ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Comerç

Comerç

Dimarts, 25 Juny 2019 13:39

Eurotaller Robert Corominas busca mecànic/a

Publicat per

El taller de vehicles de Llagostera, Eurotaller Robert Corominas busca un mecànic o mecànica amb experiència per jornada completa.

Per a més informació i enviament de currículums podeu contactar a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.


Dissabte, 22 Juny 2019 09:54

Cal Negre celebra 5 anys

Publicat per
Aquest divendres Cal Negre ha celebrat el seu cinquè aniversari.

Dimarts, 18 Juny 2019 09:37

Nova botiga de Piscines Sant Feliu a Llagostera

Publicat per

L’empresa Piscines Sant Feliu ha inaugurat la seva nova botiga a Llagostera, situada al número 18 del carrer Mestral del polígon industrial.

Piscines Sant Feliu, és una de les principals empreses gironines especialitzada en el disseny i construcció de piscines, manteniment i tractament d’aigües i venda de productes i accessoris per a tot tipus de piscines, privades i públiques, així com d’spas, hidromassatges i saunes.

Amb més de 150 metres quadrats de botiga, Piscines Sant Feliu ha traslladat també a Llagostera les seves oficines i magatzem ocupant una superfície total de 1.300 metres quadrats.

Actualment Piscines Sant Feliu dóna feina a 50 persones amb una plantilla estable de 35 treballadors. L’any 2018 va tancar la facturació en 2,9 milions d’euros i espera tancar el 2019 amb un increment del 20%.

Divendres, 14 Juny 2019 07:31

La FOEG premia l'empresa llagosterenca Globalimar

Publicat per
L'Escola d'Estiu Jordi Comas de la FOEG va guardonar ahir, a tres empreses gironines per la seva trajectòria d'èxits empresarials, entre elles la llagosterenca Globalimar. Grup Blanch de Fornells de la Selva i Astech de Cornellà del Terri, van ser les altres dues empreses guardonades.

Globalimar, amb Joan Mestres i Jordi Martí al capdavant, es dedica a la importació i comercialització de productes de mar congelats. L'acte va tenir lloc ahir al Museu del Suro de Palafrugell.

Dijous, 06 Juny 2019 20:34

Piscines Sant Feliu obre botiga a Llagostera

Publicat per

L’empresa Piscines Sant Feliu inaugurarà el proper divendres 14 de juny la seva nova botiga a Llagostera, situada al número 18 del carrer Mestral del polígon industrial. La inauguració, oberta a tothom, tindrà lloc de 16h a 21 h.

Piscines Sant Feliu, és una de les principals empreses gironines especialitzada en el disseny i construcció de piscines, manteniment i tractament d’aigües i venda de productes i accessoris per a tot tipus de piscines, privades i públiques, així com d’spas, hidromassatges i saunes.

Per assistir a la inaguració es prega confirmació a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Per a més informació podeu consultar el web http://www.piscinassantfeliu.com o bé trucar al 972 820 135.

Amb motiu de celebració de la Festa Major de Llagotera la Perruqueria Pèl - Art Natural, ofereix un 5% de descompte en el tractament Moör flash instantani de bellesa per tenir un cabell completament hidradat. L’oferta és vàlida pel dijous 6 i divendres 7 de juny.

L’horari de la perruqueria per a homes i dones, és de dimarts a divendres, de 9 a 13 h i de 15 a 19 h i els dissabtes de 9 a 16 h. Per a hores convingudes podeu trucar al 636 616 421.

NatuSpai oferirà avui, dilluns 8 d’abril, una trobada per donar a conèixer les diverses teràpies que es realitzen en aquest establiment de Llagostera dedicat a la bellesa, la cosmètica, la cura personal i la dieta sana i equilibrada.

La trobada tindrà lloc a les 17 h, al local situat al número 10 del carrer Àngel Guimerà on hi haurà una degustació de productes i una demostració gratuïta de cosmètica i maquillatge natural.

Dissabte, 23 Març 2019 08:34

Pèl - Art Natural celebra el primer aniversari

Publicat per
Amb motiu del primer aniversari de l’obertura de la perruqueria Pèl - Art Natural, Ester Rufí ha reformat el local, situat al número 1 del Carrer Sant Feliu.

L’espai ha estat pintat amb nous colors més lluminosos i una nova decoració amb nou mobiliari per crear un ambient més agradable i acollidor. Aquest dissabte hi haurà pica pica per tothom.

L’horari de la perruqueria per a homes i dones, és de dimarts a divendres, de 9 a 13 h i de 15 a 19 h i els dissabtes de 8 a 16 h. Per a hores convingudes podeu trucar al 636 616 421.

Les llagosterenques Nati Serrano i Paquita Nicolau i el matrimoni de Vidreres Paula Castro i Juan Torralbo, han estat els guanyadors dels vals de compra valorats en 1.750 euros que la Unió de Botiguers de Llagostera ha sortejat durant la campanya de Nadal.

Els establiments que ha repartit els vals han estat el supermercat Ca la Quimeta, el Centre de Coach de Núria Vall·llosera i la Llibreria Sureda.


Després de15 anys d’experiència la llagosterenca Marta Garcia, inicia una nova etapa professional amb l’obertura de l’Estètica que porta el seu nom. La inauguració de l’Estètica Marta Garcia està prevista pel proper dissabte 24 de novembre, de 6 de la tarda a les 8 del vespre.

El nou centre de bellesa i estètica està situat al número 43 de l’Avinguda Gironès on s’oferiran tractaments corporals i facials, rituals i massatges, manicures i pedicures i depilacions amb els millors productes d’alta cosmètica natural i mineral.

Per a més informació i reserves podeu contactar per whatsapp al número 608 93 66 92 o bé seguir la pàgina de Facebook.