ELPOLLTV

Dij18042024

Back Estàs aquí:Inici Esports

Esports

Diumenge, 07 Febrer 2016 21:26

Derrota per la mínima del Llagostera

Publicat per

La U.E. Llagostera ha jugat aquest cap de setmana al Mendizorroza contra l’Alavés, el líder de la lliga. Els llagosterencs han aconseguit mantenir la porteria a 0 durant la primera part, però el rival se’ls ha avançat amb un gol de Toquero al minut 57.
L’equip queda amb aquest resultat a la 22ena posició de la taula classificatòria.
El proper partit serà al Municipal de Palamós – Costa Brava el proper diumenge 14 de febrer a les 17h contra l’Albacete.


Podeu llegir la crònica del partit aquí.


Font: U.E. Llagostera i Liga Adelante


Dilluns, 01 Febrer 2016 12:59

Nou podi de la corredora Clara López Tintiñà

Publicat per
L’atleta del Club Atletisme Llagostera Clara López Tintiñà, ha pujat al podi del 31è Cros de Caldes de Malavella, celebrat ahir al circuit de La Rambla d’en Rufí. L’atleta llagosterenca va quedar en tercera posició amb un temps de 4 minuts i 47 segons, superada per les atletes barcelonines Carla Bisbal del C. A. Igualada (4’35”) i Laia Zurita del UGE Badalona (4’45”). En aquesta ocasió van córrer una distància de 1.300 m en un circuit exigent per el seu desnivell. Al final de la recta de sortida, la corredadora llagosterenca, es va col·locar en segona posició mantenint-la fins al darrer sospir, on en els darrers 20 m de la cursa, va ser superada per Laia Zurita.


Dissabte, 30 Gener 2016 21:20

Empat a 0 del Llagostera a casa

Publicat per

El Llagostera ha disputat el partit corresponent a la vint-i-tresena jornada de lliga al Municipal de Palamós – Costa Brava contra el Lugo.

L’equip s’ha mostrat més fort durant la primera part, no obstant no ha tingut oportunitats de marcar.

El partit ha destacat pel debut de Natalio, el darrer fitxatge de la U.E. Llagostera que ha sortit d’inici.

Podeu llegir la crònica del partit aquí.

El proper partit es jugarà el diumenge 7 de febrer contra l’Alavés al Mendizorroza.

Font: U.E. Llagostera


Dilluns, 25 Gener 2016 10:52

CA Osasuna 3-0 UE Llagostera-Costa Brava

Publicat per

El Llagostera cau derrotat a Pamplona. Un Osasuna en gran estat de forma s'imposa amb un contundent 3 a 0 tot i les ocasions dels de la Costa Brava.

Podeu seguir llegint la notícia des d'aquí.

Font: U.E. Llagostera-Costa Brava

L’atleta alevina del Club Atletisme Llagostera Clara López Tintiñà, va pujar ahir al podi del 15è Cros Vila de Salt, celebrat al Circuit Pla dels Socs. La llagosterenca, va quedar subcampiona i proclamada campiona provincial.

Dilluns, 18 Gener 2016 13:22

Real Zaragoza 1-0 UE Llagostera-Costa Brava

Publicat per

Partit corresponent a la Jornada 21 de la Liga Adelante. El Real Zaragoza, un vell conegut pels d'Alsina, arribava al partit amb moltes necessitats, igual que el conjunt visitant. 

Podeu seguir llegint la notícia des d'aquí.

Font: U.E. Llagostera-Costa Brava

Ahir diumenge 17 de gener s'ha celebrat, al pavelló de Fontejau, el XVIII CAMPIONAT TERRITORIAL DE PATINATGE ARTÍSTIC DE GRUPS XOU.

El Club Patinatge Llagostera hi ha participat amb dos grups xou: en les categories de XOU PETIT i XOU JUVENIL. En la categoria del grup xou petit, el grup entrenat per Mireia Malagón, ha quedat classificat en 1ª posició amb la coreografia "I TU, QUIN MÓN VOLS?", i en la categoria de grup xou juvenil, el grup entrenat per Judit Fontcuberta, ha quedat  classificat en 4ª posició amb la coreografia "BARALLA DE CARTES".

Ambdós grups s'han classificat per participar en el campionat de Catalunya que tindrà lloc a Vic els dies 30 i 31 de gener.

Enhorabona patinadores !!

Dilluns, 11 Gener 2016 07:59

UE Llagostera-Costa Brava 0-1 CD Leganés

Publicat per

Els d'Oriol Alsina arribaven amb moltes necessitats al partit davant el Leganés. Els de Garitano, per la seva part, arribaven des de la part tranquila de la classificació i encaraven un partit amb moltes baixes, sobretot a la part ofensiva.

Podeu seguir llegint la notícia des d'aquí.

Font: U.E. Llagostera-Costa Brava

Dilluns, 04 Gener 2016 08:02

UD Almería 2-1 UE Llagostera-Costa Brava

Publicat per

La tornada a la feina després de les curtes vacances de Nadal semblava ser capritxosa a l’enfrontar, en un partit de vital importància, a dos equips necessitats de punts per sortir de les posicions de descens com eren l'Almeria i el Llagostera. 

Podeu seguir llegint la notícia des d'aquí.

Font: U.E. Llagostera-Costa Brava

Miquel Orobitg, resident a Llagostera i soci de MIFAS, es retira com a esportista paralímpic després de 22 anys en el món del tir.

Orobitg, es va iniciar en el Tir Olímpic l'any 1983, quan encara residia a Suïssa. Durant molts anys, va competir a nivell de club i més endavant en competicions a nivell nacional.

L'any 1991, es va traslladar amb els seus pares a Llagostera on va conèixer a una persona que li va obrir les portes a ell i al seu pare, per participar com a voluntaris en els Jocs Paralímpics de Barcelona.

Després de parlar amb un membre de la selecció espanyola, al 1993 se li va oferir la possibilitat de participar en el Campionat d'Espanya. A partir d'aquest moment i aconseguint uns resultats sorprenents en aquest campionat, va ser seleccionat per participar per primera vegada a nivell internacional per Espanya en el 1994.

Així doncs, des de 1994 i fins al 2012, Orobitg va formar part de l'equip nacional participant en un total de 6 campionats d'Europa, 6 campionats del Món i 5 Jocs Paralímpics.

El seu major èxit va ser en el 1998, quan va guanyar la medalla d'or per equips en el Campionat del Món de Santander (Cantàbria).

A nivell individual, el 2000 va quedar quart en els Jocs Paralímpics de Sydney (Austràlia) ia un sol punt de la medalla de bronze.

Orobitg ha quedat 48 vegades campió d'Espanya.

Font: Grup MiFas