ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Aniversaris Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Llagostera ha acollit aquest cap dissabte el Campionat Provincial de caça menor amb gos, que anualment organitza la Federació Territorial de Caça a Girona. El guanyador ha estat el llagosterenc Àngel Martí Pla.

La segona posició ha estat per Antonio Aragon Pacheco de la Societat la Perfecta de Vidreres, la tercera posició per Xavier Alabau Pellicer de la Societat de caçadors de Foixà i la quarta per David Aguilar Fuentes de Caldes de Malavella.

En la categoria femenina el primer lloc ha estat per Mireia Banús Genové de Maçanet de la Selva i el segon per Eva Rius Massot de la Societat el Mosquetón.

El campionat ha tingut lloc a la zona de la cabra Penjada i va acabar amb un dinar on es va lliurar una placa commemorativa a Carles Serrat pels 25 anys de President de la Societat de Caçadors Sant Hubert de Llagostera. El nou president de l’entitat és Xavier Vall-llovera, que també va rebre una placa per la bona organització del Campionat.

Al lliurament de premis hi van assistir l’alcalde de Llagostera, Antoni Navarro, i la regidora d’Esports, Sílvia Fà.

Diumenge, 23 Octubre 2022 21:52

Els Implicats Llagostera celebren 10 anys

Els Implicats Llagostera, format per un grup de llagosterencs que els uneix l'esport i la solidaritat, han celebrat aquest cap de setmana el seu desè aniversari. Durant aquests 10 anys han recaptat uns 16.000 euros que s’han destinat íntegrament a diverses entitats i causes solidàries com Oxfam Internon, la Fundació Oncolliga Girona, Lluito per tu i a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Els diners els han aconseguit organitzant activitats i participant en diverses curses solidàries com la Trailwalker o l’Oncotrail, on han recorregut prop d’un miler de quilòmetres.
Diumenge, 23 Octubre 2022 21:23

300 persones corren per les mames a Llagostera

En el marc del Dia Mundial del Càncer de Mama (19 d’octubre), aquest diumenge diversos pobles i ciutats de les comarques gironines s’han tenyit de rosa per recaptar fons contra el càncer de mama. Tots els donatius aniran destinats al projecte "Guapes i valentes" de la Fundació Oncolliga Girona. A Llagostera, unes 300 persones han participat a la marxa “Corre per les mames”. La ruta, a escollir entre 5 o 10 km, ha començat a les 9 del matí des de la zona esportiva amb el guiatge del Grup Excursionista Bell-Matí.

Cada participant ha fet una donació de 10 euros que es destinarà a la lluita contra el càncer i a millorar la qualitat de vida dels malalts i familiars.

Un total de vint-i-dues poblacions on hi ha delegació d'Oncolliga s'han sumat a la iniciativa en aquesta tercera edició.

Divendres, 21 Octubre 2022 19:32

Adrià Pico rep el premi Talent de la UdG

El llagosterenc Adrià Pico, exalumne de l’Institut de Llagostera ha estat guardonat amb un dels Premis Talent de la 6a edició dels Premis Talent de la Universitat de Girona. Aquests guardons es lliuren anualment als alumnes que entren a la Politècnica de la UDG amb la millor nota d’ admissió. Adrià Pico, és actualment l’hereu de Llagostera. Moltes felicitats!
Dilluns, 17 Octubre 2022 06:29

XXIII edició de la Ruta dels Molins

Un centenar de persones han participat aquest diumenge a la XXIII edició de la Ruta del Molins, organitzada pel Grup Excursionista Bell-Matí. La ruta ha comptat amb dos recorreguts, un de 18 quilòmetres i un de 9.

Un cop més els Implicats Llagostera col·laboren amb l'Associació “Lluito per tu” que es dedica a donar suport a famílies amb infants amb mobilitat molt reduïda.

“Lluito per tu” va néixer a Llagostera, amb l'objectiu recaptar fons per tal de fer front a les elevades despeses que comporten les teràpies i les ajudes tècniques i materials que necessiten els infants i els joves amb lesió cerebral. En aquesta ocasió l’aportació dels Implicat Llagostera ha estat de 500 euros.

