ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Dimecres, 14 Maig 2014 10:20

Eurotaller Robert Corominas estrena web

L’Eurotaller Robert Corominas estrena avui nova pàgina web accessible des de robertcorominas.cat amb un nou disseny adaptat als dispositius mòbils i smartphones. El web ofereix informació general relacionada amb els serveis del taller i molt especialment sobre el programa de fidelització “Amic del Taller” amb notícies i promocions. D’aquesta manera l’Eurotaller Robert Corominas vol potenciar la seva presència a internet on ja disposa de 1.000 seguidors a Facebook i prop de 200 a Twitter. Podeu consultar la web des d'aquí.

Diumenge, 11 Maig 2014 20:12

Campions!

El Llagostera s’ha proclamat campió del seu grup a Segona B després de guanyar 1 a 0 a l’Elche B al Municipal davant de més de 1.500 espectadors.
El gol de la victòria l’ha marcat Eloy Gila al minut 56. Des d’aquell moment, l’afició ha embogit.
El partit ha estat força disputat ja que l’Elche Ilicitano lluitava per una posició a la zona de play-off de la taula.
El Llagostera s’ha proclamat campió de la Lliga de segona divisió B Grup 3 amb 69 punts.

Enhorabona campions!

Font: U.E. Llagostera

Imatges: Jun Ying

El cementiri de Girona acull anualment un acte d'homenatge a les víctimes del feixisme que van ser afusellades. Es tracta d’un acte, organitzat per l’entitat llagosterenca per la Recuperació de la Memòria Històrica, de caràcter íntim, però obert a tots aquells que volen compartir un sentiment de record i la necessitat de reclamar la veritat, la justícia i la reparació. Aquest dissabte familiars i amics han fet una ofrena floral. 

El col·lectiu de caçadors de Llagostera ha recollit aquest dissabte 30 m3 de residus abocats als boscos del municipi. L’actuació s’ha emmarcat dins la celebració de l’European Clean-Up Day. Totes les deixalles recollides s’han dut a la deixalleria municipal degudament classificades. 

Aquest dissabte ha quedat oficialment inaugurada l’exposició ‘Joviart’ dels artistes Norman Sànchez i Esperança Boada. L'exposició es podrà visitar del fins al 25 de maig tots els dissabtes, diumenges i festius d‘11h a 14h i de 17h a 20h, al local social de "La Caixa".
Divendres, 09 Maig 2014 08:51

La UE Llagostera vol el camp a rebentar

Aquest diumenge el primer equip de la Unió Esportiva Llagostera rep l’Elche Ilicitano a les18 hores. En joc hi ha proclamar-se campions i poder jugar el play-off d’ascens a la Liga Adelante. Des del Club s’ha fet una crida per omplir el Municipal. Més informació sobre preus i entrades a uellagostera.com

Les Flash Girls s'uneixen aquest diumenge a la Festa per l’Escola pública i en Català (d’11 a 13 h) amb una actuació al Parc de l'Estació que servirà d'aperitiu i entrenament pels passos del FlashMob que estan preparant per la Festa Major 2014. Properament estarà disponible un vídeo tutorial amb tots els detalls. Podeu veure el programa des d’aquí.

Dijous, 08 Maig 2014 17:17

Ha mort Jaume Grau Faus

Ha mort Jaume Grau Faus de 81 anys, casat amb Maria Brugada del Terri. La cerimònia religiosa serà el divendres dia 9 de maig a les 10h a la Parròquia de Llagostera.

Dijous, 08 Maig 2014 17:16

Ha mort Maria Ralló Ferriol

Ha mort Maria Ralló Ferriol de 92 anys, vídua de Ricard presas Cunillera. La cerimònia religiosa serà el divendres dia 9 de maig a les 16h a la Sala de cerimònies del Tanatori de Llagostera.

Els Mossos d'Esquadra han donat per desarticulada l'organització criminal a qui atribueixen fins a 30 assalts i robatoris violents a diverses poblacions del Baix Empordà i Gironès, entre elles Llagostera i Cassà de la Selva. El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, ha detallat que el grup estava perfectament "jerarquitzat" i que cadascun dels seus membres tenia un rol definit. Els setze detinguts tenen entre 25 i 40 anys. Entre ells hi ha el líder de la banda, els lladres que actuaven sota les seves ordres i fins a quatre confidents. L'operatiu policial que ha permès desarticular la banda culmina set mesos d'investigació dels Mossos d'Esquadra.