ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Dilluns, 30 Març 2015 08:02

Llagostera es trasllada a l'època romana

Publicat per
Llagostera s’ha traslladat a l'època romana per donar la benvinguda a la Setmana Santa. Un any més el nucli antic de Llagostera ha acollit una nova edició del ja consolidat Mercat Romà. Com a novetat s’ha dedicat un carrer als oficis on durant tot el dia s'hi ha fet exhibicions i demostracions, gràcies a la col·laboració dels veïns que han obert els seus patis i garatges. Durant tot el dia s’han pogut veure diversos espectacles, danses i desfilades dels manaies. El Mercat Romà ha finalitzat amb un espectacle de foc. Properament us oferirem un vídeo resum.

 

 

Aquest divendres ha quedat inaugurada la Biennal d’artistes llagosterencs al local social de la Caixa. Hi participen exposant alguna de les seves obres, un total de 37 llagosterencs. L’exposició es pot visitar fins al 19 d’abril tots els dissabtes, diumenges i festius d‘11 a 14 h i de 17 a 20 h.

 

 

Divendres, 27 Març 2015 12:05

Ple ordinari del mes de març

Publicat per

El Ple ordinari celebrat aquest dimecres 25 de març ha començat amb un minut de silenci  per expressar el suport de l’Ajuntament a les famílies de totes les víctimes del tràgic accident aeri, dues de les quals tenien relació amb Llagostera, segons ha explicat l’alcalde Fermí Santamaria.

Ja està oberta la inscripció de la 11a Baixada de Carretons de la Festa Major 2015 que enguany es celebrarà el diumenge 24 de maig a partir de les 19’30 h. Us podeu inscriure trucant a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament (972 83 00 05) o enviant un e-mail amb les vostres dades personals a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . El termini d‘incripcions finalitza el 14 de maig. Per veure les bases feu clic aquí.

D’acord amb la legislació urbanística vigent a Catalunya (Text refós de la Llei d’urbanisme, Decret legislatiu 1/2010, de 3 d’agost) els propietaris de les parcel·les estan obligats a mantenir-les SEMPRE en les condicions de seguretat, salubritat i ornament públic adients i retirar la mala herba i les escombraries, si és que n’hi ha, i gestionar-les correctament. A més, la legislació de prevenció d’incendis forestals (Decret 123/2005, de 14 de juny) estableix que les parcel·les s’han de mantenir lliures de vegetació seca i han de ser objecte de treballs d’aclarida, especialment en temporada d’alt risc d’incendi. L’Ajuntament de Llagostera recorda la necessitat de realitzar neteges periòdiques ( no només els mesos d’estiu) de les parcel·les i informa que el seu incompliment serà objecte de multes coercitives. Tots aquells ciutadans que ABANS DEL 15 DE MAIG no hagin realitzat voluntàriament la neteja de les parcel·les de la seva propietat seran sancionats de conformitat amb el que disposa l’article 277.5 del Decret 305/2006, de 18 de juliol Veure BAN

Aquest dimecres 25 de març els alumnes de les escoles de Llagostera han celebrat una nova edició del Ple Infantil a la Sala de Plens de l’Ajuntament. Una vuitantena d’alumnes de cinquè de primària hi han participat, 12 dels quals han fet de regidors i regidores. Acompanyant a aquests joves regidors, ha presidit la sessió plenària l’alcalde de Llagostera Fermí Santamaria. L’acte ha comptat també amb la presència de la regidora d’Educació, Anna Hereu. 

Després de l’èxit assolit l’any passat, la Unió de Botiguers de Llagostera organitzarà del 10 al 12 de juliol la segona edició de Llagostera al quadrat. Durant tot el cap de setmana es celebraran un seguit d’activitats per fomentar el comerç i l’oci a la població.


 

 

Dimecres, 25 Març 2015 07:49

Llagostera s'uneix al dol de la tragèdia aèria

Publicat per
Llagostera s'uneix al dol de les famílies de la tragèdia aèria. Ahir l'alcalde de Llagostera, en nom de tot el consistori, va expressar el seu condol a familiars i amics de les víctimes de l’accident d’avió de la companyia Germanwings que volava entre Barcelona i Düsseldorf. A les 12 es farà un minut de silenci davant de l'Ajuntament. A tot el país, el president Mas, ha decretat 3 dies de dol.

 

 

Dijous, 26 Març 2015 11:48

Nova edició de la cuina dels Manaies

Publicat per

Emmarcat dins la programació de Setmana Santa, l’Ajuntament juntament amb l’Associació de Restaurants del municipi, organitzen una nova edició de la Cuina dels Manaies.

Es tracta  d’una campanya gastronòmica d’inspiració romana on hi participen 8 restaurants del municipi oferint menús per a totes butxaques amb preus que oscil·len entre els 21 i el 70 euros.

Els restaurants que hi participen són: Can Cassoles, Ca la Maria, Els Tinars, Cal Degollat, Can Panedes, la taverna de Can Pou, El Carril i Ca l’Artau.

Podeu consultar els menús des del web www.visitallagostera.cat


 

 

Alternativa per Llagostera ha organitzat una xerrada informativa adreçada a les entitats del municipi sobre la reforma fiscal que afecta a les entitats locals. L’acte tindrà lloc el proper 1 d’abril a les 21 hores al Centre Cultural Can Roig a càrrec de Montse Camprubí, tècnica en administració i finances. L’acte serà presentat per David Parron, regidor d’Alternativa per Llagostera.