ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Esports

Esports

Divendres, 22 Maig 2015 00:17

Derrota amarga del Llagostera a casa

Publicat per

La Unió Esportiva Llagostera ha trencat, malauradament, la seva ratxa de quinze jornades sense perdre. La derrota s’ha produït contra l’Albacete al Municipal de Palamós – Costa Brava on els locals han estat lleugerament inferiors.

D’aquesta manera el somni de jugar el play off d’ascens a primera divisió queda encara més lluny tot i que l’equip es manté a la 7a posició de la taula.

El proper partit és el Girona – Llagostera (diumenge 24 de maig a les 16.15h)


 

 

La Unió Esportiva Llagostera té cada vegada més a prop la possibilitat de jugar el play off d’ascens a primera divisió.

Aquest cap de setmana l’equip va jugar contra el Ponferradina i es va endur del camp del rival una victòria amb un gol de Perea al minut 94.

Amb la jornada finalitzada el Llagostera ascendeix a la 7a posició a falta de quatre jornades pel fi de la Lliga.

Els partits que resten per jugar són:

Llagostera – Albacete (dijous 21 de maig a les 21h)

Girona – Llagostera (diumenge 24 de maig a les 16.15h)

Llagostera – Mirandés

Valladolid - Llagostera


 

 

 

 

La U.E Llagostera segueix despertant admiració entre els mitjans de comunicació esportius d’arreu de l’estat espanyol. Aquest dilluns el programa Planta Segunda de Canal Plus ha tingut de convidat al director esportiu del primer equip de la U.E Llagostera, Oriol Alsina, per repassar la jornada futbolística i per parlar del que alguns anomenen “el miracle del Llagostera” Podeu veure el vídeo des d’aquí.


 

 

 

Diumenge, 10 Maig 2015 20:46

Empat a 0 amb el somni encara vigent

Publicat per

El Llagostera ha assolit avui un nou empat a 0 gols al Municipal de Palamós – Costa Brava, amb el Numància, rival directe pel play-off d’ascens.

L’equip acumula així 14 jornades sense perdre i es manté en la vuitena posició.

Per llegir la crònica del partit feu clic aquí.


 

 

El Llagostera segueix fent camí a la segona divisió, mantenint-se en posicions altes de la taula classificatòria. Avui s’ha enfrontat al Real Betis, líder de la classificació. Tot i començar amb un gol a favor, el partit ha acabat 2 a 2. Un empat que manté el somni del Llagostera, que més que un somni és ja una realitat.


 

Diumenge, 26 abril 2015 19:34

Nou empat de la U.E. Llagostera

Publicat per

La Unió Esportiva Llagostera ha rebut un dels rivals més difícils d’aquesta Segona Divisió: el Real Sporting. Tot i això, l’equip ha sabut plantar cara i mantenir el marcador a zero. El resultat final doncs ha estat 0-0. Més de 3.000 espectadors han vist com el Llagostera controlava el partit.
L’equip es manté així en la vuitena posició de la taula classificatòria amb 49 punts.

Si voleu llegir la crònica del partit feu clic aquí.

 

Font: U.E. Llagostera

 

Dilluns, 20 abril 2015 12:45

El Llagostera segueix en ratxa

Publicat per

L’equip llagosterenc va endur-se ahir un punt de Tenerife després d’un empat a zero. D’aquesta manera, la Unió Esportiva Llagostera continua la seva ratxa sense perdre i continua en vuitena posició.
Per llegir la crònica del partit feu clic aquí.
Font: Liga Adelante


 

Dissabte, 11 abril 2015 21:54

El Llagostera porta 10 partits sense perdre

Publicat per

Després de jugar tota la segona part contra 10, el Llagostera ha empatat a 0 el seu partit al Municipal de Palamós – Costa Brava contra l’Alcorcón.
L’empat permet als gironins seguir a la zona mitja-alta de la classificació i acumular una ratxa de 10 partits sense perdre.
Podeu llegir la crònica del partit aquí.
Font: U.E. Llagostera


 

El Llagostera ha començat els tràmits per convertir-se en Societat Anònima Esportiva.  Per això, el club posa a disposició dels seus socis primer, i del públic després, accions del club. Cada acció té un import de 231€ i els socis amb dret a compra en podran comprar un màxim de 10. El període de compra pels socis ha començat avui i s’allargarà fins el 9 de maig. A partir del 10 de juny podrà adquirir accions tothom qui ho desitgi fins al 9 de juliol, moment en que s’acabarà la venta d’accions. Per més informació podeu contactar amb el club.

Font: U.E. Llagostera


 

 

Dimarts, 07 abril 2015 17:07

Vols ser voluntari de la Trail Walker 2015?

Publicat per

La cursa solidària organitzada per Intermón Oxfam sortirà d‘Olot fins a Sant Feliu els dies 18 i 19 d‘abril passant per Llagostera. Més de 40 voluntaris llagosterencs hi participaran activament donant assistència a l’organització i participants.

Un any més el local polivalent de Llagostera és un dels punts d’avituallament i control escollits per l’organització. Si estàs interessat en col·laborar envia un correu amb les teves dades a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  o bé truca al 667732409. Properament es convocarà una reunió amb tots els voluntaris.

Per a més informació sobre la Trail Walker podeu consultar el web http://trailwalker.intermonoxfam.org