ELPOLLTV

Dij25042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Dimarts, 17 Febrer 2015 22:04

Entra en servei la parada provisional de bus

Publicat per
Aquest dimarts ha entrat en servei la parada de bus provisional habilitada davant de Can Bernis, mentre durin les obres de la carretera. Aquesta parada provisional serà per a tots els trajectes direcció Girona, Costa Brava, Caldes de Malavella i Barcelona. Per motius de seguretat des de l’Ajuntament de Llagostera es recomana accedir a la parada evitant anar a peu per la carretera en obres. Els horaris de tots els trajectes es mantenen.

Dimarts, 17 Febrer 2015 14:27

Sortida del Bell-Matí a les mines de Celrà

Publicat per
Aquest diumenge el grup excursionista Bell-Matí ha organitzat una sortida pels voltants de Celrà. Els participants han visitat les mines Victòria i les del Nen Jesús i han pujat al castell de St. Miquel. A les mines de Celrà s’extreia minerals de ferro i van explotar-se de finals del segle XIX a inicis del XX. El Castell de Sant Miquel és un conjunt arquitectònic al cim del puig de Sant Miquel a cavall dels municipis de Girona i Celrà, des d’on hi ha excel·lents vistes. Un altre dels punts que s’ha visitat és l’indret conegut com Els Sants, on l’any 1664 es bastí un petit oratori per Sant Sixt i Sant Hou, patrons de Celrà, del que en queden unes restes. La sortida del mes de març es farà al massís de les Guillaries, a la zona de Sta. Coloma, per fer una part de la ruta de les ermites.

Dissabte, 14 Febrer 2015 08:14

Ser a la llista Falciani

Publicat per

El cronista llagosterenc Enric Ramionet, reflexiona sobre el fet d’aparèixer a la polèmica i compromesa llista Falciani, on entre d’altres, hi figuren les Germanes de San Josep, amb vinculació a Llagostera. Podeu llegir la crónica publicada a El Punt Avui des d’aquí.


 

Amb motiu de les obres de la carretera, a partir del proper dimarts 17 de febrer es veuran modificades les 4 parades de transport públic ubicades al seu pas pel nucli urbà de Llagostera. Totes 4 parades quedaran suprimides. La parada provisional per a tots els trajectes (direcció Girona, Costa Brava, Caldes de Malavella i Barcelona) s’ubicarà provisionalment a Can Bernis (davant l’exposició de cotxes). Per motius de seguretat es recomana accedir a la parada provisional evitant anar a peu per la carretera en obres.
Els horaris es mantenen.
Podeu veure plànol informatiu des d‘aquí.


Dijous, 12 Febrer 2015 00:00

Convocat el XX concurs literari Sant Jordi

Publicat per

Un any més l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Llagostera i la Biblioteca municipal Julià Cutiller organitzen el concurs literari Sant Jordi que enguany arriba a la XX edició.
Les bases contemplen 3 categories de temàtica lliure: Infantil, Juvenil i Adults.
Pel que fa als premis s’estableix un únic premi cedit per l’Ajuntament per a cada categoria i especialitat. En la categoria Infantil es preveu un lot de llibres, en la categoria Juvenil una tauleta i en la categoria Adults 500 € (sotmesos a la corresponent retenció de l’IRPF). Les bases contemplen també un concurs de piulades de mircrorelats per a joves de 16 a 35 anys amb l’etiqueta #CLV15. El guanyador/a rebrà una tauleta.
Els treballs es podran presentar a la Biblioteca Julià Cutiller fins el dimecres 11 de març de 2015.
El veredicte de les totes les categories es farà públic el dia 23 d’abril dins els actes programats de la Diada de Sant Jordi.
Podeu consultar les bases del concurs des d’aquí.



Per tal de seguir els avisos relacionats i les possibles incidències i/o alteracions programades relacionades amb les obres de la carretera l’Ajuntament de Llagostera ha habilitat un espai web accessible des de www.llagostera.cat.
Aquest espai s’anirà actualitzant puntualment amb informacions rellevants i també es podran seguir a Twitter i Facebook amb l‘etiqueta #obrescarreterallagostera
Des d’aquest espai també es poden consultar els plànols, el pressupost i la memòria del projecte: http://www.llagostera.cat/obrescarretera
Periòdicament l’Ajuntament de Llagostera es reuneix amb els responsables de les obres, els tècnics i dos representants dels veïns que formen part de la comissió de seguiment de les obres.
Properament s’informarà dels canvis de traçat i parades del servei d’autobusos de la línia regular que connecta Llagostera amb Girona i amb la costa.


Dilluns, 09 Febrer 2015 17:38

Trobada del DRAG a Llagostera

Publicat per

Els responsables del programa de gestió policial DRAG (Dispositiu de Recursos per Agents), varen organitzar el passat dijous dia 5 de febrer una trobada amb representants de les policies locals de: Banyoles, Begur, Calella, Cassà, Girona, Llagostera, Lloret, Montornès del Vallès, Olot, Palafolls, Salt i Sant Celoni.

L'objectiu de l'acte va ser intercanviar opinions sobre el funcionament del programa així com ampliació per treballar en xarxa, l'alcalde de Llagostera Fermí Santamaria va presentar la trobada, els responsables del programa DRAG va decidir fer-ho a la nostra població donat que va ser el primer municipi de la comarca del Gironès a fer-ne ús del mateix.


Fermí Santamaria encapçalarà per tercera vegada consecutiva la llista de CiU a les properes eleccions municipals previstes pel mes de maig. Més de 100 persones han omplert de gom a gom el local social de La Caixa. L’acte ha comptat amb la participació del President de la Federació de CDC a Girona, Pere Vila i del vicesecretari general de coordinació institucional de CDC, Lluís Corominas. El president del Consell Comarcal del Gironès, Jaume Busquets i diversos alcaldes de les comarques gironines, entre ells el de Sant Feliu de Guíxols, Campllong, Calonge i l’alcaldessa de Tossa de Mar han assistit també a la presentació. Santamaria s’ha mostrat il·lusionat i amb moltes ganes de seguir sent “el pare d’una gran família que treballa pel poble de Llagostera”.

Dimecres, 04 Febrer 2015 20:33

Concentració en solidaritat amb els fets del 4F

Publicat per

Tot i el mal temps, aquest vespre s’han concentrat uns quants veïns a la Plaça de Catalunya de Llagostera per denunciar els fets del 4F relatats fa poc temps al documental ‘Ciutat Morta’ de TV3. Durant la concentració s’ha llegit un manifest.

Les concentracions s’han dut a terme a varies ciutats i pobles del país.


Dimecres, 04 Febrer 2015 13:57

Baixa al carrer: Avui a les 19h a la Pl. Catalunya

Publicat per

En motiu dels fets del 4-F de 2006 a Barcelona, que s’han conegut i denunciat de manera massiva arran del documental ‘Ciutat Morta’, avui dimecres 4 de febrer a les 19 h s’han convocat concentracions arreu del país.

A Llagostera, la concentració és a la plaça de Catalunya a les 19h.