ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Divendres, 21 abril 2017 08:35

Detenen per tercera vegada "l'home del martell"

Publicat per
La Policia Local de Llagostera ha detingut per tercera vegada, en menys de 72 hores, l’home que dimecres i dijous va fer destrosses amb un martell al Banc Popular situat a la Plaça Catalunya. En aquesta ocasió l’home ha tornat a actuar de la mateixa manera a l’entitat de Catalunya Catalunya –BBVA situada al número 3 de la mateixa plaça. Els fets han tingut lloc quan faltaven pocs minuts per a les 2 de la matinada quan els Mossos d’Esquadra i la Policia Local han rebut l’avís de la central d’alarmes i han pogut comprovar com a l’interior del banc hi havia un home. Fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat una patrulla de la Policia Local. Els agents han detingut l’home de 43 anys, de nacionalitat gambiana i veí de Llagostera, que ja va ser detingut en dues ocasions, aquesta setmana, per dos presumptes delictes de robatori amb força en grau de temptativa. L'home, pendent de passar a disposició judicial, ha estat traslladat a Girona per una patrulla dels Mossos d'Esquadra.
La Policia Local de Llagostera ha tornat a detenir l’home que ahir ja va ser detingut per intentar esbotzar el caixer automàtic d’una entitat bancària amb una escarpra i un martell.

Els fets han tingut lloc, a la mateixa entitat bancària, situada al número 9 de la Plaça Catalunya de Llagostera a dos quarts de cinc d’aquesta passada matinada.

Seguint el mateix patró d’ahir, la Policia Local de Llagostera ha rebut una trucada d’un veí alertant que un home donava cops de martell a la façana de l’entitat bancària.

Fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat una patrulla de la Policia Local que ha pogut comprovar com l’home havia trencat a cops de martell diversos vidres de les portes d’accés i havia accedit a la part posterior del caixer.

L’home ha estat identificat com el mateix home detingut ahir per uns fets similars i ha quedat detingut. Es tracta d’un home de nacionalitat gambiana de 43 anys veí de Llagostera a qui fins fins ahir no li constaven antecedents penals.

L’home ha quedat detingut i ha sigut traslladat a l’Àrea de Custòdia i Detenció de Girona per una dotació dels Mossos d’Esquadra l’espera de passar de nou a disposició judicial.


La Policia Local de Llagostera ha detingut aquesta matinada un home que intentava esbotzar el caixer automàtic d’una entitat bancaria situada al número 9 de la Plaça Catalunya del municipi.

Els fets han tingut lloc quan passaven pocs minuts d’un quart de quatre de la matinada. La Policia Local ha rebut la trucada d’una persona alertant que escoltava cops molt forts provinents de la zona de l’entitat bancària.

Fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat una patrulla de la Policia Local que ha trobat in fraganti un home picant amb un martell i una escarpra intentant obrir el caixer automàtic situat a la façana de l’entitat bancària.

Davant dels fets la Policia Local ha procedit a la identificació i detenció de l’autor per un presumpte delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

Durant la detenció l’home, de 43 anys, de nacionalitat gambiana i veí de Llagostera, no ha oposat cap mena de resistència. L’home ha estat traslladat a l’Àrea de Custòdia i Detenció de Girona per una dotació dels Mossos d’Esquadra on ha quedat retingut a l’espera de ser posat a disposició judicial.


"Can Rudrigues" de Llagostera ha sigut l’escenari de la sessió fotogràfica que servirà per a la presentació del proper disc del trio de jazz La Madam Boogie. La sessió va anar a càrrec de Laia Camós Cristau, i els músics que componen el grup són: Rafel Rustey (bateria), David Bayés (contrabaix) i Albert Llovet (piano). La Madam Boogie participarà en una de les Vetllades musicals que s'estan programant al pati de "Can Rudrigues" de cara al mes de juliol. Podeu veure alguna de les fotos a www.nonisbackstage.com

Dilluns, 17 abril 2017 19:54

Tercer Campionat d'Scooters de Llagostera

Publicat per
Llagostera ha acollit aquest diumenge el tercer campionat d’Scooters organitzat per l’Espai Jove Ca la Viudi i l'Associació Comité Del micro, on hi han participat una vintena de patinadors de diverses poblacions gironines com, Caldes de Malavella, Sant Feliu de Guíxols, Palamos, entre d'altres.

Dissabte, 15 abril 2017 08:12

La Processó desfila pels carrers de Llagostera

Publicat per
Encapçalada pels Manaies de Llagostera la Processó de Divendres Sant ha desfilat per diversos carrers de Llagostera acompanyada per la penombra dels ciris i el silenci trencat pel so dels tambors.

Diumenge, 09 abril 2017 23:13

Llagostera no oblida

Publicat per
Llagostera ha celebrat aquest diumenge, la commemoració de la proclamació de la segona República. L'acte, organitzat per l’Associació per a la recuperació de la memòria històrica i Llagostera Solidària, amb el suport de l'Ajuntament, ha tingut lloc a la plaça de l'exili, on s'han cantat diveros poemes de Miguel Hernández.

Diumenge, 09 abril 2017 23:09

Dia internacional de l'Art a Llagostera

Publicat per
L’Escola d’Art Pere Mayol i el Centre d’Art Contemporani Bòlit de Girona han organitzat diverses activiats a Llagostera per celebrar el Dia Mundial de l’Art.

Diumenge, 09 abril 2017 21:52

Diumenge de Rams assolellat

Publicat per
La terrassa de l’església de Llagostera s’ha omplert de gom a gom aquest Diumenge de Rams per commemorar l'entrada de Jesús a Jerusalem.

Dimecres, 12 abril 2017 11:47

Ca La Maria fa 15 anys

Publicat per

El restaurant Ca La Maria celebra aquest 2017 els seus 15 anys. Per això ha organitzat pel dissabte 20 de maig un sopar molt especial amb un recull dels seus plats més exitosos.

Per escollir els plats més ben valorats de la seva carta han posat en marxa una votació oberta fins el dia 1 de maig a través d’aquest enllaç.

El sopar inclourà 14 plats i tindrà un preu de 60€ per persona. Cal reservar taula abans del 10 de maig al 972 83 13 34.