ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Bàsquet

Bàsquet

La temporada 2017/2018 ja és història pel Club Bàsquet Llagostera. Després d’un intens any amb sis equips, la cloenda anual va posar punt i final al curs amb una sèrie d’activitats per tots els equips, la inauguració del Mur de la Fama i un sopar popular. Els més petits van posar en pràctica el que han après durant la temporada en els divertits partits contra els pares i mares. Seguidament, els Infantil i les Cadet van poder gaudir d’una sessió de bàsquet en cadira de rodes cortesia d’en Carles Manjon, que havia entrenat a Llagostera i que venia per MIFAS, i d’en Raúl Ortiz, veí de Llagostera que juga amb la selecció espanyola. Un cop acabats els últims entrenaments de la temporada, es va inaugurar el Mur de la Fama del Club Bàsquet Llagostera, format per figures d’alt nivell, com ara l’Albert Sàbat, en Guillem Jou, la Carla Jou, l’Alex Portas, l’Eduard Montiel, en Pere Fumadó, l’Anna Castelló i l’Ona Furst. A l’acte, hi van poder ser presents l’Albert Sàbat, la Carla Jou i en Pere Fumadó, que van comprovar l’entusiasme dels més petits del club. Finalment, la cloenda es va tancar amb un sopar popular amb més de 120 assistents, un reconeixement per tots els equips i una sessió de ball.
Divendres, 01 Juny 2018 07:34

Primer campus d’estiu de bàsquet

Publicat per

El Club Bàsquet Llagostera organitza, amb el suport de Sportgest, el primer campus d’estiu de bàsquet a Llagostera. Seran cinc setmanes plenes d’activitats d’esbarjo amb una atenció especial al bàsquet. Entre d’altres, es farà tecnificació de bàsquet personalitzada, gimcanes, tallers, competicions i concursos, visites de professionals, sortides a la piscina, etc. Les dates comprenen del 25 de juny al 27 de juliol, de dilluns a divendres de 9h a 13h i els nens i nenes del 2004 fins al 2009 es poden inscriure a la setmana o les setmanes que vulguin.

Per formular la inscripció, es pot entrar en el següent enllaç, en el Pavelló de dimecres a divendres de 19h a 21h o bé a les xarxes socials del club (Twitter, Facebook o Instagram). El preu de cada setmana és de 39 euros, mentre que el preu de les cinc setmanes completes és de 190 euros. S’aplicarà un 10% de descompte pels germans. Anima’t i passa un estiu envoltat de bàsquet i diversió.

T’hi esperem!

Dimarts, 07 Novembre 2017 08:40

Presentats els sis equips del Club Bàsquet Llagostera

Publicat per
El Club Bàsquet Llagostera va celebrar aquest passat diumenge la presentació dels equips de la temporada 2017/2018, on comptarà amb sis conjunts i un total de 76 jugadors/es, el que representa un 20% més que en l’anterior curs. Durant la presentació, es van fer les fotografies oficials i, posteriorment, cada un dels equips van poder gaudir d’un pica-pica. Finalment, el matí es va acabar amb el partit de l’Infantil Masculí que, malgrat arribar amb opcions fins al final, no va poder derrotar el CB Roses.
Dissabte, 04 Novembre 2017 09:04

El Club Bàsquet Llagostera presenta la temporada 2017-2018

Publicat per
El Club Bàsquet Llagostera ja ha iniciat la temporada 2017 - 2018. Aquest diumenge a les 10 h presentarà els equips i a les 12 es disputarà el partit de l’equip infantil masculí contra el CB Roses Blanc.

El Club Bàsquet Llagostera va constituir aquesta passat mes de gener una nova junta directiva totalment renovada. Amb Lluís Postigo com a president, el nou organigrama treballa per a la regeneració del club. Com a responsables de l’àrea esportiva van assumir els càrrecs Dídac Cortés (Llagostera, 1985) i Xavier Garcia (Mataró, 1984), amb qui parlem avui sobre els objectius a curt termini de l’entitat i com veuen la situació actual del bàsquet al poble.                              

