ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Fútbol Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Dijous, 26 Setembre 2013 15:47

Foc a Santa Cristina d'Aro

A primera hora d’aquesta tarda s’ha declarat un incendi de vegetació al terme municipal de Santa Cristina d’Aro a la zona coneguda com a Puig del Portugal. Fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat 3 mitjans aeris i 6 dotacions dels Bombers de la Generalitat així com diversos efectius dels Mossos d’Esquadra, Agents Rurals, Policies Locals i ADF de la zona, entre elles Llagostera. La ràpida intervenció ha permès encerclar el foc i evitar que es propagués.

Dijous, 26 Setembre 2013 08:01

XIV Caminada en memòria d'Isabel Vila

El diumenge 6 d’octubre, tindrà lloc la catorzena edició de la Caminada Llagostera - La Bisbal Memorial Isabel Vila. Aquesta ensenyant i primera sindicalista de les comarques gironines va prendre part el 6 d'octubre de 1869 en el Foc de la Bisbal (revolta per defensar la República Democràtica Federal contra el governador militar de Girona), per la qual cosa va haver de travessar Les Gavarres. La sortida de la caminada tindrà lloc a dos quarts de vuit del matí des de la Plaça Catalunya. Un quart abans es farà el tradicional homenatge a càrrec de l'Ajuntament de Llagostera. A la una del migdia es preveu arribar a La Bisbal on es farà la lectura d’un manifest recordatori del Foc de La Bisbal.

Dimecres, 25 Setembre 2013 16:38

Travessa en solitari fins al Pol Sud

Aquest divendres es projectarà l’audiovisual sobre la travessa en solitari fins al Pol Sud protagonitzada per l'aventurer català Albert Bosch. L’acte està organitzat pel Grup Excursionista Bell-Matí i tindrà lloc a divendres 27 a les 21:30 h al local Social de la Caixa. L’entrada és gratuïta.

Llagostera participa per tercera vegada a les Jornades Europees del Patrimoni amb una visita guiada al nucli antic organitzada per l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Llagostera. La visita tindrà lloc el proper dissabte 28 de setembre a càrrec de l’arqueòleg Joan Llinàs i el medievalista Elvis Mallorquí. El recorregut començarà a les 10 del matí a la Plaça del Mercat i recorrerà diversos carrers del nucli antic que permetrà conèixer la formació i evolució de la vila emmurallada de Llagostera entre els segles X i XVII. La jornada inclou una visita a l’església ( amb pujada al campanar) i una visita a l’interior de Can Caciques, situat al carrer Olivareta 28, que permet conèixer la vila medieval de Llagostera a partir de les restes conservades i de les investigacions històriques i arqueològiques que s’hi han realitzat, amb especial incidència en el castell, el doble recinte emmurallat i l’entramat de carrers.

Dimarts, 24 Setembre 2013 07:31

Cursa de transports de Llagostera a Girona

Llagostera ha participat aquest dilluns a la cursa de transports entre Llagostera i Girona dins les activitats de la Setmana de la mobilitat sostenible i segura 2013.  Dos participants hi han anat amb bicicleta, un amb transport públic i un amb vehicle privat. 

La Colla Gegantera de Llagostera ha participat aquest diumenge a la Trobada de Gegants de Cassà de la Selva emmarcada dins les activitats de la Fira del Santa Tecla.

El Llagostera sembla no tenir aturador a la Lliga i segueix sumant de tres en tres a casa. Aquest dissabte ho ha fet amb una remuntada davant del sempre complicat Espanyol B. 3 a 2 a favor del Llagostera davant d’uns 350 espectadors. Podeu llegir la crònica de la remuntada des de uellagostera.com

Dissabte, 21 Setembre 2013 07:56

Torna 'La gàbia de les boges'

Després de l’èxit de l’espectacle teatral 'La gàbia de les boges' que es va representar els dies 5 i 6 de juliol a la Pl. del Castell, ara torna amb dues funcions més al Teatre del Casal Parroquial Llagosterenc. L’obra és una comèdia d’embolics dirigida per Anna Hidalgo i Francesc Pujadas i interpretada per actors llagosterencs. Les noves funcions estan previstes pel dissabte 28 de setembre a les 22 h. i pel diumenge 29 de setembre a les 19 h. L’entrada es pot adquirir a la Llibreria Sureda o bé a taquilla el mateix dia de la funció.

Dissabte, 21 Setembre 2013 07:48

El Llagostera juga amb l'Espanyol B

El Llagostera juga amb l'Espanyol B aquest dissabte a les 17:30 h. Es tracte del tercer partit de lliga a casa corresponent a la cinquena jornada de Segona B. L’objectiu dels homes de Carrillo és seguir ferm en terreny propi i seguir sumant punts per mantenir-se a la zona alta de la classificació.

Dijous, 19 Setembre 2013 20:27

Ha mort Daniel Malagón Pareja

Ha mort Daniel Malagón Pareja de  80 anys. La cerimònia religiosa serà el divendres dia 20 de setembre a les 16h a la Parròquia de Llagostera.