ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Meteorologia

Meteorologia

Divendres, 19 Desembre 2014 19:13

Anticicló pre-hivern

Publicat per

El dilluns a les 00:03 arriba l’hivern astronòmic, acompanyat d’un cap de setmana amb alguns núvols prims i temperatures suaus per a l’època.Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 02 Gener 2015 18:30

Núvols prims i fred moderat

Publicat per

Pugen les màximes, les mínimes seran les habituals per l’època i els Reis podran seguir sense problemes l’estel  de Nadal.Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 09 Gener 2015 12:38

Boires i sol

Publicat per

Aquest cap de setmana tindrem boires i sol el dissabte i alguns núvols el diumenge, però amb temperatures menys fredes que dies enrere.Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 16 Gener 2015 12:26

Cometa Lovejoy i núvols

Publicat per

Tindrem pluja el divendres i el diumenge a darrera hora, però el dissabte el cel ens donarà una treva que podem aprofitar per observar el cometa Lovejoy.Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 23 Gener 2015 13:16

Boira matinera i temps assolellat

Publicat per

Cap de setmana molt tranquil, bàsicament amb Sol i fred, però amb temperatures no tan baixes com dies enrere. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 30 Gener 2015 13:13

Vent de poca intensitat a Llagostera

Publicat per

El temporal de vent sobre Catalunya no es deixarà notar amb intensitat a Llagostera i només ens deixarà intervals de núvols, i potser alguna feble precipitació el dissabte a la tarda. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 06 Febrer 2015 12:38

Cap de setmana de contrastos

Publicat per

Tindrem un dissabte ben ennuvolat, però un diumenge amb el Sol ben radiant i fent remuntar les temperatures. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 13 Febrer 2015 13:35

Clarianes a dojo

Publicat per

Aquest cap de setmana el passarem entre clarianes i núvols més densos, especialment el  dissabte, però amb temperatures suaus i potser alguna pluja feble el diumenge. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 20 Febrer 2015 15:17

Carnaval ventós

Publicat per

. Aquest cap de setmana tindrem un canvi de temps, amb pluges el dissabte i vent fort el diumenge, quan gràcies al vent el cel quedarà ben serè. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 27 Febrer 2015 13:39

Núvols durant el cap de setmana

Publicat per

.Tindrem núvols durant tot el cap de setmana,  però sense pluges  i amb temperatures en augment, suaus, de gairebé primavera. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.