ELPOLLTV

Dic24042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Dimarts, 28 Octubre 2014 07:50

Es busquen anècdotes viscudes al Bell-Matí

Publicat per
La propera primavera es publicarà el llibre del 50è aniversari del Grup Excursionista Bell-Matí el qual farà un repàs a la història de l’entitat. Si algú que hagi estat vinculat amb l’entitat vol fer la seva aportació explicant alguna anècdota o algun moment viscut amb el grup excursionista al llarg d’aquests 50 anys pot enviar un correu electrònic abans del 20 de novembre a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Dilluns, 27 Octubre 2014 17:48

IV Marxa de Torxes per la independència

Publicat per

La IV Marxa de Torxes per la independència ha desfilat pels carrers de Llagostera aquest dissabte al vespre. La marxa, organitzada per les seccions locals de CiU, ERC, ICV-EUiA, JNC i Rcat, Alternativa per Llagostera i JPLT, va començar a la plaça del Castell i va acabar a la Plaça Catalunya amb un sopar popular organitzat per Llagostera per la independència.

Un any més, l'Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Gironès i els ajuntaments de 21 municipis de la comarca, entre ells Llagostera, han organitzat, conjuntament, el 'Bus de Nit' de les Fires. L’objectiu és que els joves de la comarca es puguin desplaçar de nit amb transport públic a les Festes de Sant Narcís. Amb el carnet jove de Calaviudi s’ofereix el 50% de descompte en el preu del Bus Nit els dies 24, 25, 31 d‘octubre i 1 de novembre. Per a beneficiar-se del descompte cal presentar el carnet Jove CLV a l’espai Jove de Llagostera. Més informació i horaris al Facebook de Calaviudi

Dimecres, 22 Octubre 2014 07:39

El Bell Matí, 50 anys fent poble i fent país

Publicat per

El periodista Joan Ventura dedica la seva columna al Grup Excursionista Bell Matí. Per Ventura, “en aquest país hi ha entitats que des de la modèstia i el voluntariat han fet una feina enorme, sovint massa poc reconeguda”. Podeu llegir l’article publicat a El Punt Avui des d’aquí.

Llagostera ha acollit avui un dels punts d’avituallament de la ruta organitzada pels Amics dels Clàssics de Flaçà. L’entitat llagosterenca Amics del Motor de Llagostera s’ha ocupat de la logística amb la instal·lació d’una carpa al pàrquing de terra de davant de Correos. D’aquesta manera els Amics del Motor de Llagostera, han escalfat motors per a la II ruta dels Carrilets prevista pel proper dissabte 25 d’octubre.

La campanya 'Ara és l'hora' ha tornat a mobilitzar milers de voluntaris arreu de Catalunya amb una nova onada de la Gigaenquesta. A Llagostera s'ha desplegat una gran lona a la façana del Casino i s'han penjant missatges escrits per llagosterencs a la Plaça Catalunya.

Dijous, 16 Octubre 2014 08:07

Guanyadors del concurs Instagram Your City Llagostera

Publicat per
Els instagramers @carnsgascons_com, @owirto i @david002d són els guanyadors del concurs Instagram Your City Llagostera celebrat aquest diumenge en el marc de la XII Fira del Bolet. Hi han participat 104 instagramers dels quals 82 són usuaris de la xarxa social i la resta acompanyants.Durant els dies 12 i 13 d’octubre s'han publicat 486 fotografies a Instagram, les quals varen ser vistes per 46.642 usuaris i van obtenir 21.916 likes.

La Policia Local de Llagostera ha detingut un jove de 24 anys de nacionalitat marroquina i veí de Llagostera quan presumptament pretenia extreure gasoil a dos camions estacionats al municipi.
La detenció s’ha produït aquest dimecres a les 5 de la matinada quan una patrulla de la Policia Local fent tasques de vigilància i seguretat ciutadana han vist com tres persones sortien corrents del costat d’uns camions estacionats a l’Avinguda Canigó.
Els agents han iniciat una persecució a peu fins localitzar un jove que es trobava amagat estirat a terra dins d’un marge. En el registre efectuat al jove, s’ha localitzat un tornavís a la butxaca. Els agents han pogut comprovar com els dipòsits de dos camions estacionats havien estat manipulats amb la intenció d’extreure’n el gasoil.
Els agents han procedit a la detenció del jove acusat d’un presumpte robatori amb força en grau de temptativa. L’home detingut ha estat derivat als Mossos d’Esquadra de Girona.


Dimarts, 21 Octubre 2014 10:00

Recaptació per en Ramon de Can Font

Publicat per

Perquè tothom es mereix un enterrament digne, s’està duent a terme una recaptació de fons per l’enterrament d’en Ramon Martínez Carbonell, masover de Can Font.

Encara falten per recaptar 1.150€.


Per participar-hi podeu fer el vostre donatiu al següent número de compte:
ES15 2100 0083 8501 0180 4647 (La Caixa)


 

 

 

 

 

Dimecres, 15 Octubre 2014 12:45

Ara és l’hora, des de Llagostera

Publicat per

L’Assemblea Nacional Catalana ha organitzat pel proper diumenge 19 d’octubre l’acte central de la seva campanya ‘Ara és l’hora’ a la Plaça Catalunya de Barcelona. La concentració, que està prevista a les 12h comptarà amb la presència de Muriel Casals, Carme Forcadell, Francesc Homs, Josep Rull i Oriol Junqueras entre d’altres.

Des de Llagostera per la independència s’ha organitzat un autobús per anar a l’acte. Els tiquets es poden comprar a la llibreria Sureda per 8€ i l’hora de sortida és a les 10.30h davant l’aparcament de la Policia Municipal.

Per més informació podeu consultar aquí.