El que inicialment semblava un petit accident amb lesions lleus, ha acabat a l’hospital, amb un braç trencat que ha calgut operar.

Els fets van passar aquest diumenge a la via verda que enllaça Llagostera amb Sant Feliu de Guíxols a l’alçada de la Costa de n’Alou, prop del Restaurant Ca la Maria.

La Carme Xirgu, de 54 anys i veïna de Llagostera, passejava amb la seva bicicleta tranquil·lament fins que dos ciclistes que pujaven en direcció contrària la van fer caure, accidentalment, envaint la zona per on ella circulava. En aquell moment la parella de ciclistes es van aturar i van interessar-se per l’estat de la Carme, oferint-li ajuda per si calia avisar a algú. Tot i el dolor, la Carme va preferir declinar l’ajuda i la parella de ciclistes va acomiadar-se, seguint el seu camí, direcció Girona. La Carme no es va veure capaç de seguir i va trucar al seu marit que la va venir a recollir.

El dolor del cop anava en augment i van decidir anar a un centre hospitalari, on aquest dijous ha estat intervinguda per una fractura al radi del braç esquerra.

En el moment de l’accident els dos ciclistes van manifestar que estaven federats i per tant disposen d’una assegurança que es podria fer càrrec dels danys i perjudicis.

Per intentar localitzar els dos ciclistes s’ha iniciat una cerca mitjançant les xarxes socials, on es demana que si veuen el missatge es posin en contacte amb ells trucant al 627035868.


Dimecres, 12 Octubre 2022 20:35

Èxit de la XX Fira del Bolet de Llagostera

La Fira del Bolet ha tornat a omplir de visitants Llagostera per recórrer els carrers i places del nucli antic ambientats en un mercat de principis del segle XX.

Amb motiu de la 20ª edició s’ha preparat l’exposició “20 anys de Fira del Bolet” rememorant la trajectòria d’aquest esdeveniment, que s’ha convertit en una cita consolidada del calendari festiu llagosterenc, alhora que fa un recorregut pels canvis que ha viscut la vila en els darrers 20 anys. L’exposició es pot visitar fins al proper 26 de novembre a la sala d’exposicions de Can Roure.

Dimarts, 11 Octubre 2022 22:11

Guanyadors del concurs de buscar bolets

Joan Bayé, Emili Moncosí i Rosa Riera són els guanyadors del concurs de buscar bolets. Bayè ho ha fet en la categoria de bolet més estrany, Moncosí en la de collita més variada i Riera pel bolet més gros. Demà, dins la programació de la Fira del Bolet, es podran veure tots els bolets a l’exposició de bolets naturals instal·lada a la Sala de Plens on Llagostera en Flor hi ha recreat un bosc.
Diumenge, 09 Octubre 2022 17:56

Comença la programació de la Fira del Bolet

Aquest cap de setmana s'ha iniciat la programació de la Fira del Bolet, amb l’obertura de l’exposició “20 anys de la Fira del Bolet”, la inauguració de la rotonda del Bolet a la cruïlla de la carretera de Caldes i la celebració de l’activitat “Bolets en família”.

L’exposició “20 anys de Fira del Bolet” rememora la trajectòria d’aquest esdeveniment, que s’ha convertit en una cita consolidada del calendari festiu llagosterenc, alhora que fa un recorregut pels canvis que ha viscut la vila des del canvi de segle. Una mirada al context completa l’exposició, tot fent atenció a la llarga tradició d’usos del bosc i de celebració de mercats i fires de Llagostera, així com a la riquesa gastronòmica en què els bolets hi tenen un paper protagonista.

La programació seguirà el proper dimarts 11 d’octubre amb el concurs de buscar bolets, el Showcooking a càrrec de les “Les Àvies de Llagostera” que cuinaran les receptes boletaires més tradicionals de la cuina llagosterenca, el lliurament de premis Ou de Reig i del concurs d’aparadors i culminarà el dimecres 12 d’octubre amb la celebració del Mercat del Bolet, amb un centenar de parades al nucli antic del municipi. Podeu consultar la programació a llagostera.cat