ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

El Llagostera haurà de tornar-ho a intentar a la segona ronda després de perdre per un gol a 0 amb el Racing de Santander. Un gol marcat en pròpia porteria per Marc Sellarés a les acaballes del partit ha impedit que el Llagostera pugés directament a Segona A.

No obstant, els d'Oriol Alsina han fet un bon paper a Santander on el gol de la derrota ha arribat a només 2 minuts del final.

La participació a Llagostera a les eleccions europees ha estat del 45,25 %, 14,14 punts superior a la participació registrada l’any 2009. Al conjunt de Catalunya la participació també ha pujat significativament mentre que a resta de l’estat espanyol ho ha fet lleugerament.

Un total de 5.530 llagosterencs estan cridats a les urnes per escollir els seus representants al Parlament Europeu. A Llagostera totes les meses s’han obert amb normalitat sense cap incidència. A les 14 hores la participació és de 23,91%, 8'86 punts més que a les mateixes eleccions celebrades l’any 2009.

El diari El Punt Avui, publica aquest diumenge una extensa entrevista a la secció cultura a Josep Cantó i Antoni Mascort. Els dos historiadors locals han publicat quatre llibres i han configurat els plànols de Llagostera dels segles XVI, XVII i XVIII i la pràctica totalitat del traçat de la muralla. Podeu llegir l’entrevista, signada per Joan Ventura des d’aquí.

Dijous, 22 Maig 2014 14:56

En marxa l’skatepark de Llagostera

L’Ajuntament de Llagostera ha aprovat inicialment el projecte per a la construcció de l'skatepark.  Segons ha informat l'Ajuntament el projecte estarà exposat al públic durant un mes abans de la seva aprovació definitiva, després de la qual es preveu “la seva execució immediata”, tal i com ha explicat el regidor de joventut Sergi Miquel. L'skatepark tindrà una pista d’uns 350 m2 dividida en tres zones diferenciades. En un dels extrems hi haurà una zona de bowl, a l’altre extrem una zona de plans inclinats i a la part central de la pista s’hi ubicaran tres mòduls. A finals del passat més de març des de l’Ajuntament de Llagostera es va convocar una reunió informativa i participativa on els joves van poder conèixer de primera mà la primera proposta d’skatepark i van poder fer aportacions, algunes de les quals s’han tingut en compte a l’hora de fer el projecte.

Aquesta setmana s’han iniciat els treballs de reparació del paviment del tram de camí del veïnat de Bruguera de Llagostera entre la masia Can Franciach fins i l’explotació ramadera coneguda popularment com a granges Rodríguez, amb una longitud aproximada de 2.000 metres. Segons ha informat l'Ajuntament de Llagostera, les obres d’arranjament es van licitar per un import total 176.445,83 € i s'han adjudicat a l’empresa Aglomerats Girona S.L per un import de 128.805,46 euros. Els treballs tenen una durada màxima de 3 setmanes.

La Unió Esportiva Llagostera ha declarat persona non grata l’espectadora que va protagonitzar el lamentable incident durant el partit amb el Racing de Santander. Pel que sembla la dona no viu a Llagostera ni és sòcia del Club.

Una cinquantena de persones han assistit aquest divendres al vespre a l’acte de campanya organitzat per CiU on hi ha participat el vicesecretari general de Coordinació Institucional de Convergència, Lluís Corominas. L’acte ha tingut lloc a la sala polivalent del Centre Cultural de Llagostera i ha estat presentat per Narcís Llinàs i Fermí Santamaria. Corominas ha deixat clar que aquestes eleccions europees són molt importants per Catalunya per mostrar al món que els catalans volem estar a Europa i ha fet una crida a la participació. Així mateix Corominas ha manifestat que els propers dos anys marcaran el futur dels propers 50 anys de Catalunya.

El Grup Excursionista Bell-Matí ha decidit començar a repartir l’arròs de l’Aplec de Panedes a partir de les 14:15, 15 minuts més tard del previst. L’Aplec coincideix el mateix dia que l’històric partit entre el Llagostera i el Santander. Així, es vol “facilitar l’arribada de tots els aficionats del futbol que vinguin a dinar” segons ha explicat l’entitat mitjançant un comunicat.
Una vintena de persones de Lliçà de Vall han visitat el Centre d’Interpretació de la Sostenibilitat del Mas Roig de Llagostera. La visita va tenir lloc el passat 8 de maig, organitzada des de la regidoria de medi ambient de l'Ajuntament de Lliçà de Vall. El Dr. Francesc Sureda va ocupar-se de les explicacions relacionades amb la cura del medi ambient, els residus i la producció d'energia des de l'Aula de Natura.