ELPOLLTV

Dij30112023

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Dimecres, 13 Agost 2014 22:58

Llàgrimes de sant Llorenç des del Mas Roig II

Publicat per

Tot i la mala visibilitat, amb alguns núvols i l’esplendor de la lluna ahir es van poder veure les llàgrimes de sant Llorenç. Una seixantena de persones s’han apropat fins al camp d’observació del Mas Roig II de Llagostera on l’Associació Astronòmica de Girona hi tenia instal·lat un camp d’observació.

Dimecres, 13 Agost 2014 07:34

La regeneració política comença als municipis

Publicat per

Sota el títol “La regeneració política comença als municipis”, el periodista Joan Ventura dedica la seva columna d’aquesta setmana publicada a El Punt Avui,  a fer un anàlisi del panorama actual llagosterenc en vistes a les properes eleccions municipals. Podeu llegir l’article des d’aquí.

Dimarts, 12 Agost 2014 09:07

Localitzats els cadells perduts

Publicat per

Els 3 cadells de gossos perduts al veïnat de Panedes han estat localitzats sans i estalvis. Els propietaris agraeixen a la persona que els ha localitzat després de veure l’avís a elpolltv.

Aquest dimecres 13 d’agost tindrà lloc l’acte oficial d’obertura de l’skatepark de Llagostera.
L’acte està previst a les 20:30 h i els joves que ho vulguin podran deixar la mà marcada a una llosa de formigó que deixarà testimoni del dia d’obertura.
Les obres d’aquest nou equipament van començar el passat 10 de juliol i han finalitzat aquesta darrera setmana.
L’skatepark està ubicat a la zona verda situada entre l’avinguda de l’Esport, l’avinguda Gironès, el carrer Almedinilla i el carrer Pocafarina en una parcel•la de titularitat municipal propera a la zona esportiva. Es tracta d’una pista d’uns 350 m2 dividida en tres zones diferenciades. En un dels extrems hi haurà una zona de bowl, a l’altre extrem una zona de plans inclinats i a la part central de la pista s’hi ubicaran tres mòduls.

Diumenge, 10 Agost 2014 08:56

Llàgrimes de sant Llorenç des del Mas Roig II

Publicat per

L’Associació Astronòmica de Girona instal·larà el seu camp d’observació al Mas Roig II de Llagostera, on a partir de les 21:00 h dels dies 12 i 13 d'agost, es farà un seguiment de la pluja d'estels dels Perseids, popularment coneguda com a Llàgrimes de sant Llorenç. L’activitat està oberta a tothom i és gratuïta. Per a més informació podeu consultar el web astrogirona.com. El Diari de Girona també en fa referència. Podeu llegir l'article des d'aquí.

Dissabte, 09 Agost 2014 15:37

Es busquen 3 cadells perduts a Llagostera

Publicat per

El passat dimarts 5 d’agost es van perdre 3 dels 5 cadells que apareixen a la fotografia pel veïnat de Panedes. Els gossos tenen un mes i mig i els amos els estan buscant. Si algú els veu o en sap alguna informació podeu contactar amb el 609 77 71 51.  

 

Els Mossos d’Esquadra han tingut coneixement que darrerament alguns veïns del Gironès han rebut trucades fent-se passar per treballadors de CatSalut proposant una visita a domicili per tal de fer-los una enquesta de Salut. Un cop al domicili els hi venien productes que presumptament milloraven el seu benestar.

Us informem que des de CatSalut MAI es concerta la cita al domicili telefònicament i MAI s‘ofereixen regals o es venen productes quant es realitzen.

En cas de rebre una visita o trucada us demanem que ho poseu en coneixement de la Policia Local trucant al 972 80 55 80.

Dimecres, 06 Agost 2014 13:26

Celebració dels 65 anys dels nascuts el 1949

Publicat per

Si vas néixer l’any 1949 i tens ganes de celebrar el teu 65è aniversari en bona companyia, posa’t en contacte amb la Isabel Boadella (972 830 463) o la Mª Carmen Vila (972 830 115).
Per més informació consulteu el cartell adjunt a continuació.

Dissabte, 02 Agost 2014 16:07

El Butlletí 27 a la venda

Publicat per

El número 27 de la revista local El Butlletí ja és al carrer on destaca l'ampli recull de fotos de la Festa Major, el reportatge sobre Can Caciques, l'entrevista a l'Àfrica Ramis com a llagosterenca arreu del món (viu a la Xina) i l'article dedicat a l'Ignasi Casadesús a l'apartat el Racó dels Artistes,. A part d’això, hi trobareu, com sempre les col•laboracions habituals.

Divendres, 01 Agost 2014 12:02

Ple ordinari del mes de juliol

Publicat per

Amb el vots favorables de l’equip de govern i el vot en contra d’Alternativa per Llagostera el Ple municipal del mes de juliol, va aprovar el canvi de tarifes de venda d'aigua potable presentades per l’empresa Aqualia, encarregada de gestionar els serveis d’abastament i sanejament de l’aigua a Llagostera.