Pregunta: Des que es va constituir la nova junta el mes de gener exerciu com a coordinadors de l’àrea esportiva. És un càrrec temporal o tindrà continuïtat la següent temporada?

Dídac: A finals de l’antiga junta, l’anterior coordinador va decidir abandonar el càrrec i entre l’anterior i la nova junta es va decidir que fóssim nosaltres, en Xavi i jo, els coordinadors com a mínim fins a final de temporada. Treballarem fins que s’acabi aquesta temporada i després la Junta decidirà què es fa  cares a la temporada 2017-18.

Xavi: De moment, el nostre compromís és fins al juny quan acaba la competició i ara els dos intentem cobrir totes les tasques que s’han de fer i preparar la propera temporada de la millor manera possible. Un cop arribem a final de la temporada, la junta i nosaltres dos valorarem què és el millor pel club.

P: Quins són els objectius per la propera temporada a l’àrea esportiva?

D: Consolidar els quatre equips d’aquest any més l’escola de bàsquet. Voldríem recuperar un equip Sènior i, poc a poc, treballar per intentar recuperar tots els jugadors de Llagostera que aquesta temporada estan jugant a fora, que són gairebé una cinquantena. També  engegarem una campanya d’activitats extraescolars als centres educatius del poble per mostrar als nens i nenes el potencial d’un esport com és el bàsquet.

X: El més important és potenciar la base i intentar ampliar el nombre de nens i nenes de l’escola de bàsquet. Pensem que amb la població que té Llagostera i tots els nens i nenes que hi ha, en tenim pocs a l’escola. Creiem que hi poden haver molts més, i sempre que hi hagi un bon número de jugadors en les categories inferiors ens assegurem que n’hi hagi a les categories superiors. Intentarem mantenir els blocs i que la gent tingui un al·licient més per seguir molts d’anys en el club.

P: Quins factors creieu que han causat que tants jugadors i jugadores de Llagostera estiguin jugant a clubs de pobles veïns?

D: Un dels factors podria ser que no érem prou competitius i ara nosaltres estem intentant reforçar la competitivitat, ja que creiem que va relacionada amb l’esforç, amb el treball i també amb el fet de passar-s’ho bé.

X: Potser quan els nostres jugadors i jugadores arribaven a l’adolescència no tenien una resposta adequada del club a les seves necessitats. Quan un és adolescent el que vol és o bé jugar amb els seus amics o bé jugar en el nivell que li correspon. Volem estar a l’alçada i donar resposta a tothom, tant a la gent que vol ser més competitiva com a la que no ho vol ser, i que tothom qui entri al pavelló per jugar a bàsquet trobi allà la resposta al que busca.

P: Així, com heu comentat abans,  una de les prioritats és intentar recuperar els equips sèniors?

D: Com a mínim en volem recuperar un però intentarem recuperar tant el masculí com el femení. La previsió és que la propera temporada ja hi hagi un masculí, i no defallirem en intentar recuperar el femení.

X: És molt important que hi hagi equips sèniors perquè és el mirall dels nens i nenes, i tots tindrien expectatives de continuar jugant a Llagostera. Si no veuen res més amunt de categoria Infantil, la imatge que poden tenir els nens i nenes de les categories més inferiors és que podran estar jugant al club només fins als catorze anys. Per aquesta raó farem el possible per intentar recuperar els equips sèniors.

P: El bàsquet té un fort competidor a Llagostera com és el futbol. A més, de cara a la temporada vinent hi haurà competidors, en plural.

D: D’entrada veiem de bon grat qualsevol iniciativa que prioritzi els equips base i els vulgui integrar de nens i nenes del poble. “ Sabem que la competència ho fa molt bé i això ens obliga a estar a l’alçada. Volem que el nens i nenes que tinguin dubtes a l’hora de triar l’esport que volen fer vegin en el nostre club una molt bona opció per passar-s’ho bé, per aprendre i per competir.

