ELPOLLTV

Dic25112020

Back Estàs aquí:Inici L'ull de poll Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Els alumnes de l’Escola de Belles Arts Pere Mayol de Llagostera, han celebrat el final de curs pintant sobre l’asfalt del Passeig Pompeu Fabra. L’activitat s’emmarca dins del projecte A-Taca nascut de la mà de diferents artistes amb la voluntat d’unir els ajuntaments de Cassà, Celrà i Llagostera mitjançant els seus espais joves i les seves escoles d’art, amb l’objectiu de donar color als carrers a través d’accions educatives d’art urbà, tutoritzades pels professors de les escoles d’Art i dinamitzadors dels locals joves.

L’empresa Piscines Sant Feliu ha inaugurat la seva nova botiga a Llagostera, situada al número 18 del carrer Mestral del polígon industrial.

Piscines Sant Feliu, és una de les principals empreses gironines especialitzada en el disseny i construcció de piscines, manteniment i tractament d’aigües i venda de productes i accessoris per a tot tipus de piscines, privades i públiques, així com d’spas, hidromassatges i saunes.

Amb més de 150 metres quadrats de botiga, Piscines Sant Feliu ha traslladat també a Llagostera les seves oficines i magatzem ocupant una superfície total de 1.300 metres quadrats.

Actualment Piscines Sant Feliu dóna feina a 50 persones amb una plantilla estable de 35 treballadors. L’any 2018 va tancar la facturació en 2,9 milions d’euros i espera tancar el 2019 amb un increment del 20%.

Aquest cap de setmana ha tingut lloc la cinquena edició del Ral·li Legend les Corbes Memorial Eduard Carreras. El Rally ha transcorregut per diversos trams de les comarques gironines, entre ells Santa Pellaia i Romanyà de la Selva. Un any més a la zona esportiva de Llagostera s’hi ha instal·lat el punt d'assistència i reagrupament de tots els participants.

Per a més informació sobre els participants i les classificacions podeu consultar el web www.peuabaix.com

Toni Navarro és el nou alcalde de Llagostera. Amb 7 vots, els d’ERC i la CUP- Alternativa per Llagostera, Navarro ha promès el càrrec aquest dissabte davant d’una Sala de Plens, plena de gom a gom. En el seu discurs d’investidura Navarro ha fet emocionar al fins ara alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, amb unes paraules d’agraïment. Tots els regidors, menys Àlex Maqueda del PSC, han promès el càrrec amb lleialtat al Rei i a la Constitució Espanyola per imperatiu legal.

En el seu discurs d’investidura, Toni Navarro ha manifestat que “som un govern de canvi en el lideratge, però de canvi tranquil, no de trencament. Per això continuarem molts dels projectes iniciats per l’equip sortint, i volem aprofitar totes les potencialitats dels grups que hi ha representats a l’ajuntament. Hi haurà ocasió de dialogar en aquest sentit”. Així mateix Navarro, ha explicat que “som un govern de consens, que suma dos grups polítics amb una sola obsessió comuna: la voluntat de servei a Llagostera”, i que de “de la mateixa manera que convidem els grups de l’oposició a ser partícips de la nova etapa, exercint el paper de control i col·laboració que els correspon, demanem també a les entitats, i a la ciutadania en general que ens ajudin a fer el camí junts”.

La composició del nou ajuntament de Llagostera està format per Junts per Llagostera, amb 5 regidors, ERC amb 4 regidors, CUP-Alternativa per Llagostera amb 3 i el PSC amb 1 regidor. L’equip de govern estarà format pels regidors d’ERC i els de la CUP-Alternativa per Llagostera, deixant així a l’oposició el grup de Junts per Llagostera i el PSC. Els 13 càrrecs electes són Pilar Aliu, Robert Montiel, Marc Peyrecave, Veronica Sancho i Irene Miquel de Junts per Llagostera, Toni Navarro, Sílvia Fa, Eduard Díaz i Glòria Malagon d’ERC, Enric Ramionet, David Parron i Anna Viñas de la CUP –Alternativa per Llagostera, i Àlex Maqueda del PSC.

El ple ha finalitzat amb el Cant de Els Segadors.


Llagostera acull aquest dissabte la V edició del Ral·li Legend les Corbes Memorial Eduard Carreras. El Rally transcorrerà per diversos trams de les comarques gironines, entre ells Santa Pellaia i Romanyà de la Selva.

A la zona esportiva de Llagostera hi haurà instal·lat el punt d'assistència i reagurpament de tots els participants, d' 11:45 a 12: 30 h.

Per a més informació podeu consultar el web www.peuabaix.com

El Club Taekwondo Llagostera ha tancat la temporada 2018/2019 de la millor manera possible. El passat cap de setmana diversos esportistes del club van participar a la XVII Copa Andorra 2019 en les categories Infantil i Cadet. Jan Vilella va aconseguir la primera posició, Denis Stamate i Denissa Alexandra, la segona ,Jan Teixidor la tercera i Ivan Arjona la quarta.
La Unió Esportiva Llagostera, Oriol Alsina, Isabel Tarragó i Miquel Orobitg han rebut aquest dijous al vespre un reconeixement per part de l’Ajuntament de Llagostera, per la seva trajectòria esportiva i èxits assolits. L’alcalde en funcions, Fermí Santamaria, acompanyat del regidor d’Esports, també en funcions, Jesús Malagón els hi ha lliurat una placa. Santamaria ha destacat els èxits assolits per la Unió Esportiva Llagostera que han dut el nom del municipi arreu del país. En aquest mateix sentit ha felicitat al tirador paralímpic Miquel Orobitg.

L’acte ha tingut lloc a la sala de Plens de l’Ajuntament.

Aquest divendres 14 de juny, tindrà lloc al local social, una projecció de fotografies de la travessa del GR-11 que el llagosterenc Joan Sàbat va realitzar en solitari, pel seu vessant sud, des del Cantàbric fins al Mediterrani. L'acte, organitzat pel Grup Excursionista Bell-Matí, tindrà lloc a les 21:30h amb les explicacions i comentaris del mateix Joan Sàbat.
Aquest cap de setmana, la CUP-Alternativa per Llagostera i ERC han arribat a un principi d’acord, pendent de signar, que permetrà a Toni Navarro (ERC) ser el proper alcalde de Llagostera. Amb aquest pacte, s’esvaeix la possibilitat de compartir alcaldia entre Junts per Llagostera i la CUP-Alternativa , que va proposar la setmana passada la formació liderada per Pilar Aliu. Segons ha confirmat el cap de llista de la CUP-Alternativa per Llagostera, Enric Ramionet, l’acord es signarà i comunicarà públicament en els propers dies.

El Ple de constitució del nou ajuntament tindrà lloc el proper dissabte 15 de juny a les 12 del migdia.


Llagostera en Flor, ha repartit els premis del 29è Concurs- Exposició de Flors, Plantes i Aparadors. La Fleca Arbusé ha guanyat el primer premi del concurs d’aparadors i la Farmàcia Coll s’ha endut un accèssit.

Enguany el Concurs organitzat per Llagostera en Flor, ha comptat amb 160 aportacions. L'acte ha tingut lloc a l'església. La presidenta de l'entitat, Teresa Puertolas, ha llegit una carta de la Consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la llagosterenca, Mariàngela Vilallonga, que ha rebut un dels premis, però no ha pogut recollir-lo personalment.

Podeu consultar la relació de guanyadors des d'aquí.

FACEBOOK