ELPOLLTV

Dis20042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Dimecres, 07 Setembre 2016 10:23

L'Escola de Teatre del Gironès a punt d'aixecar el teló

Publicat per

L’Escola de Teatre del Gironès (ETG) és un projecte educatiu del Consell Comarcal del Gironès que compta amb la participació dels ajuntaments de Bescanó, Cassà de la Selva, Fornells de la Selva, Llagostera,Sant Gregori, Sarrià de Ter i Vilablareix, els quals acullen una aula cada un, juntament amb la Casa de Cultura Les Bernardes de Salt.

L’escola que s’adreça als nens i nenes de 7 a 12 anys, ofereix un aprenentatge en tècniques teatrals, que els enriqueixen la seva etapa educativa, i els apropa al món del teatre i de les arts escèniques en general. Com a particularitat, l'ETG s’estructura per tota la comarca, arriant a poblacions que per si soles no podrien tenir un servei educatiu com aquest. Amb la mancomunació del servei s’aconsegueix portar l’educació teatral a prop de molts nens del Gironès.

Les matriculacions estaran obertes tot el mes i es poden fer des del web www.etgirones.cat


Dimarts, 06 Setembre 2016 12:48

Cancel·lada l’Era Pool Party

Publicat per

L’ Era Pool Party, prevista per aquest dissabte a la masia Can Gascons de Llagostera, ha quedat cancel·lada. Segons han informat els organitzadors mitjançant un comunicat publicat a www.festivalera.com “ens hem vist obligats a cancel·lar l'esdeveniment ja que no s’estaven donant les condicions idònies per a la seva realització”. A tots aquells que havien comprat l'entrada se'ls reemborsarà els diners i seran obsequiats amb un 20% de descompte per a la propera edició, que ja s’ha començat a preparar.


L'Ajuntament de Llagostera ha iniciat els treballs de reforç del mur de pedra que limita la zona verda situada entre el carrer del Fred i el carrer Lacustària. 'Es tracta d'un mur de pedra antic en el que, darrerament, hi havien aparegut algunes esquerdes', tal i com ha explicat l'arquitecte municipal, Carles Soler. L'actuació realitzada consisteix en un reforç fet amb gabions de pedres, que actuarà de falca per estabilitzar el mur existent. Les obres finalitzaran aquesta mateixa setmana i tenen un pressupost de 7.585 € més IVA, segons ha informat l'Ajuntament.

Sergi Giralt i Meli Subirana, amb el seu Golf GTI, han guanyat la segona edició del Rally dels Carrilets que s’ha disputat aquest cap de setmana a Llagostera. Podeu consultar les classificacions des del Facebook dels Amics del Motor de Llagostera.


Divendres, 02 Setembre 2016 23:02

Tot a punt pel segon Rally dels Carrilets

Publicat per

Aquest dissabte 3 de setembre arriba a Llagostera la segona edició del Rally dels Carrilets, organitzat per l’entitat local Amics del Motor. A partir de les 17 h, els més de 40 participants arribaran a la zona esportiva de Llagostera on s’hi faran les verificacions tècniques i administratives. Per a més informació podeu consultar el Facebook dels organitzadors.


Com cada any, el Casino Llagosterenc posa en marxa una sèrie d’activitats dirigides a petits i grans relacionades amb la música, la dansa, el ball i l’exercici.

Enguany, els cursos d’instruments musicals seran de violí, viola i violoncel; piano o piano modern, guitarra clàssica i guitarra elèctrica; flauta travessera; clarinet; saxo i baix elèctric; orquestra o orquestra de guitarres i guitarra en anglès. Complementaran l’oferta musical els tallers de llenguatge musical i cant coral, cant individual, conjunts instrumentals, aula d’adults i combos i guitarra d’acompanyament i cançó. Per últim, es realitzarà un taller de nadons (dels 6 mesos als 3 anys) i sensibilització per a P3.

Els cursos de dansa seran de clàssic, puntes, dansa creativa (a partir de P3), contemporani i hip hop.

Aquests cursos començaran el dilluns 12 de setembre.

Els cursos dirigits a adults com ball actiu, balls de saló, hipopressius i relaxació o sevillanes començaran a l’octubre excepte el manteniment per adults que començarà el 14 de setembre.

Les inscripcions obren el proper dijous 1 de setembre i per inscriure’s-hi només cal contactar amb la secretaria de l’Escola de Música, de dilluns a dijous de 17h a 20h a la Plaça de Catalunya, 6 o als telèfons 649 94 60 51 / 626 34 76 79 o al correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.


Dijous, 25 Agost 2016 14:27

Ensurt per un incendi al marge de la C-65

Publicat per
La ràpida actuació dels Bombers, l’ADF i la Policia Local ha permès, aquest migdia, apagar l’incendi que s’ha declarat al marge de la carretera C-65 a l’alçada de la rotonda que dóna accés al vial lateral del Mas Roig. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat fins a 5 dotacions dels bombers, un vehicle de l’ADF de Llagostera i dues dotacions de la Policia Local. La Generalitat manté activat el nivell 2 del Pla Alfa. En aquest sentit, l'alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, ha demanat a la població que s'extremin les precaucions, per tal d'evitar qualsevol incendi forestal.

L’Àrea de Cultura del Consell Comarcal del Gironès, el Centre de Formació Teatral El Galliner i l’Ajuntament de Llagostera organitzen l’Escola de Teatre del Gironès, un projecte educatiu adreçat a nens i nenes de 7 a 12 anys. Les classes es faran els dimecres de 17.30h a 19h al Casal Parroquial Llagosterenc.

El període de matriculació és obert fins al 12 de setembre. Trobareu l’apartat d’inscripcions en línia a www.etgirones.cat.

Per a més informació podeu consultar el díptic aquí. 


Dissabte, 20 Agost 2016 08:34

Ferit un veí de Llagostera després de bolcar el cotxe

Publicat per
Un veí de Llagostera va resultar ferit lleu ahir al migdia, quan el seu cotxe va sortir de la carretera i va quedar bolcat al marge de la C-65z. Tres dotacions dels bombers van desplaçar-se fins al lloc dels fets per excarcerar el conductor que va ser traslladat amb ambulància fins a Girona. Fins al lloc dels fets també s'hi van desplaçar dues dotacions de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra.
Dimarts, 16 Agost 2016 08:31

Josep Maria Codina guanya la II cursa del Casal

Publicat per
Els llagosterencs Josep Maria Codina, Lluís Comas i Benito Martínez han pujat al podi de la segona cursa del Casal, celebrada aquest dilluns al matí amb motiu de la Festa del Casal Parroquial. En la categoria femenina, la primera en arribar a la línia de meta ha sigut Blanca Márquez, la segona Neus Mateu i la tercera Mònica Turon. La cursa de sis quilòmetres, organitzada per la secció jove del Casal, ha comptat amb un total de 67 participants.