ELPOLLTV

Diu04122022

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Què faries si et toquessin 1.000 euros per gastar en els comerços de la Unió de Botiguers de Llagostera? Això li ha passat a la llagosterenca Mireia Malagón, l'afortunada que tenia la butlleta premiada del Sorteig dels 1.000 euros de la Unió de Botiguers de Llagostera. La Mireia va disposar d'una tarda per gastar el premi, acompanyada de la presidenta de la UBLL i una càmera d'El Poll TV. 

L’equip Llagostera Solidària, que l’any passat va participar al Trail Walker, va lliurar ahir la samarreta a l’alcalde de Llagostera Fermí Santamaria. L’acte va tenir lloc a l’Ajuntament on també va assistir-hi l’equip Els nens de la Creu Roja Llagostera-Cassà, que enguany participen a la cursa solidària juntament amb Llagostera Solidària. L’alcalde i el regidor de Cultura Josep Aliu van mostrar el suport de l’Ajuntament a ambdós equips.

Dilluns, 20 Gener 2014 21:03

Sotrac participa al concurs Engresca't 2014

Publicat per

El grup llagosterenc Sotrac participa a l’Engresca’t, el concurs de grups i DJ emergents que organitza l’Associació Cultural Telecogresca. La primera fase de les votacions s’han obert aquest diumenge 19 de gener. Per votar cal accedir a la pàgina web dels organitzadors mitjançant el vostre perfil de Facebook. Aquí l’enllaç directe. Cada dia es pot votar. Des de elpollTV.cat us desitgem molta sort! 

Aquesta setmana (20, 21 i 22 de gener) el Servei Comarcal de Català del Gironès obre les inscripcions per als cursos de català a Llagostera per al període febrer - maig 2014. Totes les persones interessades a fer algun curs de català o bé apuntar-se al programa de voluntariat lingüístic s'han de dirigir de 18 a 20 h, a la sala polivalent de la biblioteca, on podran informar-se de l‘oferta formativa. Per a més informació podeu consultar el web oficial de l'Ajuntament de Llagostera.

El domador de cavalls Santi Serra, guanyador de la 15a edició del programa de Tele 5 'Tú sí que vales' ha participat aquest matí a la cercavila de Sant Antoni de Llagostera. Serra, ho ha fet amb un dels seus cavalls sense sella.

El president de la Generalitat de Catalunya Artur Mas, ha fet referència a l’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria en un article d’opinió publicat al diari italià La Repubblica sota el títol de “Spirito catalano”. Mas acaba l’esmentat article d’aquesta manera: “Acabo amb les paraules de Fermí Santamaria, alcalde català d’un poble petit i del meu mateix partit; va néixer a Cadis, Andalusia, d’on va marxar als 18 anys cap a Catalunya, com tants d’altres, per llaurar-se un futur millor. Ell sempre explica el que li va dir la seva mare en marxar: “No t’oblidis mai de la terra que t’ha vist néixer, però treballa i lluita per la que et veurà créixer”. Santamaria va fer aquestes declaracions el passat mes d’octubre en el transcurs d’un acte municipalista de Ciu celebrat a Mataró. Això és Catalunya.”. Podeu llegir l’article des d’aquí.

Divendres, 17 Gener 2014 17:53

Obres d’adequació a la Plaça Catalunya

Publicat per

Aquesta setmana han començat a la plaça Catalunya unes obres per substituir part dels panots de la zona ajardinada fent un pas per travessar per tal de millorar els problemes de mobilitat. Així mateix, s’aprofiten  les obres per fer un tancament al parc infantil de la plaça. Aquesta actuació és fruit de les propostes ciutadanes recollides durant els processos participatius impulsats des de l'Ajuntament.  

L’Ajuntament de Llagostera s’ha adherit a la xarxa Rescat de la Generalitat de Catalunya. La signatura ha tingut lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Llagostera. La incorporació a la xarxa Rescat, permetrà millorà l’eficàcia operativa del cos de la Policia Local de Llagostera. En aquest sentit l’alcalde de Llagostera ha destacat que “la incorporació de la Policia Local a la xarxa Rescat significa una important millora per a la feina i la coordinació de la Policia Local i la resta de cossos de seguretat i emergències que operen a Llagostera”.

El Diari El Punt Avui, publica avui una informació sobre el nou radar que afectarà les carreteres llagosterenques. El lector de matrícules no només multarà aquells vehicles que superin el límit de velocitat establert, sinó que també podrà sancionar els vehicles que no tinguin la ITV al dia.

Podeu llegir la notícia sencera  aquí: http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/24-puntdivers/4-divers/709019-el-radar-llagostera-cassa-a-punt.html?cca=1

Les obres de Font Bona i Selva Brava tornen a estar aturades per raons econòmiques en la seva darrera fase d’execució. En aquest espai de l’alcalde al dia, Fermí Santamaria explica en quin estat es troben les urbanitzacions i les solucions que s’estan duent a terme al respecte.