i Sarasa.).
  • T3: Llagostera; 3 Triples - Tossa; 5 Triples.
  • Tirs Lliures: Llagostera; 21/28 - Salt; 11/25.
  • 100 espectadors s’han concentrat al Pavelló de Llagostera.

66 - CB LLAGOSTERA (11+22+11+22); Fumado (16), Fernández (2), Bonmatí(0), Alberto (0), Ying (10) - Cinc inicial - Cazorla (12), Sàbat (11), Torrent (0), Plana (0) , Ortíz (7), Albertí (6).

54 - CB SALT-PALAU (12+18+17+7); Parals (6), Sabasa (9), Villahermosa (1), De Toro (10), Maruny (0) - Cinc inicial – Maso (2), Badia (15), Llach (6), Donaire (3), Rigau (2).

Dimecres, 26 Març 2014 07:22

Vine a animar el Sènior Masculí de bàsquet!

Publicat per

Després de començar la promoció d’ascens amb una victòria, el Sènior Masculí de bàsquet disputarà tres partits més a Llagostera. Aquest cap de setmana s ‘enfrontaran al CB Salt – Palau, un rival en el que a la fase prèvia se’l va superar en dos enfrontaments molt emocionants. El partit es jugarà el proper diumenge 30 de març a les 19.30h. Veniu a animar al Sènior Masculí!

Dissabte, 22 Març 2014 22:08

El CB Llagostera s'estrena a Tossa de la millor manera

Publicat per

Després de disputar una fase prèvia, formada per 12 equips, dels quals el CB Llagostera (Sènior Masculí) va poder guanya-los a tots en la primera volta; l’equip es va classificar entre els 4 primers per poder afrontar la promoció d’ascens a Campionats Sènior.
Aquest dissabte 22, l’equip llagosterenc s’ha estrenat a Tossa de la millor manera, guanyant (77-84) en un ambient hostil i el pavelló de gom a gom.
El primer període s’ha viscut amb gran tensió, degut a que els intercanvis en el marcador eren constants; fins al 13-14, que amb un triple de Sàbat i un altre d’Albertí, han col·locat el 13-20 al final dels primers 10 minuts. 

En el segon període, el Llagostera ha gestionat i treballat de manera correcta amb el resultat a favor que tenia fins al minut 9, moment en què el Tossa s’ha col·locat per davant, 10 minuts més tard. Cazorla ha respòs amb una penetració i Maag, pel Tossa, amb triple, situant-se 2 punts per davant fins que Ortíz ha tornat a deixar les coses com estaven deixant el marcador a 34-35.
En els darrers 2 segons s’ha després la gran tensió acumulada dels jugadors i s’ha transformat en una picabaralla al ben mig de la pista, on el més perjudicat ha estat González, del Tossa, que sense haver jugat cap minut, ha estat desqualificat per dirigir-se de manera despectiva a un jugador llagosterenc. Llavors, el Llagostera disposava de dos tirs lliures i 2 segons per intentar augmentar l’avantatge; i així ha estat, al descans 34-39.
A la represa, ja amb els ànims més calmats, s’han vist minuts emocionants, i bones ocasions pels dos equips. Tot i així el Tossa ha fet més, i al final del tercer període el partit estava empatat a 56.
Ens esperaven 10 minuts intensos de bàsquet, on l’emoció estava assegurada.
Els primers 7 minuts han transcorregut amb un Llagostera més efectiu que el seu rival, amb un parcial de 7-12. A partir de llavors, una falta clara sobre Torrent, el jugador núm. 11 tossenc, ha perdut els papers i ha “engegat” al col·legiat, el que ha suposat la desqualificació d’aquest, i la segona del partit.
Aquests darrers 3 minuts s’han pogut veure fins a 44 tirs lliures, entre els dos equips. Però l’eficàcia del 50% (16/32) dels llagosterencs, han fet nul qualsevol intent del Tossa a posar-se per davant, que en el darrer minut ha anotat 3 triples, Nadal (2) i Fernández(1).

DADES:

• Eliminats: Tossa; 5 FP (Guthier, A. Capdevila, A. Capdevila, Díaz) ; DQ (González i Jarrillo) - Llagostera; 5FP (Ying).

• T3: Tossa; 11 Triples - Llagostera; 8 Triples.

• Tirs Lliures: Tossa; 10/28 - Llagostera; 26/48.

77 - ADET UA TOSSA (13+21+22+21); Gauthier (10), Fernández (17), J. Capdevila (11), A. Capdevila (4), Nadal (12) - Cinc inicial - González (0), Seifert (3), Jarrillo (2), Maag (7), Coris (2), Díaz (9).

84 - CB LLAGOSTERA (20+19+17+28); Cazorla (17), Torrent (4), Fumado (6), Bonmatí(12), Ying (9) - Cinc inicial Sàbat (10), Plana (0), Alberto (0), Ortíz (16), Albertí (9), Serrano (0).

Divendres, 07 Juny 2013 07:54

El CB Llagostera finalitza la temporada

Publicat per

Ahir a la tarda els més petits del Club Bàsquet Llagostera, els integrants de l’Escola de Bàsquet, van realitzar l’últim entrenament de la temporada. Per celebrar-ho, els seus entrenadors van decidir organitzar un partit entre pares i fills. Avui el CB Llagostera farà la cloenda de la temporada, amb inflables a la tarda pels més petits i un sopar per tots els jugadors al vespre.  

Diumenge, 17 Març 2013 19:18

Trobada d'escoles de bàsquet a Llagostera

Publicat per

Aquest diumenge el Club Bàsquet Llagostera ha celebrat la Trobada d’Escoles de Bàsquet al Pavelló Municipal. En total hi ha participat cinc equips de nens i nenes nascuts l’any 2006 i sis  equips de jugadors nascuts el 2007. Els nens han jugat partits de 2 períodes de 14 minuts a temps corregut i han pogut gaudir d’inflables i jocs mentre no disputaven els enfrontametns. Els joves esportistes eren del Club Bàsquet Sant Feliu, Club Bàsquet Farners, del Club Bàsquet Palafolls, de l’escola Masmitjà, del Bàsquet Club Torroella, del Club Bàsquet Sarrià i del Club Bàsquet Llagostera.  Tots els participants han tingut un esmorzar i un record de la diada. 

Pàgina 3 de 3