ELPOLLTV

Dij25042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

La Policial Local de Llagostera s'ha sumat a la campanya solidària #pelsvalents que lluita contra el càncer infantil amb la venda d’escuts solidaris. La campanya pretén recaptar fons a partir de la venda d'escuts policials de roba a un preu de quatre euros. Aquesta setmana s’han començat a vendre directament des de la comissaria de policia, l’ajuntament i diversos establiments comercials del municipi. Tots els beneficis es destinaran íntegrament al Sant Joan de Déu Pediàtric Càncer. De moment s’han posat a la venda 500 unitats. Coincidint amb la Festa de Sant Antoni, aquest proper diumenge hi haurà una parada on es podran adquirir.
United Caps, l’empresa líder de fabricació de taps de plàstic ubicada a Llagostera i coneguda com a l’antiga fàbrica de Can Pascual, començarà les obres d’urbanització del sector denominat Sud-10. L’Ajuntament de Llagostera ha adjudicat les obres a l’empresa Massachs Obres i Paisatges S.L.U. per un import de 313.303,47 euros.

El cost de les obres aniran a càrrec de United Caps, propietari únic del sector. Es preveu que les obres comencin aquest dimarts 9 de gener amb un termini d’execució de 4 mesos i permetran, entre d’altres, millorar els accessos a l’empresa. Com a resultat d’aquestes obres l’Ajuntament disposarà d’una parcel·la destinada a equipaments, dues parcel·les destinades a zona verda i una parcel·la edificable, tal i com ha explicat l’alcalde Fermí Santamaria.

El director General de la planta de United Caps a Llagostera, Laurent Amet, s’ha mostrat molt satisfet “que després de tants anys de tramitació” l’obra pugui tirar endavant.

Els Mossos d’Esquadra, amb el suport de la Policia Local han intervingut un total de 2.600 plantes de marihuana a Llagostera. Els fets van tenir lloc divendres 5 de gener quan la Policia Local va rebre l’avís que sortia molt de fum de l’interior d’una casa situada al carrer Rem de la Urbanització Llagostera Residencial. Fins al lloc dels fets s’hi van dirigir una patrulla de la Policia Local i una dotació dels Bombers de la Generalitat, que van poder comprovar com a l’interior de l’habitatge hi havia una gran quantitat de plantes de marihuana i un sistema de ventilació. Davant de la troballa, la Policia Local va comunicar-ho als Mossos d’Esquadra, que s’han fet càrrec de la investigació i del desmantellament de la plantació amb la col·laboració de la Brigada Municipal de l’Ajuntament de Llagostera. Segons fonts de la Policia Local, el llogater de la casa és un home de nacionalitat búlgara que de moment no ha pogut ser detingut com a presumpte responsable de la plantació.
Diumenge, 07 Gener 2018 08:30

Pedregada a Llagostera

Publicat per
Llagostera s’ha llevat aquest matí amb els carrers blancs. Quan passaven pocs minuts de dos quarts de vuit del matí ha començat una tempesta, amb llamps i trons acompanyada de pedra, que ha deixat els carrers i camps del municipi ben blancs de calamarsa. La tempesta ha durant poc més de 10 minuts.
Dissabte, 06 Gener 2018 07:29

Nit màgica a Llagostera

Publicat per
Els tres Reis d’Orient han arribat aquesta nit a Llagostera envoltats de màgia i de molta expectació. Puntuals com un clau han iniciat el recorregut per diversos carrers del municipi amb les seves carrosses carregades de regals i de caramels. L'alcalde, Fermí Santamaria, ha entregat les claus del poble a Ses Majestats i ha tingut unes paraules de record i escalf pels presos polítics catalans que segueixen empresonats a Madrid.
Dijous, 04 Gener 2018 20:42

Crida a vestir-se de groc durant la cavalcada

Publicat per
El Comitè de Defensa de la República de Llagostera ha fet una crida a assistir a la cavalcada de Reis amb alguna peça de vestir de color groc. Amb aquesta iniciativa es pretén seguir recordant i reclamant que es deixi en llibertat els dirigents sobiranistes que segueixen empresonats.
L’ANC i Òmnium Cultural han convocat diverses concentracions per avui, dijous 4 de gener a les vuit del vespre, per a donar "tota la força i tot el suport" a Oriol Junqueras. La convocatòria és a totes les places dels ajuntaments de les capitals de comarca.

Per sisè any consecutiu, l'Ajuntament de Llagostera, des de l'Àrea de Serveis Socials, ha atorgat diverses beques socials esportives per tal que els fills de les famílies amb dificultats econòmiques puguin participar de les activitats esportives que s'organitzen des dels diversos clubs esportius del municipi.

Enguany, l'Ajuntament ha destinat 10.000 euros per becar un total de 48 nens i nenes que podran practicar futbol, bàsquet, patinatge, taekwondo, motricitat o multiesport.

Els beneficiaris d'aquestes beques són nens i nenes en seguiment des de l'Àrea de Serveis Socials i s'han atorgat segons una valoració econòmica i social de cada una de les famílies. Segons la puntuació, l'ajut concedit varia en funció de seva situació familiar i econòmica, amb ajudes que cobreixen del 33,80 al 100% de les quotes.

Ajudes socials material i sortides escolars

Així mateix, l’Ajuntament de Llagostera ha destinat, un total de 10.730 euros per al curs 2017-2018 en ajudes a 191 nens i nenes dels centres educatius de Llagostera. Els ajuts cobreixen, en funció de la situació familiar, entre un 50 i un 100% les despeses destinades a sortides i material escolar de l’Escola Lacustària, Puig de les Cadiretes i ESO de l’Institut de Llagostera.


 

L‘Ajuntament de Llagostera s‘ha adherit, un any més, a la campanya ‘Cap nen sense caramels‘ de l‘Associació Celíacs de Catalunya. Per desè any consecutiu l‘Associació Celíacs de Catalunya promou la campanya ‘Cap nen sense caramels‘, dirigida a tots els ajuntaments de Catalunya i Menorca per aconseguir que els caramels de la cavalcada de Reis siguin sense gluten.

El recorregut de la cavalcada començarà a les 19 hamb el llançament d‘un petard i finalitzarà amb una petita pirotècnia a l‘arribada a la Plaça Catalunya. La comitiva reial sortirà de l‘Avinguda de l‘Esport i seguirà per Passeig Romeu, pel carrer Pau Casals, pel passeig Pompeu Fabra, pel carrer Fivaller, pel carrer Almogàvers i finalitzarà a la Catalunya on tindrà lloc recepció reial.


El nucli antic de Llagostera disposarà de 100 noves places d’aparcament. L’ajuntament ha aprovat el projecte per construir un aparcament de vehicles subterrani a la plaça del Castell. L’aparcament estarà gestionat per la mateixa empresa que gestiona la zona blava del centre del poble. L’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, ha explicat que el projecte té un pressupost de 4 milions d’euros i que es podrà finançar gràcies a una aportació extraordinària vinculada al Pla de Barris. Està previst que les obres comencin a partir del proper mes de març. El regidor de promoció local, Ramon Soler, ha explicat que amb aquestes noves places millorarà la mobilitat al nucli antic i permetrà augmentar l’afluència de visitants.