ELPOLLTV

Dim16042024

Back Estàs aquí:Inici Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Dimecres, 27 Febrer 2013 15:37

A mal temps, bon teatre

El periodista Joan Ventura dedica la seva columna d’opinió publicada a El PuntAvui a l’atrafegada activitat teatral de Llagostera. Podeu llegir l’article publicat sota el títol “A mal temps, bon teatre” des d’aquí.

El Fòrum Gastronòmic Girona 2013 va tancar ahir les seves portes. Hi han participat activament les millors empreses i professionals del sector de la gastronomia, la estauració i de l'alimentació entre elles la llagosterenca Comercial Miquel-Valentí amb stand propi. Després de l’èxit assolit l'organització ja ha confirmat que, d'aquí a dos anys, Girona es tornarà a convertir en l'aparador mundial de la gastronomia i que el format del Fòrum Gastronòmic no perdrà l'essència.

Dimarts, 26 Febrer 2013 07:21

Horts contra la crisi, a Llagostera

L'Ajuntament de Llagostera està estudiant dos terrenys per fer-hi horts municipals. Segons publica el diari El PuntAvui serien horts destinats a persones sense feina a fi de donar-los una opció d'ingressos i generar, alhora, activitat econòmica al municipi.El consistori està valorant a hores d'ara l'oferta de lloguer a fi de prendre una decisió definitiva. Pel que fa a l'explotació comercial de la producció, es pensa en diverses opcions. Una seria que els nous hortolans venguessin els seus productes al mercat municipal, permetent-los muntar una parada. L'altra seria que els productes fossin venuts als hortolans que ja tenen parada al mercat. El consistori també es planteja l'opció de muntar una espècie de súper a través dels serveis socials a fi que les persones que necessiten menjar puguin intercanviar els productes per punts. En principi s'estudien dos emplaçaments. Un seria dins el poble i l'altre, l'opció més avançada, a l'entrada de Llagostera des de Girona. 

Un any més l’entitat Llagostera en Flor ha convocat el concurs de cartell de l’Exposició de Flors, Plantes i Aparadors de Festa Major. El cartell guanyador s’editarà i servirà per promocionar l’Exposició i el seu autor/ a rebrà 150 euros en metàl·lic. El termini de presentació finalitza el 27 d’abril les 20 h. Podeu consultar les bases i ampliar la informació des d’aquí.

Diumenge, 24 Febrer 2013 13:49

Nova derrota del Llagostera a Segona B

Nova ensopegada injusta del primer equip del Llagostera al camp del Constància. Els locals s’han avançat al marcador a la primera part. Els homes de Lluís Carrillo han empatat el partit a la segona gràcies a un xut de Joaqui però l’alegria a durat pocs minuts amb un nou gol del Constància que ha deixat el marcador en 2-1.  L’equip llagosterenc ha dominat la segona part però el gol no ha arribat amb un dubtós arbitratge que no ha xiulat un clar penal a Àlex Moreno que ha rebut una espenta. El Llagostera confiava, i de fet necessitava, poder donar un cop d’efecte per oblidar la dolorosa derrota de diumenge passat amb el Villarreal B i poder sumar 3 punts a la disputada classificació de la Lliga de Segona B.

Diumenge, 24 Febrer 2013 09:45

Tots a córrer pel Carrilet

A les 9 en punt i a 4 graus sota zero s’ha donat el tret de sortida a la primera Marató i Mitja Marató de les Vies Verdes, on hi han participat uns 800 atletes. La sortida ha tingut lloc de forma simultània des de Girona i Llagostera direcció Sant Feliu de Guíxols on acabarà la cursa. Aquesta prova està organitzada pel Consorci de les Vies Verdes de Girona i Diversport, amb la col·laboració de la Diputació de Girona. Els 42 i 21 kilòmetres de la cursa es realitzaran per l’antiga Ruta del Carrilet.

Diumenge, 24 Febrer 2013 07:30

Es busquen 'Trailwalkers'

T’agradaria participar al major repte esportiu i solidari del món?  Un llagosterenc intenta formar equip per poder participar a la Trailwalker 2013. Si estàs interessat/da a participar-hi posa’t en contacte amb el Patronat Municipal d’Esports trucant al 972 80 53 84 o bé enviant un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. a l’atenció d’en Cesc. Per segon any la Trailwalker, amb 100 km, seguirà el carril bici des d’Olot fins a Sant Feliu de Guíxols passant per Llagostera. La sortida tindrà lloc el dia 20 d’abril. L’any passat lva comptar amb la participació d’un equip llagosterenc format per Jordi Boadella, David Puig, Xavier Lloveras i David Oliveras.

Més informació sobre la Trailwalker aquí.

Dissabte, 23 Febrer 2013 12:18

Atropellament al carrer Donzelles

Una dona d’edat avançada ha resultat ferida aquest dissabte al migdia a Llagostera al ser atropellada per causes que es desconeixen per un vehicle tot terreny. Els fets han succeït al carrer Donzelles. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat dues dotacions del Bombers de la Generalitat, Policia Local i una ambulància del SEM que s’ha ocupat d’evacuar la persona ferida a l’hospital.

Dissabte, 23 Febrer 2013 07:19

El Llagostera visita el camp del Constància

El Llagostera juga diumenge el segon partit consecutiu fora de casa, després d’encaixar la dolorosa derrota (4-0) de la setmana passada amb el Villarreal B . L’equip llagosterenc visita el deteriorat camp de gespa natural del Constància que presenta un estat dolent que preocupa a l’entrenador i jugadors del tècnic Lluís Carrillo. El partit es jugarà a les 12 del migdia.

Divendres, 22 Febrer 2013 07:23

Neu a cotes baixes i molt fred

L’arribada d’una massa d’aire molt fred donarà lloc a una forta baixada de la temperatura i a un episodi de neu a cotes baixes Aquest divendres al matí les precipitacions afectaran el quadrant nord-est i al final del dia es desplaçaran a la meitat sud del país. La cota de neu anirà baixant al llarg de la jornada. El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís on indica que la cota de neu al nord-est de Catalunya començarà al voltant dels 1000 metres i al final de la jornada es situarà al voltant dels 400. Protecció Civil ha post en prealerta el Pla Neucat. El nostre home del temps Rafa Balaguer ens ho expicarà avui amb tot detall.