ELPOLLTV

Div19042024

Error
  • JUser: :_load: No es pot carregar a l'usuari amb id: 47
Back Estàs aquí:Inici Fútbol

Fútbol

Dissabte, 21 Setembre 2013 07:48

El Llagostera juga amb l'Espanyol B

Publicat per

El Llagostera juga amb l'Espanyol B aquest dissabte a les 17:30 h. Es tracte del tercer partit de lliga a casa corresponent a la cinquena jornada de Segona B. L’objectiu dels homes de Carrillo és seguir ferm en terreny propi i seguir sumant punts per mantenir-se a la zona alta de la classificació.

Diumenge, 15 Setembre 2013 20:31

Nou empat del Llagostera al camp del Prat

Publicat per

El Prat i el Llagostera han empatat un cop més, en un partit bastant equilibrat tot i que les millors opcions han estat per l’equip llagosterenc que es manté a la part alta de la classificació. El marcador ha quedat a 0. Podeu llegir la crònica del partit des de www.uellagostera.com

Diumenge, 15 Setembre 2013 07:24

El Llagostera visita el Prat

Publicat per

El Llagostera visita aquest diumenge el camp del Prat on els llagosterencs no han perdut mai. El partit es disputarà a les 12 del migdia. Tota la plantilla blaugrana està convocada. "L'equip serà semblant al que va guanyar el Lleida” segons han informat fons del club.

Diumenge, 08 Setembre 2013 19:47

El Llagostera suma 3 punts davant del Lleida

Publicat per

El primer equip del Llagostera s’ha imposat davant del Lleida per 2 gols a 1 en un partit intens que deixa molt bones sensacions. Ja són 7 els punts aconseguits per l'equip llagosterenc dels nou possibles. Podeu llegir la crònica del partit des del web oficial de la Unió Esportiva Llagostera.

Dissabte, 07 Setembre 2013 09:37

El Llagostera rep el Lleida aquest diumenge

Publicat per

Aquest diumenge al migdia tindrà lloc a Llagostera el gran partit de la tercera jornada a Segona B. Els dos equips catalans que millor han començat la lliga, Llagostera i Lleida, es retroben al Municipal després d’un any. El partit ha despertat força expectació mediàtica serà retransmès en directe per Esport3. Més informació a www.uellagostera.com

El primer equip de la U.E Llagostera ha començat la temporada de lliga amb una victòria. Per primera vegada a Segona B, el Llagostera s’ha estrenat a la lliga amb una victòria (2-0), i ho ha fet oferint una excel·lent imatge tot i tenir davant un bon rival com el Villarreal B. Podeu llegir la crònica del partit des del web oficial de la U.E Llagostera.

Divendres, 16 Agost 2013 06:33

El Llagostera guanya l'amistòs a casa del Lloret

Publicat per

Un impressionant gol d’Enric Pi al segon temps va decidir a favor de la Unió Esportiva Llagostera l’amistós jugat contra el Lloret. El marcador va quedar 0 a 1. Unes 250 persones van presenciar el partit Podeu llegir la crònica del partit des del web oficial de la U.E Llagostera

Diumenge, 11 Agost 2013 08:26

Els penals acaben amb el somni

Publicat per

No ha pogut ser. La primera participació del Llagostera al torneig no oficial més important del futbol català ha estat excel·lent, però no completa del tot. La loteria dels penals ha acabat impedint als blaugrana poder aixecar el preciat trofeu i això que l'inici deel partit pel Llagostera ha estat millor impossible. Podeu llegir la crònica des de www.uellagostera.com 

Dimarts, 06 Agost 2013 07:14

El Llagostera participa en el torneig d'Històrics

Publicat per

El primer equip de la UE Llagostera participa per primera vegada en el Torneig d'Històrics. Els millors equips catalans de Segona B, Tercera i Primera Catalana es donen cita en aquest campionat de fama que organitza el FC Martinenc a Barcelona. L'equip llagosterenc s'estrenarà aquest dimarts 6 d’agost en la fase de grups que l'emparella, en format triangular, amb Cornellà i Masnou. Els partits començaran a les 18:30 hores. El Llagostera jugarà els dos últims blocs (19:30 i 20:30), primer contra el perdedor del primer partit i després contra el guanyador. El torneig consta de 4 grups triangulars que es juguen de dilluns a dijous i que han de deixar per divendres quatre equips semifinalistes. La final, el dissabte d'aquesta mateixa setmana. Més informació a uellagostera.com 

Dijous, 18 Juliol 2013 17:30

Estrena en la pretemporada i en partit internacional

Publicat per

El Llagostera 2013/2014 s'ha estrenat aquest dimecres davant un rival de primer nivell: el Southampton anglès que juga la Premier League. Els blaugrana han saltat al terreny de joc amb un equip titular que només presentava dues cares noves respecte la temporada passada, Isaac Maldonado i Ritxi Mercader. Per part anglesa, Mauricio Pochettino ha donat minuts als jugadors menys habituals.

La primera meitat ha estat intensa i bastant igualada. Els visitants han disposat de les millors ocasions i al minut 27, Rodríguez avançava els Saints. A la segona part, l'exentrenador perico ha col·locat sobre la gespa un equip més competitiu mentre que Lluís Carrillo ha donat entrada a la resta de nous fitxatges d'aquesta temporada. En el segon temps, el domini per part del Southampton s'ha fet més evident. Tot i això, el Llagostera ha gaudit de bones ocasions i al minut 60 David Cano, després d'una bona rematada, feia pujar l'empat a un al marcador pels locals. Rodríguez vuit minuts més tard, ha marcat el segon gol del seu equip i també del seu compte particular establint l'1 a 2 final.

Cal destacar l'actuació del jove porter llagosterenc Nico Ratti que amb intervencions de mèrit ha evitat una derrota més àmplia.

El ritme del partit ha anat disminuint en el tram final a causa del cansament acumulat. Malgrat això, uns 600 espectadors han pogut gaudir d'un nou partit històric pel Llagostera.

LLAGOSTERA: Moragón, Barón, Vallho, Segarra, Enric Pi, Tito, Isaac, Masó, Eloy Gila, Pitu i Ritxi. (Ratti, Cunill, Cano, Marc García, Estruch, El Morabet, Barnils, Adriano, Aumatell, Nuha, Flores, Fullana i Mitjà).
SOUTHAMPTON: Kelvin Davis, Chambers, Fonte, Turnbull, Fox, Cork, Steven Davis, Ward-Prowse, Puncheon, Rodriguez i Guly. (Gazzaniga, Clyne, Schneiderlin, Wanyama, Shaw, Stephens, Lallana, Lambert, Lovren i Isgrove).
GOLS: 0-1 (27') Rodríguez. 1-1 (60') David Cano. 1-2 (68') Rodríguez.