ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Dijous, 12 Setembre 2013 10:03

El carrer Ricard Casademont serà d’un sol sentit

Publicat per

Els veïns de la zona i l’Ajuntament de Llagostera es varen reunir el passat 5 de setembre per a solucionar els problemes de circulació del carrer Ricard Casademont. L’Ajuntament va presentar la proposta de millora que consistia en convertir el carrer a una sola direcció en sentit cementiri per donar continuïtat al trànsit del carrer Ganix. Després de la valoració veïnal, es va decidir convertir el carrer en sentit únic des del cementiri fins a l’encreuament amb el carrer Rafael Mas, per això aquests dies s’està procedint a col·locar la nova senyalització. La circulació en sentit únic tindrà caràcter de prova durant 30 dies – coincidint amb l’inici del curs escolar-.

Dimecres, 11 Setembre 2013 18:53

Llagostera participa a la Via Catalana

Publicat per

Tal com estava previst a les 17:14 hores centenars de milers de persones s'han agafat les mans per formar part de la cadena humana de 400 quilòmetres per reclamar la independència de Catalunya. Més de 500 llagosterencs s’han desplaçat fins a diversos punts, la majoria entre Vidreres, Sils, Caldes de Malavella i Fornells. Fins i tot la Colla Gegantera hi ha participat amb els gegants. L’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, també ha participat i celebrat l’èxit de la Via Catalana. Demà us oferirem un vídeo amb els millors moments. 

Dimecres, 11 Setembre 2013 11:44

Més de 300 persones a Terra Negra

Publicat per

Més de 300 persones han participat aquest matí a l’acte de germanor i esmorzar popular a Terra Negra just al punt on conflueixen els termes municipals dels municipis de Tossa de Mar, Vidreres, Caldes de Malavella i Llagostera. Aprofitant la trobada anual a Terra Negra per la Diada de Catalunya, Llagostera per la Independència ha organitzat la primera recollida d'instàncies de la campanya “Signa un Vot per la Independència”.

Els Mossos d'Esquadra han detingut un lladre que va atracar a punta de ganivet un supermercat Schlecker de Llagostera. Els fets van passar el passat 28 d'agost quan l'home va entrar a l'establiment i va amenaçar la caixera posant-li el ganivet al ventre. La treballadora li va donar 152 euros que tenia de la recaptació del dia. L'endemà, la policia va rebre una trucada des d'una cabina de Llagostera d'un home que assegurava ser l'autor del robatori. Una patrulla va anar fins a la cabina i va localitzar el lladre, que va confessar els fets. Allà, va quedar detingut per un delicte de robatori amb violència i intimidació. Després de declarar davant del jutge, ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Font: ACN

Dilluns, 09 Setembre 2013 06:57

Signa un Vot per la Independència

Publicat per

Aprofitant la trobada anual a Terra Negra per la Diada de Catalunya, Llagostera per la Independència ha organitzat la primera recollida d'instàncies de la campanya “Signa un Vot per la Independència”. “Signa un Vot per la Independència” és una campanya promoguda per l'Assemblea Nacional Catalana”  per demanar al Parlament que esgoti totes les vies possibles per celebrar la consulta i que, en cas que aquesta no s'autoritzi o que l'Estat no n'accepti el resultat, declari unilateralment la independència. La iniciativa es basa en el dret de petició que reconeix la legislació catalana, espanyola i internacional i que permet als ciutadans demanar a qualsevol administració que actuï en una matèria que afecta el seu interès o el del conjunt de la societat.

Llagostera per la Independència muntarà una taula amb una urna per informar sobre la campanya i recollir les instàncies signades i fer els tràmits reglamentaris per fer-les arribar al Parlament. Per tal de poder validar les signatures, és imprescindible presentar el document d'identitat. Llagostera per la Independència té previst organitzar altres recollides d'instàncies més endavant. Per a més informació, podeu consultar http://einesxestat.cat/eines/

Multitud de catalans s'han sumat aquest diumenge a la iniciativa promoguda pel col·lectiu #esteladesalcim de fer onejar senyeres i estelades als cims de Catalunya aquest diumenge a les 12 del migdia. Els participants han pogut deixar constància dels seus ascensos al web del col·lectiu, www.esteladesalcim.cat, on es pot consultar un recull de fotografies dels diversos pics proposats i dels que s'han coronat. La iniciativa es plantejava com un acte de suport a la Via Catalana. 

Font: ACN

L’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria ha fet una crida per animar als veïns del municipi a penjar senyeres als balcons de les façanes dels habitatges amb motiu de la Diada de Catalunya de l’11 de setembre. Precisament aquest divendres l’Ajuntament ha estrenat i col·locat una senyera de 12 metres quadrats a la torre de la muralla. 

El Servei Comarcal de Català del Gironès durà a terme els dies 16, 18 i 19 de setembre, a Llagostera, les inscripcions per als cursos de català i el Voluntariat per la llengua per al període octubre 2013- febrer 2014. Com en anys anteriors, totes les persones interessades a fer algun curs de català o bé apuntar-se al programa de voluntariat lingüístic han de passar durant aquests dies, de 17 a 20 h, per la sala polivalent de la biblioteca, on podran informar-se de l‘oferta formativa, fer proves de nivell, etc.Més informació a llagostera.cat

Dimarts, 03 Setembre 2013 22:14

Presentació del Servei local d’orientació familiar

Publicat per

Aquest dimecres 4 de setembre a les 19 h tindrà lloc la presentació del Servei local d’orientació familiar. L’acte tindrà lloc a la sala polivalent de Biblioteca Julià Cuiller a càrrec de M.Helena Tolosa Costa, orientadora familiar. L’escola de mares i pares ofereix un espai on poder parlar, escoltar, compartir, aprendre i resoldre dubtes, inquietuds i èxits en relació a l’educació dels infants i adolescents. Més informació sobre l‘acte de presentació a www.llagostera.cat