ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Casaments Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Dijous, 20 Juny 2013 12:30

Ha mort Pilar Ventura Xirgu

Ha mort Pilar Ventura Xirgu de 78 anys, vídua de Josep Comas Corrius. La cerimònia religiosa serà el divendres dia 21 de juny a les 10h a la Parròquia de Llagostera.

Emmarcat dins la campanya “Llagostera, estalvia aigua i energia” aquest dimecres al vespre ha tingut lloc al local social de La Caixa una xerrada per promoure l’estalvi d’aigua i energia a les llars del municipi. Els assistents han rebut de regal una bombeta de baix consum i dos estalviadors d’aigua. En el mateix local social, tots els dissabtes que queden de juny es pot visitar l’exposició “El clima canvia, i tu?” sobre les causes, els efectes i les solucions de l’escalfament global. L’objectiu és mostrar d’una manera molt visual les evidències de l’escalfament global sobre el territori i la biodiversitat, i entendre les causes i les conseqüències d’un problema global, però sobretot promoure un canvi d’hàbits, mitjançant consells de mitigació i d’adaptació al canvi climàtic. Totes les persones que visitin l’exposició (de 11 a 14h i de 17 a 20h) rebran un kit d’estalivi d’energia i aigua. Per a més información podeu trucar al 972 83 17 07.

Dimecres, 19 Juny 2013 21:20

Ha mort Maria Teresa Pujol Vall-llovera

Ha mort Maria Teresa Pujol Vall-llovera de  70 anys, vídua de Josep Buch Geli. La cerimònia civil serà el dijous dia 20 de juny a les 16:30h a la Sala de Cerimònies del Tanatori de Llagostera.

Aquesta setmana s’han iniciat els treballs de construcció del nou dipòsit d’abastament d’aigua potable de Llagostera, conegut popularment amb el nom de “dipòsit de Can Pinet”. El dipòsit tindrà una capacitat de 2.000 m3 i permetrà quadruplicar els 500 m3 de capacitat de l’actual dipòsit del Puig, que abasteix al nucli urbà del municipi i que resulta insuficient per a la població de Llagostera.A més, l’obra també contempla l’execució de dues noves conduccions d’aigua potable, una per abastir d’aigua potable al nucli de Llagostera i una altra per a subministrar a les  urbanitzacions de la Canyera, Mont-rei i la Mata, en previsió d’una futura connexió.  També inclou la instal·lació de la canonada d´alimentació del dipòsit, i dues casetes, per allotjar els grups de pressió i la cloració.Les obres tenen un pressupost d’adjudicació de 422.802,79 euros i van a càrrec de l’empresa Aqualia, concessionària de la gestió del servei municipal d’aigua a Llagostera, ja que forma part de les inversions previstes a realitzar per l’empresa en el plec de condicions de concessió de la gestió integral de l’aigua en vigor des del 2011 i fins els següents 20 anys. El termini màxim d’execució  és de 10 mesos.L’alcalde de Llagostera Fermí Santamaria ha explicat que la construcció d’aquest nou dipòsit permetrà afrontar amb garanties l’abastament d’aigua potable en tot el municipi, “un dels objectius del pla d’optimització de la xarxa municipal marcat a partir de l’inici de la gestió del servei municipal d’aigua per part d’aqualia”. En aquest sentit, l’alcalde ha recordat algunes de les millores del servei en els darrers dos anys, com la millora del tractament preventiu del clavegueram, o la millora de l’atenció als ciutadans, amb l’obertura de la nova oficina”.

Divendres, 14 Juny 2013 14:22

Ha mort Rosa Mateu Viñolas

Ha mort Rosa Mateu Viñolas de  85 anys, vídua de Joan Vidal Fuyà. La cerimònia religiosa serà el dissabte dia 15 de juny a les 17h a la Parròquia de Llagostera.

Dimarts, 11 Juny 2013 21:40

Ou de Reig a les portes de l'estiu

Les pluges i l’ambient més propi de principis de tardor que de finals de primavera que hem viscut els darrers dies han propiciat la sortida d’algun bolet com aquest ofenós ou de reig de mig quilo de pes trobat ahir per en Jordi Colodar.

Que l'exterior dels habitatges estigui ben il·luminat, que les portes estiguin sempre ben tancades o que abans d'obrir se sàpiga amb qui s'està tractant. Aquests són alguns dels consells que estan donant en els darrers dies les patrulles mixtes de la Policia Local de Llagostera i els Mossos d'Esquadra, que han incrementat la vigilància a comerços, habitatges i cases aïllades del municipi després que hi hagi hagut dos assalts violents en menys de dues setmanes. El Diari de Girona avui se'n fa ressò. 

Dilluns, 10 Juny 2013 20:15

Sortida del Bell-Matí a Costabona

Aquest diumenge el Grup Excursionista Bell-Matí ha organitzat una sortida al Costabona. Aquesta muntanya, amb 2.465 m d’alçada, està situada al punt d’unió del massís del Canigó amb l’eix dels Pirineus. És el primer cim de més de 2.000 metres que trobem venint del Cap de Creus. La ruta s’inicia a la Collada Fonda, en la pista forestal que uneix Espinavell amb Setcases. El dia no ha acompanyat gaire, una espessa boira així com un fort vent ha fet que els participants no gaudissin de les esplèndides vistes que hi ha des del Costabona. Tot i això, els deu intrèpids caminaires que formaven l’excursió han pogut fer el cim.La propera sortida del G.E. Bell-Matí serà la travessa Vallter-Núria el diumenge 14 de juliol. Les persones que no vulguin fer la travessa a peu, i en canvi desitgin passar un dia a Núria, l’autocar els deixarà a Queralbs des d’on poden agafar el Cremallera fins a Núria. Properament es donarà més informació dels horaris així com la data límit per apuntar-se.

Dissabte, 08 Juny 2013 18:52

Dissabte de tempestes localment fortes

L’aproximació d’una depressió freda en alçada provinent de l’interior de la Península Ibèrica ha provocat la formació de ruixats i tempestes que al llarg de dissabte al matí han afectat tot el país. Els xàfecs han estat especialment intensos en alguns sectors del litoral i prelitoral, on puntualment s’ha superat el llindar de Situació Meteorològica de Perill (SMP) per intensitat de precipitació (20 mm en 30 minuts). A Llagostera s'han registrat 16 litres a Mont-Rei en menys de 30 minuts i 8,9 a Can Gotarra en menys de 10 minuts. 

Wilfred, Joaqui, Nico i Artabe no continuaran a la plantilla del primer equip de futbol de la U.E Llagostera.S egons ha informat el Club, “la logística de residència”, ha estat la clau en aquesta decisió emmarcada en una nova etapada d’austeritat. Més informació a www.uellagostera.cat