ELPOLLTV

Div29032024

Error
  • JUser: :_load: No es pot carregar a l'usuari amb id: 46

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Dijous, 10 abril 2014 20:12

Un grup de Germanes africanes visita Llagostera

Publicat per

Un grup de Germanes que pertanyen a l'Institut de Religioses de Sant Josep de Girona, la majoria d’elles procedents d’Àfrica han visitat aquest matí Llagostera per conèixer el poble natal de la seva Mare Fundadora, la llagosterenca Maria Gay Tibau.

Dijous, 10 abril 2014 10:53

Nou sorteig de regals a l’Hort de l’Avi

Publicat per

La pluja de regals a l’Hort de l’Avi no s’acaba mai. I és que ara teniu més possibilitats d’aconseguir un premi! Tots els clients que comprin per un import igual o superior a 7€ podran agafar una butlleta de la caixa dels premis. Premis com productes de la botiga, fruites o descomptes estaran entre les butlletes premiades. No obstant, no totes les butlletes tindran premi, també hi haurà la típica “un altre cop serà” que us encoratjarà a seguir buscant una butlleta guanyadora.

Dimecres, 09 abril 2014 17:35

Arriba la VII edició del Mercat Romà

Publicat per

El poble acollirà el proper diumenge 13 d’abril, la setena edició del Mercat Romà amb un seguit d’activitats que començaran a les 10:45 i s’allargaran fins a les 21 hores al nucli antic.
Els actes destacats de la programació són el campament romà, desfilades de Manaies, espectacles i exhibicions de gladiadors, cercaviles musicals, danses, malabars, activitats infantils passejades amb burros i ponis i espectacles de foc. A més a més, hi haurà una vuitantena de parades ambientades a l’època romana distribuïdes pels carrers i places del nucli antic.
Els visitants al Mercat Romà tindran l’oportunitat de pujar fins al campanar de Llagostera que romandrà obert durant tot el dia.
El Mercat Romà donarà el tret de sortida a l’àmplia programació de Setmana Santa que s’allargarà fins al 21 d’abril i que inclou desfilades dels Manaies pels carrers de Llagostera per fer el lliurament del penó, la representació de diverses escenes teatralitzades de la Passió a l’aire lliure i la Processó de Divendres Sant, entre d’altres activitats.

Un grup de residents de la Residència Josep Baulida de Llagostera ha visitat aquest dimecres l’exposició fotogràfica de Ricard Solà, al local social. L’exposició romandrà oberta fins al 27 d’abril, tots els dissabtes, diumenges i festius d’11h. a 14h. i de 17h. a 20 h.

Dimecres, 09 abril 2014 07:47

Una Creu que fa justícia

Publicat per

El periodista Joan Ventura dedica "La Galeria" d'aquest dimecres publicada al diari El Punt Avui, a la Creu de Sant Jordi que ha rebut el Casino Llagosterenc. Podeu llegir l'article des d'aquí.

L’Ajuntament de Llagostera ha emès un BAN per recordar la necessitat de realitzar neteges periòdiques (no només els mesos d’estiu) de les parcel·les. En el BAN s’informa que tots aquells ciutadans que abans del dia 15 de maig no hagin realitzat voluntàriament la neteja de les parcel·les de la seva propietat seran sancionats. Podeu veure el BAN des de llagostera.cat

La Policia Local de Llagostera ha tingut coneixement que s’estan realitzant trucades telefòniques a persones grans del municipi fent-se passar per una suposada empresa contractada per l’Institut Català de la Salut o des del CAP. Amb la trucada s’indica que es farà una visita al domicili per continuar uns tràmits i un cop fan la visita aprofiten per robar. Des de la Policia Local de Llagostera es recomana no concertar cap visita i fer arribar aquesta informació a amics i familiars de persones grans. Per qualsevol dubte o sospita us podeu posar en contacte amb la Policia Local de Llagostera trucant al 972 80 55 80.

Un any més l’entitat Llagostera en Flor ha convocat el concurs de cartell de l’Exposició de Flors, Plantes i Aparadors de Festa Major. El cartell guanyador s’editarà i servirà per promocionar l’Exposició i el seu autor/ a rebrà 150 euros en metàl·lic. El termini de presentació finalitza el 18 de maig i les obres s'han de presentar a la perruqueria Mir i a la Llibreria Sureda.
Podeu consultar les bases i ampliar la informació des d’aquí.

Darrerament s’està realitzant al municipi una campanya dirigida als propietaris de gossos. I és que és obligatori estiguin censades a l’Ajuntament a part de dur el microxip o tatuatge identificador.
De moment la policia no ha denunciat cap infracció  però ho començarà a fer quan s’acabi la campanya informativa a mitjans d’abril.
Per tant recordeu, si teniu un gos o gossa, censeu-lo al Ajuntament i porteu-lo  ben identificat.

Dilluns, 07 abril 2014 11:22

Signatures per optar a Europa

Publicat per

El llagosterenc Eduard Carreras i altres persones afectades per malalties minoritàries han decidit formar una Agrupació d'Electors anomenada DER amb l'objectiu de fer polítiques socials al Parlament Europeu. Per poder-se presentar necessiten recollir 15.000 signatures abans del proper divendres 11 d'abril. Descarrega el full de recollida de signatures des d'aquí