ELPOLLTV

Dis20042024

Back Estàs aquí:Inici Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Diumenge, 12 Maig 2013 22:25

Últim partit al Municipal amb derrota

El Mallorca B s’ha endut els 3 punts que necessitava després de guanyar al Llagostera (0-1) en un partit molt igualat. L’àrbitre ha anul·lat un gol a Nico en un fora de joc dubtós quan faltaven pocs minuts per acabar el partit. Aquest ha estat el darrer partit de la temporada de Segona B al Municipal. 

Més de 120 cotxes clàssics han participat aquest diumenge a la IV trobada de cotxes clàssics de Llagostera organitzada per l’entitat Lacustària Clàssics. Els cotxes s’han concentrat al Passeig Pompeu Fabra i han desfilat pels carrers de Llagostera despertant una gran expectació. Entre els cotxes s’han pogut veure els mítics minis, 600, Renault 5 Turbo, diversos els Audi Quattro, Jaguars i també Cadillacs, Mustangs, i Alpines, entre d’altres. 

Aquest diumenge el primer equip del Llagostera s’acomiadarà de la seva afició aquesta temporada amb el darrer parit al municipal. Els homes de Carrillo juguen a les 18 hores amb el Mallorca B amb la tranquil·litat de la permanència segellada. Carrillo demana als aficionats "que s'apropin al camp per celebrar amb l'equip la permanència a Segona B per segon any consecutiu, i que els nostres jugadors se sentin protegits". El Llagostera tindrà les baixes de Planagumà i Aimar (lesionats) i de Sellarès, Pitu i Eloy Gila (sancionats).

Diumenge, 12 Maig 2013 07:26

Nova victòria del Llagostera B

Tot i fer un mal partit el Llagostera B ha guanyat aquest dissabte (0-2 )contra el Coma Cros amb els gols de Guille de falta directa i de Muñoz en un contra atac i la gran actuació del porter Nico que ha estat vital per sumar els 3 punts. L’equip dirigit per Jordi Juanola segueix segon a la classificació. El proper partir serà divendres de la Festa Major a les 21 hores amb el  Ca la Guido.

 

Aquest dissabte la Residència Josep Baulida de Llagostera ha celebrat una jornada de portes obertes amb música i aperitiu a la terrassa del centre. Els actes han començat al matí i han continuat a la tarda amb l’actuació de  l‘Escola de Música de Llagostera. Durant tot el dia s'ha pogut visitar una exposició de treballs realitzats pels residents del centre.

Divendres, 10 Maig 2013 09:44

Cap de setmana de Trial a Llagostera

Aquest cap de setmana Llagostera serà l’escenari del Trial Tour Open & Classic 2013 organitzat per “D Trail Costabrava i Els Cremats Motor Club Esportiu. Sortida Passeig Pompeu Fabra. Per a més informació a www.2dtrialcostabrava.com

Divendres, 10 Maig 2013 07:12

#FMLlagostera2013 amb les noves tecnologies

Un any més l’Ajuntament de Llagostera fa ús de les noves tecnologies per promoure la Festa Major. En aquest sentit s’utilitzen codis QR per descarregar-se la programació al mòbil, s’ha habilitat el “hastag” #FMLlagostera2013 a Twitter per fer el seguiment de la programació i s’han creat llistes a Spotify amb els temes musicals dels grups que actuaran durant la Festa Major. El regidor de joventut i nosves tecnologies, Sergi Miquel a explicart que "al polivalent hi haurà pantalles per seguir en directe el que es diu a les xarxes socials sobre la Festa Major". 

Dimecres, 08 Maig 2013 07:21

Votacions hereu i pubilla 2013

Paula Turón Loren, Júlia Puig Puig, Paula Bahí Buhigas, Albert Pedraza Durà i  Grau Torres Albà són les candidates i candidats a Pubilla i Hereu 2013. Les votacions es poden realitzar des del web de l'Ajuntament de Llagostera fins al dia 16 de maig a les 14:00 h. Els guanyadors es donaran a conèixer el divendres 17 de maig després de la lectura del pregó a la Plaça Catalunya a càrrec de l Casino Llagosterenc. 

Amelie, Brams, Pastorets rock, La banda del coche rojo, Orquestra Mitjanit i teatre amb Joel Joan formen part dels prop de 50 actes de la programació de la Festa Major de Llagostera que tindrà lloc del 17 al 21 de maig. L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament, la Comissió de Festes i l’Associació de Restaurants de Llagostera han presentat aquest dilluns al vespre la programació de la Festa Major i els cartells guanyadors del concurs de cartells. El cartell guanyador (categoria adult) és obra de Norman Sánchez, inspirat en la col·lecció de llibres creats per Martin Handford ”On és Wally?”. En el cartell, a part de Wally s’hi poden identificar una trentena de personatges de Llagostera, entre polítics, veïns, veïnes i membres d’entitats del municipi. Sergi Giménez Torrent ha guanyat el concurs de cartells en la categoria juvenils.

La programació també inclou el tradicional correfoc amb els Diables de l’Onyar, les exposicions de flors, les trobades de gegants, el fashmob, la baixada de carretons i una zona de carpes amb l’actuació de DJ Luxury, entre d’altres. Podeu consultar el programa de la Festa Major des de llagostera.cat

D’altra banda del 17 al 26 de maig l’Associació de Restaurants de Llagostera ofereix la campanya gastronòmica La Cuina de Festa Major. Participen a la campanya El Carril, Can Cassoles, Ca la Maria, Can Panedes, Cal Degollat, Ca l’Artau i Els Tinars amb preus que oscil·len dels 22 als 80 euros. Podeu consultar els menús des de www.llagostera.cat

 

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Llagostera i la Comissió de Festes presentaran avui el programa de la Festa Major 2013. L’acte tindrà lloc a la Sala de Plens a les 20 hores on també es farà el lliurament de premis del Concurs de Cartells Festa Major 2013.