ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Comerç

Comerç

Divendres, 09 Octubre 2020 21:09

La Rostisseria Melvys no tanca aquest llarg cap de setmana

Publicat per

La Rostisseria Melvys adapta els seus horaris per satisfer les necessitats dels seus clients per aquest llarg cap de setmana. Obrirà dissabte, diumenge, dilluns i dimarts 13 d’octubre de 10 a 15.00h. Dimecres tancarà per descans del personal i a partir de dijous reobrirà amb els horaris habituals.

Per a encàrrecs podeu trucar al 872 993 143 o bé al 603 179 659.

Més informació a Facebook.

Dilluns, 10 Agost 2020 10:41

Amb aquesta calor, un gelat fresquet a Moments!

Publicat per

A la cafeteria – gelateria Moments hi trobareu gelats de tots els gustos per refrescar-vos en aquests dies d’estiu tant calorosos. A més a més també hi podeu menjar creps dolces o gaudir de la seva proposta de batuts amb totes les mesures de seguretat.

L’horari provisional és de dimarts a diumenge de 17h a 23 h.

Per estar al dia de les últimes novetats podeu consultar el seu Instagram.

Podeu consultar la carta a continuació (les creps salades només se serveixen a l’hivern)

Dijous, 25 Juny 2020 09:48

Piscina segura amb Piscines Sant Feliu

Publicat per
Aquest divendres 26 de juny Piscines Sant Feliu organitza la jornada “Piscina Segura” per presentar les novetats d’aquesta temporada per gaudir amb seguretat de les piscines. Amb la compra de qualsevol producte els clients s’emportaràn un fantàstic regal. Trobareu la botiga de Piscines Sant Feliu al número 18 del carrer Mestral del polígon industrial de Llagostera.

El proper dimecres 24 de juny, dia de Sant Joan, el Restaurant Can Panedes reobre les seves portes i encén de nou els fogons. Ho farà després de més de dos mesos d’haver tancat amb motiu de l’estat d’alarma i amb totes les mesures de seguretat. Per a més informació podeu consultar el seu web i seguir-los a les xarxes socials.

Dijous, 18 Juny 2020 13:29

Cuinats el Bon Gust amplia l'horari

Publicat per

A partir del 2 de juliol, Cuinats el Bon Gust amplia l'horari que tenia fixat fins ara i obrirà també els dijous i divendres. 

Amb una àmplia varietat de plats per emportar, Cuinats el Bon Gust ofereix també carns a l'ast i moltes propostes per encàrrec. 

Degut a la situació actual, es recomana fer l'encàrrec prèviament per evitar cues a l'establiment. Els encàrrecs es poden fer per telèfon al 972 83 29 72 o per WhatsApp al 685 83 49 31.

Actualment i fins el 28 de juny l'horari és dissabtes i diumenges de 8.30h a 15h. 

A més a més, enguany Cuinats el Bon Gust obrirà també el dia de Sant Joan i tenen un sorteig en marxa d'una coca de Sant Joan gentilesa de la Pastisseria Murgadella. 

La revetlla de Sant Joan, que se celebra la nit del 23 de juny, és una de les festes populars més arrelades a casa nostra. Aquest any, però, la nit de Sant Joan serà més especial que mai. L’Hotel Can Darder de Llagostera ens proposa passar una vetllada plena d’emocions i encant amb un menú exquisit en un entorn privilegiat, envoltat de natura i respectant totes les mesures de seguretat. I, en el cas que ja haguéssiu fet plans per sopar, podeu seguir la festa igualment a Can Darder.

Així mateix, pel dissabte 4 de juliol, l’Hotel Can Darder celebrarà una experiència maridatge gastronòmic i musical, un gran sopar concert amb tast de vins i un repertori de cançons amb la veu de Salva Racero.

Podeu fer les vostres reserves al número de telèfon 872 011 009 o bé al correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Dissabte, 13 Juny 2020 08:04

Massatges terapèutics a domicili

Publicat per
Aquest dies de confinament s’han agreujat els problemes musculars de moltes persones, en especial de la gent gran. L'osteòpata en craneosacral Laura Torres ofereix massatges terapèutics a domicili per a nens a partir de 8 anys, adults i persones grans.

Per aquest motiu s’ofereix un preu especial de 20 € per 25 minuts als majors de 65 anys i pensionistes.

Per a més informació podeu trucar al 699880262.

Dilluns, 01 Juny 2020 13:12

Cal Degollat reobre aquest dimarts

Publicat per
Després de 80 dies de confinament, el restaurant Cal Degollat reobre les portes. Ho farà aquest dimarts 2 de juny amb totes les mesures de seguretat dictades per les autoritats sanitàries.
Dimarts, 19 Maig 2020 12:38

Ca la Maria obre la terrassa aquest dijous 21

Publicat per

El Restaurant Ca la Maria de Llagostera reiniciarà l’activitat amb la reobertura aquest dijous 21 de maig de la seva terrassa. Ho farà amb una sèrie de mesures de prevenció i seguretat amb l’objectiu que els clients puguin anar-hi amb total confiança.

Es faran només dinars de dijous a diumenge i caldrà fer reserva prèvia al número de telèfon 972 83 13 34. Hi haurà dos torns d’àpats: per arribar de 13 h a 13.30 h (i dinar fins a 14.30 h, si hi ha reserves del segon torn), o per arribar de 14.30 h a 15 h.

A la terrassa s'han separat les taules deixant els dos metres de distància legalment establerts. No hi haurà carta física i podreu trobar el menú degustació i la carta al web o als perfils de les xarxes socials del restaurant. En cas de no tenir mòbil, hi haurà uns folis d'ús individual, que seran llençats un cop el client els hagi acabat d’utilitzar. A la seva disposició també hi haurà gels hidroalcohòlic per a la desinfecció de mans. Tot el personal de Ca la Maria treballarà amb mascareta.

Mentre duri la Fase 1, Ca la Maria tindrà disponible pels seus clients únicament l’espai de la terrassa amb els finestrals oberts.

Podeu consultar la carta des d'aquí.

Dijous, 07 Maig 2020 18:58

Cuinats el Bon Gust reobrirà el 16 de maig

Publicat per

L'establiment de menjar per emportar, Cuinats el Bon Gust reobrirà el proper dissabte 16 de maig. Ho farà seguint totes les mesures d'higiene i seguretat recomanades. Per això, recomanen fer l'encàrrec per telèfon 972 83 29 72 o WhatsApp 685834931 (amb antelació ja sigui un dia abans o el mateix dia fins a les 13h).

No obstant, es seguiran atenent aquelles comandes que no hagin estat encarregades.

Ben aviat presentaran les novetats que s’han cuinat durant aquests dies de confinament.