ELPOLLTV

Dic24042024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Meteorologia

Meteorologia

Divendres, 24 Juliol 2015 12:06

Temperatures més suaus i pluges

Publicat per

Tindrem temperatures més suaus i  algunes pluges, especialment el divendres a la nit i dissabte al matí, diumenge ja farà més Sol.. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 31 Juliol 2015 13:35

Temperatures més suaus i pluges

Publicat per

Tindrem un dissabte amb força núvols, però el diumenge ja farà més Sol, amb temperatures agradables. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 04 Setembre 2015 11:15

Temperatures molt suaus i algunes pluges

Publicat per

Primer cap de setmana de setembre amb temperatures molt suaus i algunes pluges divendres i matinada de dissabte, diumenge ja farà molt més sol. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Dijous, 10 Setembre 2015 11:32

Cap de setmana de Diada molt variable

Publicat per

Cap de setmana de Diada molt variable. Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Divendres, 18 Setembre 2015 13:42

Darrer cap de setmana de l'estiu

Publicat per

Temperatures agradables i cels variables, matins de Sol i tardes de núvols. Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Divendres, 25 Setembre 2015 10:54

Núvols prims, sense pluges i eclipsi total de Lluna

Publicat per

La nit de diumenge a dilluns la Lluna arribarà a la seva posició anual més propera a la Terra i a més s’eclipsarà, amb la màxima foscor a les 04.47. Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Divendres, 02 Octubre 2015 12:53

Tardor típica

Publicat per

Tindrem un cap de setmana variable, amb pluges i estones de Sol i temperatures suaus. Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Divendres, 09 Octubre 2015 12:08

Una Fira del Bolet tranquil·la

Publicat per

Tindrem un cap de setmana llarg tranquil i amb temperatures suaus i sense previsió de pluja per la Fira del bolet. Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Divendres, 16 Octubre 2015 10:34

La tardor es consolida

Publicat per

Cap de setmana amb força núvols que deixaran un ambient gris i amb pluges que podrien arribar diumenge a darrera hora. Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Divendres, 23 Octubre 2015 11:59

Núvols a la vista

Publicat per

Tindrem un cap de setmana amb molts núvols, però sense pluja, i temperatures màximes agradables. Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.