ELPOLLTV

Diu26092021

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Per tal de poder donar servei al total de 120 alumnes admesos durant el període de preinscripcions i matriculacions, el proper curs 2014-2015 s’obrirà la llar d’Infants El Niu, tancada durant el curs 2013-2014 per manca de demanada.
El Niu, acollirà P1 en horari de 9 a 12 i de 15 a 18 h. Al Carrilet l’horari serà el mateix, però hi haurà servei opcional de bon dia (s’obre ½ hora abans de les 9) i servei de menjador (de 12 a 15 h).
Així doncs, durant el curs 2014-2015 l’Ajuntament de Llagostera posarà en funcionament les dues llars d’infants municipals.

Per segon any consecutiu l’Ajuntament de Llagostera ha obert una convocatòria per adjudicar ajuts a les quotes de les llars d’infants municipals per al curs 2014-2015.
El termini per presentar sol•licituds comença el dimecres 2 de juliol i finalitza el divendres 11 de juliol.
Les bases de la convocatòria contemplen ajudes del 25, 50 o 70%, segons el nivell d’ingressos de la unitat familiar.
Els ajuts atorgats es destinaran a minorar la quota de la mensualitat de l’horari base de la llar d’infants a càrrec de les famílies.

Podeu consultar les bases des d’aquest enllaç.

L’any passat van presentar-se a la convocatòria d’ajuts un total de 17 sol•licituds, de les quals 16 van ser admeses perquè complien tots els requisits. En total va destinar-se als ajuts 11.500 euros en beques a famílies amb necessitats per pagar la quota de la llar d’infants.

Dilluns, 30 Juny 2014 11:05

Ple ordinari del mes de juny

Publicat per

El ple de l’Ajuntament d’aquest mes de juny ha aprovat amb les vots de CiU i ERC i l’abstenció d’Alternativa per Llagostera modificar parcialment l'ordenança fiscal núm. 28 sobre la taxa per a la utilització dels equipaments esportius. 

Diumenge, 29 Juny 2014 09:41

Sisena edició de la Festa del Segar

Publicat per

Llagostera ha celebrat aquest dissabte la sisena edició de la Festa del Segar organitzada pels membres del col·lectiu llagosterenc de segadors i segadores i que serveix de prèvia a la Fira del Batre prevista per al proper 27 de juliol. Durant la tarda es va fer una demostració de la feina del segar en les seves diferents modalitats, tal com s'ha anat fent des dels anys 40 fins ara. La demostració, que va tenir lloc als camps situats darrere de la zona esportiva llagosterenca, va comptar amb la participació de la Colla d'en Casota de Sant Joan les Fonts. Seguidament va tenir lloc el tradicional concurs d'estirar corda i els actes van acabar amb una tocada d'havaneres amb el grup Els Panxuts i un sopar popular al local polivalent de Llagostera.

Dissabte, 28 Juny 2014 10:27

Nit Emergent a Llagostera

Publicat per

Llagostera ha donat aquest divendres et tret de sortida al Festival d’arts escèniques Emergent on han actuat els grups Bonobos, el mag Jorge Luengo, Falciots Ninja, el poeta Josep Pedrals, la companyia de dansa Brodas Bros i The Pepper Pots. Tots ells ho han fet a la Plaça del Castell davant d’unes 150 persones que han pogut gaudir d’una nit esplèndida. L’Emergent arriba enguany als 10 anys i segueix la ruta pels municipis de Sant Gregori, Sant Martí de Llémena, Vilablareix, Quart, Campllong, Sarrià, Fornells de la Selva, Madremanya, Celrà i Cervià de Ter. Podeu consultar la programació des de www.festivalemergent.cat . Properament us oferirem un vídeo. 

El passat dijous 26 de juny, la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols va oferir una Xerrada sobre l’eficiència energètica al comerç i les petites empreses de Llagostera on es van donar consells per interpretar la factura de la llum i per reduir el consum energètic i alhora estalviar diners.

