ELPOLLTV

Div29032024

aufuce

Back Estàs aquí:Inici Defuncions Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Dijous, 28 Març 2013 07:09

Un punt per mantenir distàncies

Empat del Llagostera sense gols al camp de l'Orihuela que permet a l'equip llagosterenc sumar un punt important davant d'un rival directe en la lluita per evitar ensurts a final de temporada. Podeu llegir la crònica al web de la U.E Llagostera.

Aquest dijous més de 100 persones entre Manaies, actors, actrius, ballarines i organització participaran en les diversos quadres escènics de la Passió representant el Sant Sopar (Plaça del Mercat), La captura (Carrer Processó cantonada amb carrer Olivareta), El judici d‘Herodes (Plaça Llibertat), La negació de Pere i El Judici de Pilat (Plaça del Castell). Els actes començaran a les 21 hores. Un any més tots els carrers del nucli antic i església s’han tenyit amb una llum vermella durant tots els dies de Setmana Santa. 

L'Audiència de Girona ha condemnat a una pena de 2 anys i 9 mesos Juan Vicente Chacón, l'acusat d'atracar dues entitats bancàries de Tossa de Mar i Llagostera a punta de pistola. La sentència rebaixa força les pretensions del fiscal i l'acusació, que demanaven una pena de 25 anys. El tribunal considera que només ha quedat provat un dels atracaments, el de Llagostera, perquè aquí Chacón va actuar a cara descoberta i la càmera el va enregistrar. L'Audiència el condemna per un intent de robatori amb violència i intimidació i un delicte de detenció il·legal perquè va lligar un empleat amb brides, però li aplica un atenuant de dilacions indegudes ja que el cas va trigar més de set anys a arribar a judici.

Aquest cap de setmana s’ha celebrat el Campionat Territorial Cadet a Santa Cristina d’Aro. Set  patinadores del Club Patinatge Llagostera competeixen en aquesta categoria, els millors resultats han estat per Neus Mateu que va quedar 6a a la classificació. Anna Pico, Mireia Pardo, Carina González, Núria Alsina, Júlia Pérez (que amb aquest campionat ha tornat a la competició individual després d’una lesió) i  Sònia Sànchez també han obtingut resultats satisfactoris. La gran absent a la pista ha estat Sandra Posas que tenia moltes opcions per classificar-se per anar al Campionat de Catalunya, com l’any passat, però una lesió l’ha deixat fora d’aquesta convocatòria. Neus Mateu competirà a Tremp (Lleida) els dies 18 i 19 de maig. Les altres patinadores participaran a la Copa Girona.

L’equip Llagostera Solidària, que el proper mes d’abril participarà al TrailWalker 2013  segueix recollint diners pels projectes d’Intermon Oxfam. Ahir van estar presents amb una parada al Mercat Romà on van rebre la visita del mediàtic Justo Molinero. Acomnayat de l’alcalde de Llagostera, Justo Molinero va fer una aportació a l’equip signant la senyera catalana que acompanyarà als trailwalkers llagosterencs. Si vols ajudar a l'equip pots fer la teva aportació online, amb tota comoditat i seguretat des d'aquí

Diumenge, 24 Març 2013 21:52

Ha mort Josep Llinàs Oliveras

Ha mort Josep Llinàs Oliveras de 89 anys, casat amb Joaquima OliverasTrull. La cerimònia religiosa serà el dimarts dia 26 de març a les 10 h a la Parròquia de Llagostera.

L’espectacle de foc a càrrec de la companyia Drakonia ha posat punt i final a la sisena edició del Mercat Romà de Llagostera. Unes 8.000 persones han passat durant al llarg del dia pel Mercat Romà segons dades facilitades per l’Ajuntament. El Mercat Romà dóna el tret de sortida a l'àmplia programació d'actes de Setmana Santa que s'allargarà fins al 7 d'abril i que inclou la representació de diverses escenes teatralitzades de la Passió, del Via Crucis i la Processó de Divendres Sant, entre d'altres.



Un únic gol d’Adrià Muñoz ha donat la victòria a la U.E Llagostera davant de ATH. Silenc  a tercera catalana on el Llagostera ha disposat de moltes ocasions de gol en els darrers minuts.

Justo Molinero, el fundador de Ràdio Tele Taxi ha visitat aquest matí el Mercat Romà de Llagostera. Convidat per l’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, Justo s’ha deixat fotografia i saludar per moltíssima gent que se l’ha trobat.

Diumenge, 24 Març 2013 13:16

El Mercat Romà obre les portes

La sisena edició del Mercat Romà ha obert a les seves portes aquest matí coincidint amb la benedicció del Ram. Més de 80 parades custodiades pels Manaies de Llagostera estan distribuïdes pels carrers i places del nucli antic de Llagostera. Durant tot el dia hi ha activitats programades fins a les 21 hores on un espectacle de foc de la companyia Drakonia donarà per tancat el mercat.