ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Divendres, 02 Juny 2017 23:50

Pregó reivindicatiu i divertit passat per aigua

Publicat per
Tot i la inoportuna presència de la pluja, Dones d’Arreu ha pogut fer el pregó de la Festa Major per donar la benvinguda a 5 dies d’intensa programació. L’entitat, que treballa per la dignitat i la igualtat de gènere, ha fet un divertit pregó reivindicant el paper de la dona en una societat sovint marcada pel masclisme i les desigualtats.
Divendres, 02 Juny 2017 23:21

Amèlia Calvet rep el premi Llagostera en Flor 2017

Publicat per
La llagosterenca Amèlia Calvet ha rebut el premi 2017 de l’Associació Llagostera en Flor. Amb aquest guardó, Llagostera en Flor, cada any vol agrair la dedicació d’aquelles persones que més han col·laborat amb l’entitat. El lliurament del premi ha tingut lloc aquest divendres a la tarda a la Sala de Plens de l’Ajuntament. Amb l’entrega del premi ha quedat inaugurat el 27è Concurs-Exposició de flors, plantes i aparadors que es podrà visitar durant tots els dies de la Festa Major a l’interior de l’església i a diversos racons del nucli antic.
El carrer Àngel Guimerà ha guanyat el primer premi del concurs d’engalanament de Festa Major. El segon premi ha estat pels veïns del carrer Consellers. L’acte de lliurament de premis ha tingut lloc aquest dijous al vespre, durant el ball de la gent gran que ha tingut lloc al local polivalent.
La primera nit del polivalent sempre és per la gent gran. Com ja és tradició ells són els encarregats de començar la Festa Major. Orquestra, coca i cava per tothom.

Aprofitant aquesta primera vetllada l’ajuntament fa entrega dels premis del concurs d’engalanar carrers. Aquest any s’han presentat 4 carrers al concurs i el guanyador ha estat l’Àngel Guimerà. Els veïns han fet uns ocellets de colors que han penjat juntament amb algunes guirlandes també molt acolorides.

El segon premi ha estat pel carrer Consellers. Aquí els veïns han fet unes estrelles molt grans amb palletes de beure. Els premis constaven d’una caixa de cava i una espatlla de xai per al primer premi i una caixa de cava i un pernil pel segon premi.


Divendres, 02 Juny 2017 08:00

Llagostera en Flor premia a Amèlia Calvet

Publicat per
La llagosterenca Amèlia Calvet rebrà el premi 2017 de l’Associació Llagostera en Flor. L’acte de lliurament tindrà lloc avui a les 18 h a la Sala de Plens de Llagostera, en el marc dels actes d’inici de la Festa Major, on quedarà inaugurat el 27è Concurs-Exposició de flors, plantes i aparadors que es podrà visitar durant tots els dies de la Festa Major a l’interior de l’església i a diversos racons del nucli antic.

Emmarcat dins del Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible, l’Ajuntament de Llagostera ha substituït 25 llumeneres de l’Avinguda de l’Esport. Les esmentades llumeneres de tipus “globus” amb una contaminació lumínica i potencia de 100 W, han estat substituïdes per unes de tecnologia Led sense contaminació amb una potencia màxima de 37 W.
Aquesta actuació ha permès passar d’un consum existent de 10.745 kWh a un de 3.976 kWh amb un estalvi anual de 6.769 kWh, un fet que suposarà un estalvi mig de 800 euros anuals.
L’actuació ha suposat una inversió de 11.942,40 €, 3.987,57 € dels quals han estat subvencionats per Diputació de Girona.


L’Associació de Restaurants de Llagostera dóna avui la benvinguda a la Festa Major amb una nova edició de la Cuina de Festa Major. A les Jornades Gastronòmiques hi participen  Ca la Maria, Els Tinars, el Mas Roure, Ca l’Artau, El Carril, Cal Degollat i la Taverna de Can Pou. Podeu consultar els preus i els menús des del següent enllaç.

Els menús estaran disponibles fins el proper dimarts 6 de juny. 


 

El periodista llagosterenc Joan Ventura dedica aquesta setmana la columna d’El Punt Avui al talent musical i cultural del poble.

“Un divertit vídeo de Les Llagostines, un alter ego de les Dones d’Arreu, protagonitzat per Montse Masdevall, Encarnita Moreno i Ruth Vert, és el preludi de la festa major de Llagostera que s’obre divendres amb el pregó col·lectiu de les Dones.”

Podeu continuar llegint l’article al següent enllaç.


El Ple de l’Ajuntament previst per aquest vespre ha quedat desconvocat. Segons ha informat l’Ajuntament el motiu és un indisposició del secretari municipal. El Ple es celebrarà el proper dimecres 7 de juny a les 21 h.

La Residència Josep Baulida de Llagostera ha celebrat aquest dissabte una jornada de portes obertes. Primer s'ha celebrat una missa i després acompanyats per familiars, amics i personal del centre han gaudit de diverses actuacions i un aperitiu a la terrassa del centre.