ELPOLLTV

Dim23042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Dimarts, 23 Desembre 2014 13:17

Si vas votar el 9N, és moment d’autoinculpar-se

Publicat per

L'admissió a tràmit de la querella contra el president de la Generalitat, la vicepresidenta i la consellera d’Ensenyament fa que L'Assemblea Nacional Catalana posi en marxa una campanya d’autoinculpacions en solidaritat amb les autoritats polítiques afectades. En aquest sentit, les assembles territorials del Gironès, entre elles la de  Llagostera, han organitzat per demà dimecres 24 a les 11:45h una concentració massiva a davant dels Jutjats de Girona (al costat de Correus) en la qual tothom que ho vulgui podrà autoinculpar-se per haver participat en la jornada de votació del 9N.

L’ANC recomana portar el document d’autoinculpació imprès que trobareu al següent enllaç així com el carnet d’identitat.

Font: ANC


 

 

 

El web de l‘Ajuntament de Llagostera ha estat guardonat, per segon any, amb el Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local. L‘acte de lliurament de guardons ha tingut lloc aquest dilluns al vespre al Palau de Pedralbes de Barcelona presidit pel rector de la UAB, Ferran Sancho i la vicepresidenta de la Generalitat, Joana Ortega. El Segell Infoparticipa és un distintiu creat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB que es basa en els resultats d’avaluar els webs municipals a partir de 41 indicadors sobre qui son els representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius, com informen de la gestió i quines eines proporcionen per a la participació ciutadana. Els resultats es publiquen al Mapa Infoparticipa www.mapainfoparticipa.com. Llagostera és el municipi gironí més ben posicionat amb el 95% dels indicadors complerts.

Dilluns, 22 Desembre 2014 12:09

Nadal a la residència Josep Baulida

Publicat per

Com cada any la Creu Roja va visitar la Residència Josep Baulida de Llagostera per celebrar el Caga Tió amb els residents del centre. Van cantar nadales i van fer cagar el tió. Tots s’ho van passar d’allò més bé!


Atès que enguany el dia 25 de desembre de 2014 i 1 de gener de 2015, festes de Nadal i de Cap d’any respectivament, coincideixen amb dijous, el mercat setmanal es trasllada al dimecres dies 24 i 31 de desembre


Dilluns, 22 Desembre 2014 11:04

XVI edició del Mobiat

Publicat per

El diumenge 21 de desembre va tenir lloc la setzena edició del Mobiat que consisteix en portar fins al Puig de Cadiretes un pessebre. Els assistents varen pujar fins al Puig caminant o en vehicles privats. Un cop a dalt es varen fer l’esmorzar i la subhasta, els beneficis dels quals aniran destinats a parts iguals a La Marató de TV3 i a la fundació “Lluito per tu” de l’Alex Reina Paradeda de Llagostera.


 

 

Diumenge, 21 Desembre 2014 19:02

Jornada de portes obertes a l’Escola Lacustària

Publicat per

El col•legi Lacustària ha fet avui una jornada de portes obertes titulada “Deixem petjada”. Durant tot el matí s’han fet diverses activitats al centre. A dos quarts de deu ha començat l’acte amb una xocolatada. Seguidament s’han pogut visitar les aules i a les 12h s’ha dut a terme el concert a càrrec de l’Escola Municipal de Música. Per acabar s’ha fet una quina i s’ha sortejat una panera. Tot el que s’ha recaptat anirà destinat al viatge de final de curs dels alumnes de 6è.


Llagostera acollirà el prestigiós Raid internacional Le Centaure, la prova més dura d’orientació nocturna a cavall que tindrà lloc del 20 al 22 de febrer de 2015. El Club esportiu Cavall de Mar Centre d’Equitació de Llagostera s’ocuparà de l'organització d’aquesta prova internacional on hi ha prevista la participació d’un centenar de genets de diversos països europeus entre ells Anglaterra, França, Àustria, Bèlgica i Espanya. La decisió ha estat presa per la FITE, federació que agrupa bona part de les federacions nacionals d’hípica d’Europa. D’aquesta manera, “Le Centaure” es celebrà per primera vegada fora de França, on es celebra des de l’any 1976. El regidor de Promoció Local de l’Ajuntament de Llagostera, Ramon Soler, ha valorat molt positivament la celebració de “Le Centaure” a Llagostera que “de ben segur ajudarà a promocionar no només el municipi si no la comarca del Gironès i del Baix Empordà per on transcorrerà la prova”. Els responsables de Cavall de Mar, han volgut destacar també el “gran impacte econòmic i de promoció del territori que sobrepassa l’àmbit estrictament esportiu d’un esdeveniment d’aquest característiques”, i van afegir que “Le Centaure serà la porta d’entrada a un turisme desestacionalitzador”. Properament s’organitzarà una presentació oficial per donar a conèixer el programa i els detalls organitzatius.

Divendres, 19 Desembre 2014 19:59

Emotiu memorial al Tanatori de Llagostera

Publicat per
El Tanatori de Llagostera ha estat l’escenari aquest vespre d’un emotiu memorial en record i homenatge a les persones que durant el 2014 ens han deixat a Llagostera. L’acte ha estat organitzat per Aufuce i ha comptat, entre d’altres, amb l’encesa d’espelmes personalitzades per part dels familiars que hi han assistit. Al finalitzar el memorial els familiars que ho han volgut s’han pogut endur l’espelma a casa.
La farmàcia Berta Simon ha guanyat el primer premi del concurs d’aparadors de Nadal organitzat per l’Ajuntament de Llagostera. El supermercat “Can Muntaner” ha guanyat el segon premi i Lola Estilista el tercer.

Divendres, 19 Desembre 2014 07:11

Consells de seguretat ciutadana per a la gent gran

Publicat per
La Policia Local de Llagostera i els Mossos d’Esquadra han organitzat una xerrada oberta a la població, sobre consells de seguretat ciutadana per a gent gran. L‘objectiu principal és fomentar la cultura de la prevenció per part dels ciutadans a través de diversos consells i conductes a tenir en compte. La xerrada ha tingut lloc a la Llar de Pensionistes on hi han assistit una vintena de persones.