X: Si apareixen nous clubs de futbol, significa que hi ha una demanda, però els que vulguin fer futbol jugaran a futbol i els de bàsquet jugaran a bàsquet. Hi ha molts nens i nenes de Llagostera que volen fer bàsquet i som conscients que a moltes famílies els agrada l’ambient que es crea en aquest esport. Depèn de la nostra feina que es quedin o no, si fem la feina ben feta els nens i nenes es voldran quedar jugant a bàsquet.

P: Finalment, sembla evident que la junta ha entrat amb moltes ganes i amb moltes noves idees per la regeneració del club...

D: Fa setze temporades que estic en el club i fa pocs anys érem molts equips competint. Aquest any només som quatre i un equip d’escola de bàsquet i això et fa aflorar com una sensació de ràbia...

X: Sincerament, ha entrat gent amb molta energia, amb moltes idees, amb moltes ganes de fer coses noves. És positiu que hagin entrat a la junta molts pares i mares, ja que ells saben quines necessitats tenen i què volen fer perquè els seus fills i filles continuïn molts anys en el club. La sensació és que ha entrat gent molt activa i això és molt bon senyal. 


Llagostera ha culminat els actes de celebració del vint-i-cinquè aniversari del Pavelló Municipal d’Esports amb un partit de pretemporada de l’ACB, entre el Divina Seguros Joventut i l’ICL Manresa.
Les entrades per assistir al partit de commemoració dels 25 anys del pavelló Josep Mir de Llagostera, s’han esgotat, segons ha informat el Patronat Municipal d’Esports. En només dos dies les 500 invitacions gratuïtes s’han repartit entre els llagosterencs que les han sol·licitat. El partit es disputarà aquest divendres 9 de setembre entre el Divina Seguros Joventut i l’ICL Manresa, on hi juguen els llagosterencs Albert Sàbat i Guillem Jou. El partit començarà a les 20:30 h i l’accés al pavelló es podrà fer a partir de les 19:30 h.


Dimecres, 31 Agost 2016 20:39

El Club de Bàsquet Llagostera escalfa motors

Publicat per

El bàsquet de Llagostera comença la temporada el divendres 2 de setembre amb diverses rondes d’entrenaments per edats.

Els nens i nenes nascuts entre el 2005 i el 2008 entrenaran de 17.45h a 18.45h.

Els nens nascuts el 2004 o 2003 entrenaran de 18.45h a 20h.

Les nenes nascudes el 2004 o 2003 entrenaran de 20h a 21h.

Les inscripcions s’obriran el dia 5. Per a inscriure’s podeu acudir al 2n despatx del primer pis del pavelló els dimarts o els dijous de 20h a 21.30h. 


Dimecres, 31 Agost 2016 10:49

El Joventut i el Manresa jugaran a Llagostera

Publicat per
El proper divendres 9 de setembre es disputarà a Llagostera un partit de bàsquet entre el Divina Seguros Joventut i l’ICL Manresa, on hi juguen els llagosterencs Albert Sàbat i Guillem Jou. El partit, emmarcat dins dels actes de commemoració del vint-i-cinquè aniversari del Pavelló Municipal d’Esports Josep Mir, tindrà lloc a les 20:30 amb entrada gratuïta per a tots els llagosterencs que passin a recollir la seva invitació els dies 5, 6 i 7 de setembre de 9 a13h i de 17:30 a 19:30 h a les oficines del pavelló. Segons ha informat l'Ajuntament de Llagostera, cada persona podrà disposar d’un màxim de 3 invitacions. Els no llagosterencs també podran recollir invitacions el dia 8 de setembre. L’aforament està limitat a 500 persones. A la mitja part del partit, es faran diverses exhibicions a càrrec dels clubs llagosterencs de Bàsquet, Patinatge i Taekwondo. L’accés al pavelló es podrà fer a parit de les 19:30 h.
Dimarts, 31 Maig 2016 12:23

Setmana de portes obertes al CB Llagostera

Publicat per

El Club de Bàsquet Llagostera convida a la mainada a provar aquest esport en unes jornades de portes obertes.

Podeu consultar els horaris segons els anys de naixement al cartell adjunt a continuació.