ELPOLLTV

Div26042024

Back Estàs aquí:Inici Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Llagostera per la independència ha convocat totes les entitats del poble a una reunió informativa referent a la carta de compromís amb la qual es pretén que les entitats locals donin suport a les institucions catalanes que han de fer la convocatòria de la consulta del 9N. La convocatòria de la consulta sobre la independència del 9 de novembre pot ser impugnada i suspesa per ordre dels tribunals espanyols. Davant d'aquesta hipòtesi ben probable, l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) fa una crida a les entitats de tot Catalunya a signar un compromís de suport a les institucions catalanes que hauran de convocar la consulta. L’acte tindrà lloc aquest dijous 10 de juliol a les 21 hores a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Llagostera.

Dimarts, 08 Juliol 2014 08:27

Acord definitiu per jugar a Palamós

El primer equip de la U.E Llagostera jugarà els partits com a local al camp municipal de Palamós la propera temporada a Segona A. Ahir es va tancar l’acord definitiu entre totes les parts. Avui a les 13 h es presentarà l’acord en roda de premsa a l’Ajuntament de Palamós.

Dilluns, 07 Juliol 2014 17:48

Pujada a Becivers

Un total de 12 excursionistes han participat aquest cap de setmana a la sortida organitzada pel Bell-Matí. El bon temps no ha acompanyat i després de fer el cim de Becivers els excursionistes van decidir deixar el Bastiments per a una altra ocasió.

El Consell d’Administració del Girona FC ha acordat avui desestimar la petició de compartir l’estadi de Montilivi amb la UE Llagostera. El màxim òrgan directiu de l’entitat, reunit aquest migdia amb caràcter extraordinari, ha pres aquesta decisió tenint en compte criteris logístics, organitzatius i socials. Aquests motius fan impossible, segons el Consell, la utilització compartida de les instal·lacions de Montilivi. Tot i aquesta decisió, el Consell vol mantenir les bones relacions existents fins ara amb la UE Llagostera.

Font: Girona FC

Diumenge, 29 Juny 2014 09:41

Sisena edició de la Festa del Segar

Llagostera ha celebrat aquest dissabte la sisena edició de la Festa del Segar organitzada pels membres del col·lectiu llagosterenc de segadors i segadores i que serveix de prèvia a la Fira del Batre prevista per al proper 27 de juliol. Durant la tarda es va fer una demostració de la feina del segar en les seves diferents modalitats, tal com s'ha anat fent des dels anys 40 fins ara. La demostració, que va tenir lloc als camps situats darrere de la zona esportiva llagosterenca, va comptar amb la participació de la Colla d'en Casota de Sant Joan les Fonts. Seguidament va tenir lloc el tradicional concurs d'estirar corda i els actes van acabar amb una tocada d'havaneres amb el grup Els Panxuts i un sopar popular al local polivalent de Llagostera.

Dissabte, 28 Juny 2014 10:27

Nit Emergent a Llagostera

Llagostera ha donat aquest divendres et tret de sortida al Festival d’arts escèniques Emergent on han actuat els grups Bonobos, el mag Jorge Luengo, Falciots Ninja, el poeta Josep Pedrals, la companyia de dansa Brodas Bros i The Pepper Pots. Tots ells ho han fet a la Plaça del Castell davant d’unes 150 persones que han pogut gaudir d’una nit esplèndida. L’Emergent arriba enguany als 10 anys i segueix la ruta pels municipis de Sant Gregori, Sant Martí de Llémena, Vilablareix, Quart, Campllong, Sarrià, Fornells de la Selva, Madremanya, Celrà i Cervià de Ter. Podeu consultar la programació des de www.festivalemergent.cat . Properament us oferirem un vídeo. 

Divendres, 27 Juny 2014 20:53

Girona i Llagostera compartiran Montilivi

Confirmat, Girona i Llagostera compartiran Montilivi. L'acord ha tingut lloc aquesta tarda en una reunió on hi han participat l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont; la regidora d'Educació i Esports, Isabel Muradàs; el president del Girona, Francesc Rebled; el Director General del Girona, Javier Pequeño; l'alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria i la presidenta de la UE Llagostera, Isabel Tarragó. Segons ha informat el Girona FC des des del seu web, en "els propers dies ja es començarà a treballar per acondicionar l'estadi de Montilivi per tal de que a partir de finals d'agost pugui acollir els dos equips que hi actuaran com a locals: Girona i Llagostera".
Divendres, 27 Juny 2014 11:59

Tot a punt per a l'Emergent

Llagostera dóna avui el tret de sortida al festival Emergent amb els grups Bonobos, Falciots Ninja i The Pepper Pots, el mag Jorge Luengo, el poeta Josep Pedrals i la companyia de dansa Brodas Bros. Música, poesia, dansa, màgia, circ, mímica, humor... totes les arts escèniques tenen cabuda en un festival únic que comença a Llagostera amb un cartell de luxe. Les actuacions tindràn lloc a la Plaça del Castell a partir de les 22 hores. Podeu consultar la programació del festival i tota la informació sobre els grups i les entrades des d‘aquí.

La campanya de micro mecenatge per intentar salvar 4.000 arbres dels Vivers Mediterrani de Llagostera encara la recta final. A data d’avui han aconseguit 1.542 euros dels 5.000 que s’havien proposat per a poder salvar aquest arbres que no podran superar el l’estiu si no reben les atencions que necessiten. La pèrdua d’aquests arbres implica renunciar als beneficis ecològics equivalents a 40.000 m2 de bosc.

La principal activitat dels Vivers Mediterrani de Llagostera era el conreu d’arbres autòctons per a obres públiques: parcs i jardins, places, carrers, avingudes i carreteres. Del 2004 al 2006, l'empresa va invertir en unes instal·lacions modèliques i va anar comprant milers d’arbres per “engreixar-los” fins a tenir la mida necessària per poder ser venuts, un procés que dura uns 7 anys de mitjana. Dissortadament, la crisi va afectar profundament el sector i moltes obres emparaulades varen quedar en no res.

La campanya per salva els arbres l’ha impulsat la Fundació Hope Projects des de Verkami amb la col·laboració de l'empresari llagosterenc Emili Raset, propietari dels vivers. Tots els diners recollits es destinaran a comprar l'adob i el substrat, pagar els jornals dels treballadors i l'electricitat per les bombes de reg. Podeu fer les vostres donacions des daquí. Només queden 10 dies!

 

El Llagostera ha demostrat un cop més que és capaç de tot. L’equip llagosterenc ha guanyat al potent Nàstic de Tarragona a la pròrroga després de remuntar el 2 a 1 de l’anada sentenciant l’eliminatòria amb un 3 a 1. D’aquesta manera el Llagostera ha posat fi al somni dels tarragonins que ha acabat, lamentablement, amb alguns aldarulls protagonitzats per alguns aficionats que han fet diversos desperfectes a les tanques i han tirat pedres a dins del camp. L’equip ha celebrat la victòria a sobre del remolc d’un tractor que l’ha portat fins a la plaça Catalunya on l’esperaven l’afició. Tots ells han pujat al balcó de Casino Llagosterenc amb crits de campions.