ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Els alcaldes dels municipis de Llagostera, Cassà de la Selva, Quart i Llambilles s’han reunit amb el Conseller de Territori i Sostenibilitat de Generalitat de Catalunya, Santi Vila, per buscar solucions a la problemàtica pel que fa al trànsit de la carretera C-65 al seu pas pel municipi de Llambilles i els efectes que se’n puguin derivar. En aquest punt de la xarxa viària gironina, regulat per semàfors s’hi concentren diàriament importants retencions en ambdós sentits de la marxa. La reunió ha tingut lloc aquest passat dijous al Parlament de Catalunya.

L’Ajuntament de Llagostera ha acollit aquest dimarts al migdia l’acte oficial de lliurament de premis del I concurs de la Fundació Hope Projects (FHP) per a nous emprenedors. El projecte guanyador ha estat el “Carbó d’Ardenya i Gavarres”, impulsat per la Cooperativa d’Inserció Idària amb seu a Llagostera. Els nous empresaris han rebut de mans del president del Patronat de la FHP, Pere Merino, un taló per valor de 12.000 € per ajudar a finançar el projecte. L'acte ha comptat amb la participació de l'Alcalde de Llagostera, Fermí Santamria i del regidor de Medi Forestal, Carles Serrat. Properament us oferirem un vídeo resum de l'acte.

El Llagostera ha caigut avui a casa de l’Hospitalet (2-1). Podeu llegir la crònica del partit des de uellagostera.com

Llagostera ha acollit aquest diumenge al matí la sortida d’un dels trams de la 2a Marató de les Vies Verdes, concretament la Mitja Marató. Enguany els organitzadors han incorporat les distàncies de 30 km amb sortida a Cassà de la Selva i de 10 km amb sortida des de Castell d’Aro. La sortida s’ha fet de forma simultània a totes les poblacions amb arribada a Sant Feliu de Guíxols. La cursa està organitzada pel Consorci de les Vies Verdes de Girona i Diversport, amb la col·laboració de la Diputació de Girona. L’edició d’enguany ha comptat amb més de 1.500 participants, 700 més que al 2013.

Dimarts, 11 Febrer 2014 10:21

Segona Marató de les Vies Verdes

Aquest diumenge tindrà lloc la segona edició de la Marató de les Vies Verdes. El recorregut transcorre des de Girona a Sant Feliu seguint la Via Verda del Carrilet. Es combinen pistes de terra amb trams urbans en el pas dels diferents municipis. Al igual que l’any passat hi ha la possibilitat de participar en la modalitat Mitja Marató amb sortida des de Llagostera. Els organitzadors han convocat una reunió informativa oberta als voluntaris interessats en col·labora fent tasques de control i avituallament. La reunió està prevista per aquest dimarts 11 de febrer a les 20 h al pavelló.

Aquest cap de setmana la colla excursionista del Bell- Matí ha fet la "Ruta de les ermites d’Amer". Un total de 22 integrants de l’entitat han recorregut els 16 quilòmetres circulars amb un desnivell de 470 metres passant per les ermites de Santa Lena i Sant Roc.

Dilluns, 10 Febrer 2014 07:24

Nova victòria del Llagostera a Segona B

El Llagostera ha superat aquest diumenge al Sant Andreu per 2 gols a 0. Una nova victòria que referma el liderat dels homes de Lluís Carrillo a Segona B, amb 51 punts i a 10 punts del cinquè classificat. Podeu llegir la crònica el partit des del web oficial de la UE Llagostera

Dissabte, 08 Febrer 2014 20:04

Música i pintura en concert a Llagostera

L’artista llagosterenc Norman Sánchez, actua aquest diumenge juntament amb la soprano Núria Vinyals i la pianista Viviana Salisi en un espectacle que uneix per primera vegada a Llagostera la música i la pintura en un concert. Durant el concert, Norman Sánchez representarà en un quadre els motius i elements clau que s’estan cantant. La recaptació d’aquest concert anirà per Intermón Oxfam a través dels dos equips llagosterencs que enguany participen a la Trailwalker. El concert tindrà lloc al teatre Casino Llagosterenc a les 19 h.

La ràpida intervenció de la Policia Local de Llagostera ha permès salvar la vida d’un home, veí del municipi. Els fets han passat aquesta passada nit quan una patrulla de la Policia Local de Llagostera que estava realitzant tasques de seguretat ciutadana ha estat requerida per un ciutadà el qual es queixava d’un fort dolor ambdominal. Els agents desplaçats han activat una ambulància del SEM i mentre esperaven l’ambulància l’home, de 36 anys, ha perdut el coneixement. Els agents han comprovat que l’home no respirava i ni tenia pols. Immediatament els agents han activat el protocol d’emergència fent ús del desfibril·lador (DEA) mòbil que porten al vehicle policial. Els agents actuants han procedit a aplicar un massatge de càrdio-respiratori fins que l’home ha recuperat la consciència. Un cop arribat el personal sanitari del SEM s’ha procedit a estabilitzar i traslladar l’home al parc hospitalari Martí Julià de Salt on ha quedat ingressat. Llagostera disposa de 2 desfibril·ladors mòbils en dos vehicles policials i 3 desfibril·ladors fixes externs instal·lats a la Plaça Catalunya, al CAP de Llagostera i al Pavelló municipal d’esports. L’ús i disposició d’aquests desfibril·ladors s’emmarca dins del programa “Girona, territori cardioprotegit” impulsat des de l’organisme Dipsalut de la Diputació de Girona.

L’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, juntament amb l’alcaldessa de Tossa de Mar, l’alcalde de Santa Cristina d’Aro i l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols s’han trobat aquest matí a Sant Feliu de Guíxols després d’aconseguir la marca turística de l’Estació Nàutica Costa Brava, integrada per tots 4 municipis. A la trobada hi han participat també regidors i regidores de turisme i promoció econòmica dels 4 ajuntaments. L’Estació Nàutica combina una interessant oferta de producte nàutic i complementari entre Sant Feliu de Guíxols, Tossa de Mar, Santa Cristina d’Aro i Llagostera on hi participen més de 60 empreses entre hotels, cases rurals i restaurants. L’alcalde de Llagostera ha destacat la importància d’unir esforços per promocionar i posar en valor els recursos d’interès turístic com la gastronomia, el comerç, el patrimoni històric cultural i la natura.