ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Bàsquet Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

L’entitat Dones d’Arreu ha organitzat diverses activitats aquest diumenge a Llagostera per commemorar el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. Entre les activitats s’ha dut a terme un taller de maquillatge, fotografia i escriptura i un espectacle de dansa que ha finalitzat amb la lectura d'un manifest. Totes les activitats han tingut lloc a la Plaça Catalunya d'11 a 13 h.

Els Mossos d'Esquadra han enxampat un ciutadà francès, veí de Calonge, circulant a 229 km/h en un tram limitat a 100 km/h a la C-65, al terme de Llagostera. Els fets van passat el passat dia 12 de novembre. El control policial estava situat concretament al quilòmetre 6 d'aquesta via segons han informat els Mossos d'Esquadra. Atès que el conductor va sobrepassar en més de 129 quilòmetres per hora el límit de velocitat permès, els mossos van instruir diligències penals denunciant-lo per un delicte contra la seguretat del trànsit. 

Una vintena de voluntaris han participat aquest dissabte a l’operació neteja” dels boscos de Llagostera. L’activitat, organitzada per l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament, l’ADF Llagostera i el Grup Excursionista Bell-Matí estava emmarcada dins la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. Durant tot el matí s’han recollit deixalles i netejat abocaments d’escombraries a diversos punts del terme municipal, concretament a la carretera de Sant Grau, al bosc de la Torre, voltants de la torre del foc, la zona de Ridaura i Saleny, Sant Llorenç i Panedes.
Durant l’operació neteja s’han recollit tota mena d’envasos de plàstic, llaunes, vidres, bosses d’escombraries, diverses peces de cotxe, garrafes d’oli, fundes de cable, cadires de plàstic, restes d’aspiradores, runa, una escala, un bidet, un wc, pneumàtics, roba i fins i tot diverses peces de cotxe com ara un amortidor, un volant, estores, portes i un seient.
En total es calcula que s’ha recollit més de 15m3 de deixalles. A tots els voluntaris se’ls ha donat esmorzar i se’ls ha agraït la seva participació amb uns obsequis commemoratius de la Setmana de prevenció de residus.

Llagostera commemora el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. L'Ajuntament i l’entitat local, Dones d’Arreu, han programat diversos actes al municipi. Dones d'Arreu ha organitzat per diumenge 24 un taller de maquillatge, fotografia i escriptura a càrrec de l’escola de creativitat i lleure “ARTiMAYA”, un espectacle de dansa amb el Far i la lectura d'un manifest. Totes les activitats tindran lloc a la Plaça Catalunya d'11 a 13  h. Veure cartell

Dilluns els actes continuen amb un taller de defensa personal i una sessió de contacontes il·lustrats no sexistes a les 17.30 a la Biblioteca on fins al dia 4 de desembre es podrà visitar l’exposició “Defensors:El testimoni obstinat. Qui defensa a qui ens defensa? De Sofia Moro, fofògrafa i col·laboradora d’Amnistia Internacional. El taller de defensa personal es farà també dimarts al Casal de 19 a 20:30 h. Per a participar-hi cal trucar al 972 83 23 05. 

Els restaurant Els Tinars de Llagostera manté la seva estrella Michelin. A les comarques gironines la famosa guia gastronòmica conserva la màxima qualificació amb tres estrelles per a El Celler de Can Roca de Girona i les dues estrelles per a Les Cols d'Olot i el Miramar de Llançà. La gala va tenir lloc ahir a la nit .

Llagostera s’ha adherit a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus organitzant una neteja de deixalles als boscos del municipi prevista pel proper dissabte 23 de novembre a les 8 del matí. La sortida tindrà lloc des de la deixalleria municipal on hi haurà un esmorzar per a tots els participants. L’acció, batejada amb el nom d’”Operació neteja boscos” pretén conscienciar de la necessitat de gestionar correctament els nostres residus i respectar el nostre entorn natural. L‘ADF Llagostera i el Grup Excursionista Bell Matí col·laboren en l’organització. Aquest dijous dia 21 de novembre, coincidint amb el mercat setmanal, l’àrea de medi ambient de l’Ajuntament ubicarà un punt informatiu al mercat des d’on es repartiran diferents obsequis i s’aconsellarà sobre la prevenció dels residus.

El tirador llagosterenc Miquel Orobitg segueix sumant medalles en el seu palmarès. Aquest cap de setmana ho ha fet participant al Campionat d'Espanya de Tir Olímpic per a Discapacitats Físics celebrat a La Rioja on ha quedat segon classificat, guanyant la medalla de plata amb 622,2 punts per darrera del tirador gallec Juan A. Saavedra amb 631,3 punts i per davant del també gallec Manuel Brage amb 617,4 punts. La competició, amb un total de 209 inscrits, puntuava pel XV Open Internacional del Vino on hi participen a més dels tiradors discapacitats físics, tiradors sense discapacitat.

Dilluns, 18 Novembre 2013 07:17

El Llagostera líder de Segona B

El Llagostera es manté al capdavant de la classificació del grup 3 de Segona B després d’un extraordinari partit a Badalona (2-3). Podeu llegir la crònica del partit des de uellagostera.com

Una colla de nens i nenes de Llagostera (Àngela i Llorenç Amat, Alba i Meritxell Rabassedas, Ivette Sabarí i Aniol Vinyoles) han participat aquest cap de setmana al Campionat de Catalunya de Sardanes celebrat a Valls. Tots ells formen part de la Colla Sardanista "Il·lusions" de Cassà de la Selva i han quedat quarts en la categoria d’alevins.

Diumenge, 17 Novembre 2013 21:01

Sortida del Bell-Matí a Cercs

Tot i la pluja, 35 persones han participat aquest diumenge a la sortida matinal organitzada pel Grup Excursionista Bell-Matí a Cercs.