ELPOLLTV

Dij25042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Dilluns, 16 Setembre 2013 07:43

Avaria en el subministrament d'aigua potable

Publicat per

Una avaria a la xarxa de subministrament d’aigua potable localitzada al carrer Ferrer ha deixat sense aigua diversos carrers del centre del poble, entre ells els Consellers i la Plaça Catalunya. L’avaria es va registrar ahir al vespre quan faltaven pocs minuts per a les vuit del vespre.En aquests moments s’està treballant per solucionar el problema, segons ha informat la companyia Aqualia, encarregada de la gestió de l’aigua. 

Per segon any consecutiu l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Llagostera participa i col·labora a la Cursa de transports interurbans que tindrà lloc el proper 23 de setembre. No es tracta d'una carrera, sinó d'una comparativa cívica de cost econòmic, impacte ambiental i temps de viatge entre cotxe i transport públic. Per a participar es busquen voluntaris per fer el trajecte Llagostera – Girona en bicicleta, moto, cotxe particular o transport públic. Els interessats han de contactar amb l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Llagostera trucant al 972831707 o bé enviant un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Diumenge, 15 Setembre 2013 12:44

Josep Rull visita Llagostera

Publicat per

El secretari d’organització de CDC Josep Rull, ha visitat aquest diumenge Llagostera per participar a l’arrossada anual organitzada per la secció local de Convergència. A les dotze del migdia el local social de La Caixa s’ha omplert de gent per escoltar la xerrada “Què està passant a Catalunya?” a càrrec de Rull. L’acte ha estat presentat pel President local de Convergència, Narcís Llinàs i l’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria. Entre els assistents hi havia el senador gironí de CiU Joan Bagué i diversos representants de la JNC. 

Els llagosterencs Patrick Blariau, Benito Martínez, David Ventura, David Oliveras, Joan Xirgu, Joan Macarro i Marc Herrera han participat a la 34a Marxa de resistència Matagalls-Montserrat. D’aquest, Benito Martínez i Joan Macarro han estat els primers amb un temps de 13 hores i 10 minuts.

Diumenge, 15 Setembre 2013 07:55

Llagosterenques a la Matagalls-Montserrat

Publicat per

Aquest cap de setmana es celebra la 34a Marxa de resistència Matagalls-Montserrat on 3000 participants es proposen fer 84 quilometres en menys de 24 hores. A la foto les llagosterenques Geni Exposito i Fina Quer i la viguetana Montse Álvarez en el moment de la sortida des del Coll Formic.

Divendres, 13 Setembre 2013 07:27

Inscripcions a la catequesi

Publicat per

Els dies 19 i 20 de setembre es podran realitzar les inscripcions a la catequesi. Els interessats poden dirigir-se a la rectoria de Llagostera situada al número 3 del carrer Processó de 5 a 7 de la tarda i també d’11 a 13 h el dijous.

Dijous, 12 Setembre 2013 12:51

Els alumnes de primària tornen a les aules

Publicat per

Els alumnes d’educació infantil i primària de les escoles Lacustària i Puig de les Cadiretes han començat avui el curs 2013-2014. Els alumnes de secundària de l’Institut de Llagostera començaran les classes el proper dilluns 16 de setembre. 

Dijous, 12 Setembre 2013 10:03

El carrer Ricard Casademont serà d’un sol sentit

Publicat per

Els veïns de la zona i l’Ajuntament de Llagostera es varen reunir el passat 5 de setembre per a solucionar els problemes de circulació del carrer Ricard Casademont. L’Ajuntament va presentar la proposta de millora que consistia en convertir el carrer a una sola direcció en sentit cementiri per donar continuïtat al trànsit del carrer Ganix. Després de la valoració veïnal, es va decidir convertir el carrer en sentit únic des del cementiri fins a l’encreuament amb el carrer Rafael Mas, per això aquests dies s’està procedint a col·locar la nova senyalització. La circulació en sentit únic tindrà caràcter de prova durant 30 dies – coincidint amb l’inici del curs escolar-.

Dimecres, 11 Setembre 2013 18:53

Llagostera participa a la Via Catalana

Publicat per

Tal com estava previst a les 17:14 hores centenars de milers de persones s'han agafat les mans per formar part de la cadena humana de 400 quilòmetres per reclamar la independència de Catalunya. Més de 500 llagosterencs s’han desplaçat fins a diversos punts, la majoria entre Vidreres, Sils, Caldes de Malavella i Fornells. Fins i tot la Colla Gegantera hi ha participat amb els gegants. L’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, també ha participat i celebrat l’èxit de la Via Catalana. Demà us oferirem un vídeo amb els millors moments. 

Dimecres, 11 Setembre 2013 11:44

Més de 300 persones a Terra Negra

Publicat per

Més de 300 persones han participat aquest matí a l’acte de germanor i esmorzar popular a Terra Negra just al punt on conflueixen els termes municipals dels municipis de Tossa de Mar, Vidreres, Caldes de Malavella i Llagostera. Aprofitant la trobada anual a Terra Negra per la Diada de Catalunya, Llagostera per la Independència ha organitzat la primera recollida d'instàncies de la campanya “Signa un Vot per la Independència”.