L'acte s'emmarcava dins les actuacions de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible que se celebra aquests dies. Llagostera, com a municipi signatari del Pacte dels alcaldes per a una energia sostenible local, també s’ha sumat a la setmana, organitzant un punt informatiu al mercat setmanal i, conjuntament amb la Unió de botiguers, la xerrada sobre l’eficiència energètica al comerç.

Divendres, 27 Juny 2014 20:53

Girona i Llagostera compartiran Montilivi

Publicat per
Confirmat, Girona i Llagostera compartiran Montilivi. L'acord ha tingut lloc aquesta tarda en una reunió on hi han participat l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont; la regidora d'Educació i Esports, Isabel Muradàs; el president del Girona, Francesc Rebled; el Director General del Girona, Javier Pequeño; l'alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria i la presidenta de la UE Llagostera, Isabel Tarragó. Segons ha informat el Girona FC des des del seu web, en "els propers dies ja es començarà a treballar per acondicionar l'estadi de Montilivi per tal de que a partir de finals d'agost pugui acollir els dos equips que hi actuaran com a locals: Girona i Llagostera".
Divendres, 27 Juny 2014 11:59

Tot a punt per a l'Emergent

Publicat per

Llagostera dóna avui el tret de sortida al festival Emergent amb els grups Bonobos, Falciots Ninja i The Pepper Pots, el mag Jorge Luengo, el poeta Josep Pedrals i la companyia de dansa Brodas Bros. Música, poesia, dansa, màgia, circ, mímica, humor... totes les arts escèniques tenen cabuda en un festival únic que comença a Llagostera amb un cartell de luxe. Les actuacions tindràn lloc a la Plaça del Castell a partir de les 22 hores. Podeu consultar la programació del festival i tota la informació sobre els grups i les entrades des d‘aquí.

La Diputació de Girona ha acordat destinar 85.000 € a l’execució de 23 projectes de cooperació al desenvolupament durant el 2014. La concessió dels ajuts es fa a través de 2 ajuntaments i 21 entitats sense finalitats lucratives. Els ajuntaments que reben la concessió són els de Ripoll i Llagostera. En el cas de Llagostera es destinen 5.078 € per al projecte d’alimentació de 130 estudiants al municipi de San Nicolás de Oriente (Nicaragua) gestionats per l'entitat Llagostera Solidària que porta molts anys treballant-hi, entre d'altres projectes tant locals com internacionals. 

Dimecres, 25 Juny 2014 08:38

Queden 10 dies per salvar 4.000 arbres abandonats

Publicat per

La campanya de micro mecenatge per intentar salvar 4.000 arbres dels Vivers Mediterrani de Llagostera encara la recta final. A data d’avui han aconseguit 1.542 euros dels 5.000 que s’havien proposat per a poder salvar aquest arbres que no podran superar el l’estiu si no reben les atencions que necessiten. La pèrdua d’aquests arbres implica renunciar als beneficis ecològics equivalents a 40.000 m2 de bosc.

La principal activitat dels Vivers Mediterrani de Llagostera era el conreu d’arbres autòctons per a obres públiques: parcs i jardins, places, carrers, avingudes i carreteres. Del 2004 al 2006, l'empresa va invertir en unes instal·lacions modèliques i va anar comprant milers d’arbres per “engreixar-los” fins a tenir la mida necessària per poder ser venuts, un procés que dura uns 7 anys de mitjana. Dissortadament, la crisi va afectar profundament el sector i moltes obres emparaulades varen quedar en no res.

La campanya per salva els arbres l’ha impulsat la Fundació Hope Projects des de Verkami amb la col·laboració de l'empresari llagosterenc Emili Raset, propietari dels vivers. Tots els diners recollits es destinaran a comprar l'adob i el substrat, pagar els jornals dels treballadors i l'electricitat per les bombes de reg. Podeu fer les vostres donacions des daquí. Només queden 10 dies!

 

FACEBOOK