ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Fútbol

Fútbol

Dilluns, 03 Juny 2013 07:46

El Llagostera B ja és equip de Segona Catalana

Publicat per

El Llagostera B no ha fallat aquest diumenge a la tarda en el darrer partit de la temporada al grup 16 de Tercera Catalana, i amb el resultat final de 3-2 davant el Vilartagues ha aconseguit la segona plaça final i el bitllet directe a Segona Catalana. Un altre èxit futbolístic dins la millor temporada de la història del club llagosterenc. podeu llegir la crònica del partit des de uellagostera.com

6 gols són els que ha fet el filial del Llagostera aquest dissabte al camp del Palamós deixant el marcador en un contundent 1 a 6. Els homes de Juanola i Perxachs han dominat els 90 minuts de partit. Tal com Juanola “ara falta rematar la feina a casa el proper cap de setmana contra el Vilartagues on la victòria o l’empat ens dóna l’ascens directe.

El projecte de la Unió Esportiva Llagostera a Segona Divisió B seguirà, com a mínim, una temporada més. Aquest dimecres s’ha confirmat la continuïtat del Director Tècnic del club, Oriol Alsina, que a partir d’ara treballarà per planificar una propera temporada 2013/2014 que estarà fortament marcada per l’austeritat. Més informació a uellagostera.com

El primer equip de Llagostera tanca la temporada 2012-2013 a Segona B amb un empat a 2 al camp de l’Atlètic Balears amb d'Enric Pi (m. 65) i Marc Sellarès (m. 90). Podeu llegir la crónica del partit des de uellagostera.com

Nou triomf del homes de Jordi Juanola i Albert Perxachs amb gols d’Aumatell i Xavi Pérez contra el Ca la Guidó. El filial del Llagostera suma 3 punts més després de dominar completament el partit tot i la bona actuació del porter visitant. El marcador final va quedar en 2-1.

Diumenge, 12 Maig 2013 22:25

Últim partit al Municipal amb derrota

Publicat per

El Mallorca B s’ha endut els 3 punts que necessitava després de guanyar al Llagostera (0-1) en un partit molt igualat. L’àrbitre ha anul·lat un gol a Nico en un fora de joc dubtós quan faltaven pocs minuts per acabar el partit. Aquest ha estat el darrer partit de la temporada de Segona B al Municipal. 

Diumenge, 12 Maig 2013 07:26

Nova victòria del Llagostera B

Publicat per

Tot i fer un mal partit el Llagostera B ha guanyat aquest dissabte (0-2 )contra el Coma Cros amb els gols de Guille de falta directa i de Muñoz en un contra atac i la gran actuació del porter Nico que ha estat vital per sumar els 3 punts. L’equip dirigit per Jordi Juanola segueix segon a la classificació. El proper partir serà divendres de la Festa Major a les 21 hores amb el  Ca la Guido.

 

Diumenge, 05 Maig 2013 20:08

El Llagostera B guanya al Bescanó B (2-0)

Publicat per

Si el primer equip del Llagostera ja té assegurada la permanència el seu filial segueix en zona d’ascens després de guanyar aquest cap de setmana (2-0) al Bescanó B. L’equip dirigit per Jordi Juanola va camí de signar una de les millors temporades. 

Diumenge, 05 Maig 2013 15:09

El Llagostera firma la permanència a Segona B

Publicat per

El primer equip del Llagostera ha segellat aquest migdia la permanència a Segona B després de guanyar per 0-1 al Binissalem. El Club ha fet una crida a l'afició per homenatjar a l'equip el proper diumenge a les 18 al municipal contra el Mallorca B, on la UE Llagostera donarà per finalitzada la temporada 2012-2013.

“Gràcies a la gent que ha vingut avui al Municipal!! Però ens haurem de plantejar si val la pena continuar perquè ens hem sentit sols!” i “Lamentable l’ambient d'avui al camp!! Sense el suport de Llagostera és molt difícil pensar en continuar aquesta lluita!!”
Es pot dir més fort però no més clar. Així de contundents s’han mostrat Oriol Alsina i la presidenta de la Unió Esportiva Llagostera Isabel Tarragó, mitjançant aquest dos missatges publicats a Twitter després del partit d’aquest diumenge contra l’Hospitalet que ha acabat amb empat a 1.