ELPOLLTV

Dis20072019

Back Estàs aquí:Inici Notícies Comerç Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Dilluns, 15 abril 2019 08:01

Diumenge de Rams assolellat

Les palmes, els palmons, les branques de llorer i d’olivera han estat els protagonistes d’aquest diumenge Rams. El bon temps ha acompanyat durant tota la jornada per recordar l'entrada de Jesucrist a Jerusalem amb els seus deixebles.
El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública del Govern de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró, ha visitat aquest dissabte al migdia, el Centre de Recursos Tecnològics de Llagostera.

Acompanyat de la directora general de Societat Digital, Joana Barbany, Puigneró ha conegut de primera mà les activitats que es duen a terme, en el marc del projecte Llagostera 3.0 que compta amb el suport de la comunitat educativa del municipi, de Samsung, Lego Education Robotix, l'Editorial Vicens Vives i la Generalitat de Catalunya.

L'Ajuntament de Llagostera va posar en marxa a finals de l’any 2017 el projecte Llagostera 3.0 amb la voluntat de posar a l'abast de tots els veïns l'accés a la tecnologia, les eines i la formació necessàries per poder desenvolupar habilitats digitals.

El cap de llista de Ciutadans al Congrés dels Diputats per Girona, Héctor Amelló, ha visitat aquest matí Llagostera. Amelló, acompanyat del cap de llista a les municipals Andrés Díaz, ha enganxat un cartell a la Plaça Catalunya on s’ha fotografiat amb diversos integrants i simpatitzants de la formació liderada per Albert Rivera. L’acte s’emmarca dins la campanya electoral de les eleccions generals del proper 28 d’abril.

Seguidament la comitiva s’ha desplaçat fins a la Plaça del Castell on Amelló, ha manifestat que “l’Ajuntament de Llagostera incompleix sistemàticament la Llei de Banderes i que no està al servei de tots els ciutadans”.

El sergent de la Policia Local de Llagostera, Joan Linde ha rebut la medalla al mèrit professional per part de l’Associació de Caps i Comandaments de la Policia Local de Catalunya (ACCPOLC). L’acte ha tingut lloc aquest dimecres 10 d’abril a El Vendrell.
El proper dijous 11 d’abril a les 20:30 h tindrà lloc l’acte de presentació del balanç de govern 2007-2019 organitzat per Junts per Llagostera (PdeCat), la candidatura que encapçala Pilar Aliu a les properes eleccions municipals. L’acte tindrà lloc al local Social de la Caixa, on Fermí Santamaria farà un repàs de la feina feta durant les tres darreres legislatures que ha estat alcalde de Llagostera.
Diumenge, 07 abril 2019 23:23

Vent i fred al Mercat Romà de Llagostera

Un any més el nucli antic de Llagostera s'ha traslladat a l'època romana. El vent i el fred han fet la guitza durant tot el dia.
La Policia de Llagostera investiga les destrosses que presumptament ha fet un grup de joves de Llagostera al paratge del Mas Roig. No és la primera vegada que apareixen diversos rètols trencats. En aquesta ocasió també han destrossat un dels ponts que creua la riera en el transcurs dels corriols que uneixen el poble amb el paratge del Mas Roig. El responsable del Mas Roig ha denunciat els fets a la Policia Local.
Dilluns, 01 abril 2019 08:05

ERC presenta la llista electoral

Toni Navarro, cap de llista de la candidatura d’ERC a Llagostera, ha presentat l’equip que l’acompanyarà per concórrer a les properes eleccions municipals del mes de maig. L’acte, apadrinat pel diputat al Congrès, Joan Olòriz, ha tingut lloc al Teatre Casino Llagosterenc. Es tracta d’una llista “cremallera” amb més dones (13) que homes (10) tal i com ha volgut destacar Toni Navarro.

Sílvia Fà, Eduard Díaz i Glòria Malagon, ocupen els llocs 2, 3 i 4 respectivament de la llista, seguits d’Àlex Puig, Angie Moragas, Xevi Puyol i Lídia Àvila.

Dani Daunis, Lídia Marzo, Berto Ventura, Jana Font, Berta Guinó, Laia Rigau, Jordi Brasó, Mireia Puigdemunt, Quim Castelló, Marga Noguera, Carles Gelada, Imma Petit, Wilson Espinosa, Fina Llagostera i Montse Albertí, completen la llista republicana. La presentació ha finalitzat amb un vermut amb tots els assistents.

98 donacions, 10 oferiments i 15 donants nous. Aquest ha estat el resultat de la campanya de donació de sang realitzada a Llagostera aquest dissabte que ha comptat amb la col·laboració activa dels alumnes de cinquè de l’Escola Puig de les Cadiretes, com a voluntaris.
El Grup Excursionista Bell-Matí ha organitzat per aquest dissabte, la tercera matinal de recollida d'escombreries pels volts de Llagostera. El punt de trobada pels voluntaris que es vulguin afegir a la iniciativa serà a la deixalleria municipal a les 10:30 h.

FACEBOOK

Estació Meteorològica