ELPOLLTV

Dim16042024

Back Estàs aquí:Inici Esports Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Els equips cadet i infantil de l’Aspire Football Dreams i l’Espanyol juvenil s’han proclamat campions de la 13a edició del MIC-Mediterranean International Cup. En categoria cadet, l’Aspire Football Dreams ha guanyat per 2-1 al RCD Espanyol, mentre que en la final infantil, l’equip qatarí s’ha imposat  al FC Barcelona per 1-0. Per la seva banda, el RCD Espanyol ha derrotat els groguets per 2-0. L’equip infantil de la UE Llagostera va posar punt i final a la seva participació al MIC divendres en perdre per 1-2 davant el PKKU finlandés en un partit jugat a Sant Antoni de Calonge. Àlex Montero ha estat l'autor del gol llagosterenc. A la primera fase, l'equip infantil de la U.E Llagostera va perdre 0-10 davant el potentíssim FC Porto portugués, va guanyar 1-0 al Racing Sarrà barceloní amb gol de Marc Montero i va empatar 1-1 contra el Chelsea FC Hong Kong, amb un gol també de Marc Montero. 

Diumenge, 31 Març 2013 20:21

Múrgoles per parar un tren

Les Múrgoles són, juntament amb els Ous de Reig, un dels bolets més preuats gastronòmicament parlant. Ho podeu preguntar a en Josep i en Ricard, dos dels boletaires més experiments de Llagostera que aquets cap de setmana n’han trobat un cistell ben ple. 

La Processó de Llagostera ha finalitzat a la Plaça del Castell a dos quarts de 12 de la nit amb la representació escènica de la Crucifixió de Jesús. Centenars de persones han seguit la Processó pels carrers de Llagostera. Al seu pas per la Plaça Catalunya han caigut 4 gotes, però finalment no ha plogut. 

Divendres, 29 Març 2013 21:57

La Processó desfila pels carrers

Un any més la Processó de Divendres Sant desfila pels carrers de Llagostera amb els Nazarenos i els Manaies. La Processó ha sortit puntual de la Plaça del Castell a les 21 hores.

Un any més els carrers i places del nucli antic de Llagostera s’han omplert de gom a gom per veure la representació de les escenes de la Passió. El Sant Sopar, la captura, el judici d’Herodes, la negació de Pere i el judici del Pilat han estat els quadres representats. Demà la Processó de Divendres Sant donarà continuïtat a les escenes que acabaran amb la crucifixió de Jesús a la Plaça del Castell.

Els Manaies de Llagostera han lliurat el penó al llagosterenc Josep Puig. L’acte ha tingut lloc a les vuit del vespre després de recórrer diversos carrers de Llagostera fins a casa del penonista d'enguany.

L’Ajuntament de Llagostera no apujarà la taxa de la llar d’infants. Així ho va acordar el Ple de l’Ajuntament celebrat ahir al vespre, amb els vots a favor de Convergència i Unió i d’Esquerra Republicana i el vot en contra d’Alternativa per Llagostera. La regidora d’Educació Anna Hereu va explicar que s’ha près la dedició conscients de la complicada situació econòmica de moltes famílies i que s’està treballant també en un sistema de beques destinades a les famílies amb menys recursos. Lluís Postigo, en representació d’Alternativa per Llagostera va reclamar una tarificació social que garantís l’accés de les famílies més vulnerables. Aquesta tarda us oferirem un vídeo resum. 

Dijous, 28 Març 2013 07:09

Un punt per mantenir distàncies

Empat del Llagostera sense gols al camp de l'Orihuela que permet a l'equip llagosterenc sumar un punt important davant d'un rival directe en la lluita per evitar ensurts a final de temporada. Podeu llegir la crònica al web de la U.E Llagostera.

Aquest dijous més de 100 persones entre Manaies, actors, actrius, ballarines i organització participaran en les diversos quadres escènics de la Passió representant el Sant Sopar (Plaça del Mercat), La captura (Carrer Processó cantonada amb carrer Olivareta), El judici d‘Herodes (Plaça Llibertat), La negació de Pere i El Judici de Pilat (Plaça del Castell). Els actes començaran a les 21 hores. Un any més tots els carrers del nucli antic i església s’han tenyit amb una llum vermella durant tots els dies de Setmana Santa. 

L'Audiència de Girona ha condemnat a una pena de 2 anys i 9 mesos Juan Vicente Chacón, l'acusat d'atracar dues entitats bancàries de Tossa de Mar i Llagostera a punta de pistola. La sentència rebaixa força les pretensions del fiscal i l'acusació, que demanaven una pena de 25 anys. El tribunal considera que només ha quedat provat un dels atracaments, el de Llagostera, perquè aquí Chacón va actuar a cara descoberta i la càmera el va enregistrar. L'Audiència el condemna per un intent de robatori amb violència i intimidació i un delicte de detenció il·legal perquè va lligar un empleat amb brides, però li aplica un atenuant de dilacions indegudes ja que el cas va trigar més de set anys a arribar a judici.