ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Des de Brussel·les s’ha convocat una marxa europea pels drets de les persones refugiades amb l’objectiu d’exigir vies segures d’accés al continent per a les milers de persones que cada dia es veuen obligades a creuar el mar Mediterrani i altres fronteres jugant-se la vida.

Els Fons Català de Cooperació al Desenvolupament fa una crida als ciutadans catalans per participar a la marxa europea que tindrà lloc a Barcelona el proper dissabte 27 de febrer de 2016 a la tarda (l’hora i el lloc estan pendents de definir).

Podeu trobar informació en aquest enllaç o seguint l’actualitat a twitter amb les etiquetes #‎safepasssage #‎passatgesegur


Llagostera ha commemorat aquest dimarts el 25è aniversari del Pavelló Municipal d’Esports, on hi ha assistit el nou secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras i el representant territorial de l'Esport a Girona Josep Pujols.

L’acte ha servit per oficialitzar el bateig del pavelló, amb la descoberta d’una placa a la façana amb el nom de Josep Mir, en homenatge a l’entranyable barber que va morir l’octubre del 2013 a l’edat de 56 anys.

Dilluns, 15 Febrer 2016 18:16

El vent fa caure alguns arbres de la carretera

Publicat per
Les fortes ratxes de vent han tombat diversos dels arbres que recentment han estat plantats a la carretera de Llagostera. La Policia Local de Llagostera ha tancat l'accés al parc de la Torre. Protecció Civil de la Generalitat manté activada l'alerta del pla Procicat i demana precaució a la ciutadania.

Una quarantena de colles carnavalesques de pobles com Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro, Salt, Palamós, Quart, Caldes de Malavella, Santa Cristina d’Aro, Campllong, Sant Andreu, Riells i Viabrea i Massanes entre d’altres, participaran aquest diumenge 14 de de febrer a la rua de carnaval de Llagostera.
En representació de Llagostera, tancaran la rua les colles Dit i Fet, Els Caçafantasmes, El porró que no pari, No hi som per festes i Tocats de l’Ala.
Per més informació sobre el trajecte podeu consultar aquí.



L’Ajuntament de Llagostera estudia mesures per posar fi a les reiterades festes il·legals que s’organitzen des de fa anys a la zona coneguda com a “quatre parets” a Can Cabanyes de Montagut, entre els termes municipals de Llagostera i Tossa de Mar. La setmana passada va tenir lloc a l’Ajuntament una reunió entre la Policia Local de Llagostera, els Mossos d’Esquadra i els Bombers de la Generalitat de Catalunya. Un de les mesures podria passar per restringir l’accés rodat de vehicles. Una de les màximes preocupacions és el risc d’incendi i els accidents de trànsit que es puguin generar. Fa quinze dies la Policia Local de Llagostera va aixecar 12 dotze denúncies per tinença de substàncies estupefaents a diverses persones, una d’elles va accidentar-se amb el vehicle quan es dirigia cap a "quatre parets".

El grup musical Llagosterenc Sotrac figura al concurs de música emergent de Girona “Intro”. El grup més votat es classificarà directament per actuar a la primera fase, del festival Strenes. Entre els participants es sortejaran dues entrades per anar al concert del Black Music Festival de la banda britànica Mamas Gun a La Mirona el proper 5 de març de 2016. Podeu votar des de http://premium.easypromosapp.com/p/215619


Llagostera, juntament amb 10 municipis més de la comarca, participen al programa "Al Gironès, llegim!", impulsat pel Consell Comarcal del Gironès. Es tracta d'un projecte per incentivar a la lectura d'una manera festiva i participativa a través de diverses activitats amb l'objectiu d’incentivar tothom a llegir. Per a més informació podeu visitar el web www.algironesllegim.com


Dimecres, 03 Febrer 2016 07:31

Nous cursos i tallers ocupacionals a Llagostera

Publicat per

L’Àrea de Promoció Econòmica i Pla de Barris de l’Ajuntament de Llagostera ha programat una nova oferta de cursos i tallers ocupacionals pel primer semestre del 2016. En total s’han programat 13 cursos emmarcats en 5 grans àmbits: Internet i noves tecnologies; hostaleria; sector sanitari; emprenedoria i millora d’habilitats personals i comerç i pimes. “Els cursos de xarxes socials estan a adreçats a empreses, comerços o emprenedors, la resta són càpsules ocupacionals adreçades a persones en recerca de feina per tal de millorar les seves competències i oportunitats alhora d’accedir al mercat de treball” tal i com ha explicat el regidor de Promoció Local Ramon Soler. Les inscripcions es podran realitzar a partir del 3 de febrer de 10 a 14 h a l‘Oficina de l‘Estació. Podeu consultar l’oferta formativa des de llagostera.cat


Dimarts, 02 Febrer 2016 07:31

El Butlletí de Llagostera estrena nou disseny

Publicat per
El Butlletí de Llagostera ja és a les llibreries amb un nou disseny més atractiu i la reformulació de la secció actualitat que passa a dir-se “El més destacat”, dels darrers tres mesos amb un format molt esquemàtic i entenedor. En aquest nou número de la revista local, s’incorpora Núria Clara com a col·laborada de la secció d’opinió. Pel que fa al contingut en destaca les entrevistes a Carles Fernández i al grup Sotrac i el reportatge centrat en el turisme a Llagostera als anys 60. El Butlletí també inclou les bases del concurs de fotografia de portada de Sant Jordi.
Dilluns, 01 Febrer 2016 22:00

Crida de Dones d’Arreu

Publicat per

L’Associació Dones d’Arreu està preparant un acte pel proper dia de la Dona (8 de Març). L’Associació vol retre homenatge a les dones de Llagostera que han dedicat tota la seva vida a treballar i a cuidar la família. L'acte vol ser un homenatge però a la vegada també vol ser una reivindicació dels drets de la dona.

Per això, s’està preparant una exposició fotogràfica i es busquen voluntàries. Les candidates han de ser senyores de Llagostera de més de 90 anys. Si en coneixeu alguna podeu contactar amb l’Associació Dones d’Arreu a través del Facebook o al correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.