ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notícies Comerç Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Dilluns, 13 Gener 2014 06:43

Segona derrota consecutiva del Llagostera

El Llagostera no ha pogut guanyar el sempre complicat Huracán. Dos gols en accions d’estratègia en només 4 minuts de diferència li han donat la volta a un marcador que havia obert Enric Pi. Podeu llegir la crònica del partit des del web oficial de la U.E Llagostera.

Un centenar de persones han participat aquest cap de setmana a la macro sessió de Zumba de Cassà de la Selva. Es tracta d'una disciplina d'origen colombià creada per mantenir un cos saludable i flexible i que es practica mitjançant moviments de ball combinant rutines aeròbiques al so de música llatina, salsa, merengues, entre d'altres. La sessió s'ha allargat durant tres hores al Pavelló Triple de Cassà de la Selva. Els assistents, de varis municipis gironins entre ells Llagostera, han pogut gaudir de les coreografies preparades per les professores Iandira Sánchez, Alba Duran, Mònica Sánchez, Sònia Vilarroya, Lídia Egea i la col·laboradora Luisi Mazariegos. L'esdeveniment ha estat organitzat per la Piscina Coberta Municipal de Cassà de la Selva, un servei que des que ha passat a ser gestionat pel consistori del municipi està reduint en gran mesura el dèficit. La macro sessió de 'zumba', molt habitual en altres punts del país, ha estat la primera que s'ha celebrat a les comarques gironines.

Més de 700 parades i 3.000 apoderats arreu de Catalunya han participat aquest cap de setmana en la campanya 'Signa un Vot per la Independència', una recollida massiva de firmes de ciutadans a favor del dret a decidir. A Llagostera la parada s’ha instal·lat a la Plaça Catalunya. Es tracta de demanar al Parlament que convoqui un referèndum d'independència i que, en cas que no sigui possible per la prohibició de l'Estat, es declari la independència de forma unilateral d'acord al dret internacional. L'ANC ha qualificat d'"èxit" la campanya, tot i que de moment no s’han facilitat dades de participació.

Aquesta tarda s’ha produït un accident a la carretera de Caldes al seu pas pel terme municipal de Llagostera. En l’accident s’hi ha vist implicat un únic vehicle que per causes que es desconeixen ha sortit de la via. Afortunadament la conductora i única ocupant del vehicle ha resultat il·lesa. Fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat els Mossos d’Esquadra, la Policia Local i un ambulància del SEM.
La presidenta de la Unió Esportiva Llagostera Isabel Tarragó, ha estat distingida com a 'millor dirigent de club' de l'any 2013 per l'Associació Catalana de Dirigents de l'Esport. Tarragó va rebre el guardó aquest divendres 10 de gener en un acte celebrat a Barcelona.
Divendres, 10 Gener 2014 18:48

Ha mort Miquel Genové Hereu

Ha mort Miquel Genovè Hereu de 86 anys, casat amb Ramona Frigola Pla. La cerimònia religiosa serà el dissabte dia 11 de gener a les 10h a la Sala de cerimònies del Tanatori de Llagostera.

Divendres, 10 Gener 2014 07:06

El Síndic de Greuges ha rebut 13 visites

El Síndic de Greuges ha rebut un total de 13 visites en el seu desplaçament a Llagostera. Les persones ateses per l’equip del Síndic han presentat 9 queixes i han fet 7 consultes. Les problemàtiques plantejades han estat bàsicament temes relacionats amb consum (electricitat i aigua), pensions, urbanisme, multes de trànsit i medi ambient. Aquesta presència del Síndic de Greuges de Catalunya a Llagostera respon a l’objectiu d’apropar aquesta institució a les persones i s‘emmarca amb les visites que amb regularitat el Síndic fa als municipis de Catalunya.

Dijous, 09 Gener 2014 07:49

Teatre solidàri a Llagostera

L’Ajuntament de Llagostera cedirà la recaptació de la taquilla de l’obra de teatre “Ens ha caigut la sogra” a l’Associació Duchenne Parent Project que promou la investigació científica i mèdica per trobar les teràpies que permetin curar les distròfies musculars de Duchenne i Becker. L’obra està prevista per aquest dissabte 11 de gener a les 22 hores al Teatre Casino. El preu de l’entrada és de 6 euros.

Dijous, 09 Gener 2014 07:32

Vols un gos?

En Zeus és un gos molt tranquil i simpàtic de només 6 mesos de vida que els seus propietaris volen donar en adopció a una família que l’estimi i el cuidi. Els interessats poden posar-se en contacte mitjançant el telèfon 652 92 52 13.

El Punt Avui dedica dues de les seves pàgines a la transformació del nucli antic de Llagostera, fent un repàs de les darreres actuacions que s’hi han realitzat entre la rehabilitació de les façanes, la restauració de la muralla, l’arranjament del carrer Olivareta i la creació de nous equipaments com el centre d’interpretació de Can Caciques i la nova plaça sorgida després d’enderrocar l’antic magatzem de la Brigada Municipal. Podeu llegir l’article des d’aquí.